Ülkenin şu anki durumundan memnun musunu? Neden memnunsunuz ya da değilsiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben menmun değilim de bunun iktidar ile çok alakası yok erdoğan da doğal gaz için sondaj gemilerini geri çekse iha ve siha üretimini durdursa türkiye petrollerini kapatsa araplarla iş birliğini kesse azerbaycana desteğini çekse yani kısacası ülkeye tasmayı takıp amerikanın eline verse dolar düşer tl kendi değerine geri döner örnek isteyenlere gtü boklu üretimi olmayan ama amerikanın sömürüsü altında olan ülkelre bakın ne kadar rahat yaşıyorlar.
20 yıldır kopyala yapıştır yaptığınız için bu adam iktidar zaten. Emeğinize sağlık.
Erdoğan ilk başa geldiğinde aynı beşer esadın suriyeye geldiğinde gösterdiği gelişim gibi türkiye de gelişti o zamanlar herkes halinden menmundu kimse paylaşamıyordu erdoğanı hakikaten de ülke çöplükten kurtulmuştu ama işler sarpa sarınca tam tersi oldu aynı suriyenin amerikanın gizli yaptırımlarına psikolojik baskılarına kanarak liderlerinin değerini bilmediker ve şu an sürünüyorlar bak saddam hüseyine bak kaddafiye bu adamlar gerçek lider di ama amerika ve siyonizm rahat bırakmadı emin ol onlarla aynı senaryoyu yaşıyoruz ve sonumuz hiç farklı olmicak.
Kanka senin darbeci dediklerin de cumhurbaşknının has adamlarıydı bir zamanlar. Darbe marbe olmadı bu ülkede. Harika bir senaryo yazıldı, oynandı. Ben a parti b parti desteklemiyorum. Tayyipi ne kadar sevmiyorsam Kılıçdaroğlu'nu da o kadar sevmiyorum.
Darbe senaryo değildi bundan önce 2 darbe daha gördü bu ülke darbeler başarılı olduğunda bu kadar can kaybı verilmez buna rağmen senaryo olsaydı kimse bu kadar can kaybına riske girmez di o iki darbe de direniş olmadığı için can kaybı verildi senaryo olsa bile yine içerdeki örgütleşmeyi kaldırmak için mantıklı bir senaryo olurdu bak sedat pekere devletin pekerle işi bitince nasıl düşman oldu ama içerde çoktan yayılmıştı bile aynı şekilde devletin feytullah cemaatiyle işi bitince temizlemek istedi ama çok fazla yayılmıştı başka türlü temizlenemezdi
Cevap
4Cevap
Evet çok memnun şerefsizler. Ülke battı ama onlar memnun. Allah onların belâlarını versin
Para yok diyenlerde arabası var millet fing atiyo İstanbul gibi yerlerde millet bol para basiyo hep yalan para yok diyorsunuz milletin elinde son iphonelar var hep yalan fakir olan vardır o ayrı ama sizin gibileri inandırıcı değil
Beyin yoksunu seni
Sen benim, bizim hayatımızı bilmeden nasıl kendinde bize yorum yapacak haddi buluyorsun? Terbiye yoksunu. Ben burada yanlı bir soru sormadım gevşek. Önce insanlarla iletişim kurmayı öğren ondan sonra cevap ver ailen avutsun seni onların veremediği terbiyeyi ben veremem sana ahlaksız defol.
Hoşt lan köpek
Sana demedim lan sen bi dur üstüne alınma @Popsmoke34 😂
Olm etiketlesene mk dhkshdydjsjd
Gizliyi nasıl etiketleyeyim awk 😂
Bilmiom hdkdhd
B0 k para yok sizde hoşt para dolu millete nasıl geziyo dışardaki millet
Mala bak hala ne demek istediğimi anlamamış sığır. Ne yapalım bu kaşarı kanka? @Popsmoke34 😂
Kesin moruk bu knk 60 yasinda bunamış aptal
Moruk değilim genç zeerree inandırıcı değil milletin altında mercedesler uçuşuyoo heeyyytt hadi bana eyw
Fakir olan var olmayan yok demiyorum ama ülkenin belkit 20 % fakir geri kalan paraları var
Lan aptal genç hangi ülkenin enflasyon oranı yüzde 180
Hangi ülkede yuzde 220 ötv alınıyor
Hangi ülkede asgari ücret açlık sınırının altında
Papua yeni gine kinası, türk lirasını geçmiş, hala gelip mercedes diyor embesil. Ülkenin durumu binilen Mercedesle belli olmaz yavrum. Biraz ekonomi öğren öyle gel.
Anca tesettürün altından s ü r tüklük yapsın burada
Kapalı değilim😂😂 oğlum siz hakketen canım haa
Bi gidin ya surdan ülke de zengin cok dışarı cık bak istersen milletin elindeki telefonlar her evde 2 araba var bu nasıl fakir ülke bence kendinizi sorgulayın siz
Altindan degil o zaman ustunden yapiyosun
Lan gerizekâlı sanane milletten olmasın mi o dediklerin kıskanc s u r tuk sen rakamlara baksana onundeki boku gorsene
Ne bu araba sevdası cok mu binmek istiyosun
Hadi yürü işine araba değil etrafına bak anlarsın ama sende o göz nizam yok anlamasın
Nizam değil izan. Sen önce dilini kullanmayı biraz da ekonomiyi öğren gel hadi çiçeğim oyun parkı yan sokakta hadi.
Ampulu yalamaktan yalama olmus agzi knk
Üzüldüm oturup ağliyom
Bi susun ya ampul yalamiyom doğru bunlar
Yaza yaza senin o beynin almaz bunları zaten keske sokak ropörtajinda vs atsak ta tıkasam o ağzını
Bak senin ne kadar boş bi insan olduğun burdan belli
Yemeyince kıçın hemen camur atarsın zaten
Tamam cok uzattık hadi yoluna ben yoluma
Uzaa
Zorunda olduğumuz için veriyoruz yoksa memnun yok bence.
Zorunda değilsin. Nasıl bir mantık bu awk 😂
Denedin mi diğerlerini?
Onlar a sorman bile saçma ne olduğunun farkında değiller
Virüsler hastalıklar bitmeden ortalığı normallestirdi adam ekonomi iyi olsa bunu yaparnıydı
Benim memlekete ak partili diyorlar benim ailem full chpli yozgatliyim yani ben vermiyorum vallahi
AKP'li değilim. Memnunda değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?