Neden insanlar mübarek çarşaf-ı şerife bu kadar tepkili?
Nefretlerini kızgınliklarini merak ediyorum ne alıp veremediğiniz var?
Nefretlerini kızgınliklarini merak ediyorum ne alıp veremediğiniz var?
islamda çarşaf yoktur uydurmayın... ama el ve yüz dışı avret kabul edilir vucut hatları belli olmadan dilediği şekilde tesettürünü uygular mümin bir kadın...çarşaf dediğin irani kökenli zerdüştlerin duvar kabartmalarında bile görebileceğin bir giysi.. tapınak rahibeleri bile giyerdi...çarşaf dediğin gibi çarşafı şerif olsaydı..2. Abdulhamid çarşaf giymeyi yasaklamazdı..çünkü osmanlı elhi sünnet itikatında alparslanın dediği gibi biz Türkler bidat nedir bilmeyiz o yüzden Allah halis Türkleri aziz kıldı sözünden hareket edendir.. bidata, küfre, şirke karşı bütün coğrafyasında savaşmış bir devletin sultanı tek kıyafet çarşaf olsaydı yasaklamaz yani..
İslam dinini zerre bilmeyen kişi bana gelip burada ben Müslümanım dinim İslam ağzıyla gelmesin evet rahibelerde takiyordu ama farkındaysan Kur'an'ı Kerim'de bile geçiyor ismi bunları öğren ondan sonra burada sorgula beni.
çarşaf bir defa farsça bir kelimedir kuranda nasıl geçecek yobaz? burası senin sirkin mi? maymunluk yapma burada...
kuranda geçen budur.. gerisi senin ilmin, belki amelin ve ihlasın olmadan yaptığın yobazlığındır..
(Mümin kadınlara söyle: [Yabancı erkeklere bakmaktan] sakınsınlar, ırzlarını korusunlar, [el, yüz gibi] görünen kısmı hariç, ziynetlerini [Saç ve gerdan gibi ziynet takılan yerleri] göstermesinler, başörtülerini yakalarına kadar [saç, kulak ve gerdanlarını] örtsünler!) [Nur 31]
Terbiyesiz ahlaksız ne sirki maymunlugu iyi misiniz?
Evet, Kur’an–ı Kerim’de çarşaf geçiyor! Çarşafın adresi ise, Ahzab sûresinin 59. âyet–i kerimesidir.
Kabullenemiyorsunuz siz doğrusunu ogrenseydiniz eğer böyle konuşmazdin ilk başta sizin gibileri yetiştiren ana ve babalariniza kızıyorum en önemlisi de sizin beyninizi yıkayan o öğretmenlerinize..
yav hala yobazlık yapıyorsun islamiyetin en büyük düşmanı bidat ehli yobazlardır.. hala gelmş farsça kelime olan çarşafın kuranda geçtiğini söylemen.. senin inandığın kuran farsça mı? Allah kelamı ne zamandan beri farsça olmuş? kuran ayetini paylaştım Allahın kelamının doğruluğu tartşılmaz bir mumin için.. nasıl tesettüre girecekleri yazılmış... diledikleri gibi tesettüre uymak kaydıyla tesettürlerin uygularlar.. kimse çarşaf giymek zorunda değil evet çarşafta tesettüre uygundur ama çarşaf sanki ümin kadınarın tek tercihi gibi göstermek yobazlıktır... neyse senden öğrenecek birşeyim yok ibret almak dışında.. tövbe et itikatını düzelt.. bidatın çünkü günahı büyüktür...
Cevap
4Cevap
Çarşaf ne ya kapanacaksan kapalı giyin gez nedir bu Allah aşkına na kiranda çarşaf giyim mi yazoyo
Peki benim çarşafım seni niye ilgendiriyor?
İlgilendirmiyor fakat bunu dinde varmış gibi söyleyip durmayın
Cilbab geçiyor ma sizde bir şey bildiğiniz yok dinden Müslümanım diye arada geziyorsunuz anlamiyorum
Kur'an i kaç kez okudim Türkçe olarakta çarşaf giyim demiyor sadece. ortunun diyor bu örtünme çarşaf ile olmak zorunda değil
Feraceden bahsediyor siz modaya değil moda size uysun deniliyor bak feracede çarşaf gibidir bunlari giyeceğinize çarsaf giyinelim yeridir taa peygamber efendimizin döneminden buyana var o zamanlarda takmayan kadın kız yoktu çarşafı şerifi yalan mı?
İnsanlar bilmediğinin düşmanıdır çok ta kafa yorma
Kesinlikle öyle
İslam düşmanlığı
Hükümet soytarısı değilsen sorun yok
Derken anlıyamadım?
Baştaki partiyi desteklemiyorsan kimse sorun etmez
Anlıyamadım her kapalı her tesettürlü her çarşaflı kişi akplimi oluyormus
Işte olmazsan sorun yok diyorum , olmayanda cok
Hayır asla değilim olmamda!
Guzel👍🏻
çarşaflimusin
Feraceliyim ilerde giymeyide düşünüyorum.
ne güzel ya aydında yaziyo herkes diz üstü giyiyo
Onlar tunik oluyor feracede çarşaf gibidir
aynen burada bikini gibi giyiniyoae
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?