Korona Virüs bitmezken 1 Virüs daha Türkiye ye merhaba dedi İstanbul da 3 virüslü hasta Polis ve Sağlık ekipleri tarafindan karantina ya alındı alışveriş yapmak için gittikleri işletme de kapatıldı?
Güncellemeler
+1 yıl
Karantina 1 ay sürecek
Güncellemeler
+1 yıl
Malum Turizm sezonu geldi yabancı alımı da yapılıyor hastalıklar bitmeden kesin yabancı uyrukludur virüslü hastalar benim tahminim
Evet onun için önlem sart herşeye rağmen ben maskemi yine takıyorum oraya buraya gittiğim de başkaları takmıyorsa niye takmıyorsun da demiyorum kendi sağlığını dusunmeyen başına gelince düşünmeye başlar bana sağlam ders oldu artık maske benim için çok değerli çünkü virüsün havasını soludum gördüm o fırtınayı esintiyi
Koronadan ölen kimse olmadı, çoğusunda farklı bir hastalık vardı ve yanlış tedavi yöntemiyle bilerek öldürüldüler
aşı yaptıran insanların %60 lık bir kısmı öldü geriye kalanlar ise ileride felç kalma ve birçok farklı tehlikeyle yaşayacak sen gelmiş alakası yok diyorsun, bide argümanın çürüdü yenisini getir
Zaten gelmiş belkide bunların haricinde daha ne virüslü hastalar var haberimiz yok korona bitmeden bir bu eksikti normalde korona rakamları hergun veriliyor du son zamanlar da haftalık verecez diyorlar bence niye böyle yaptılar onuda biliyorum turizm sezonu geldi malum gelen turistler tırsmasın korkmasın diye para çok değerli bilirsin 😀
O konuda haklarını yememeliyiz. Ba zi sapkin ülkeler hariç kim sınırları kapattı ki biz kapatalim? Ve sağlık konusunda iyiydik korona sürecini devlet iyi atlattı bence
Tamam onceden ilgileniliyordu şimdi Virüs kap korona dan git hastaneye 10 kisi viruslu gidin 5 kişiye test yapar kalan 5 kişiye yapmazlar daha üzerine dusmuyorlar çünkü maliyetler azaltmaya odaklandılar turizm sezonu geldi ekonomi canlansın diye saldılar artk😀
Maske takmadım artislik olsun diye 8 ay once tabi bu bak dinle kanka birisi geldi yanımdan geçerken hapşırdı ondan sonra gece fenalaşma başladı aynı gün 2 gun boyunca yataktan çıkamadım daha da ağırlaştım hastane test verdim korona kaptığımı öğrendim o gun bu gun 8 ay geçti eski sağlığım dan eser kalmadı koku zaten alamiyorum birsey yesen tat yok keske maskemi taksaydım diye 1000 pişman oldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gelde mutlu ol sen şimdi. İki kez korona geçirdim ben bir de.
Bende korona oldum sakat kaldım maske takmadiydım artislik olsun diye 8 ay oldu halen koku alamıyorum
Bunda maske yok galiba temasla bu daha kötü 😐
Evet onun için önlem sart herşeye rağmen ben maskemi yine takıyorum oraya buraya gittiğim de başkaları takmıyorsa niye takmıyorsun da demiyorum kendi sağlığını dusunmeyen başına gelince düşünmeye başlar bana sağlam ders oldu artık maske benim için çok değerli çünkü virüsün havasını soludum gördüm o fırtınayı esintiyi
O korku bana 1 ömür yeter😏
Bana da
Gecmis olsun bu arada
Sağol, sizde
Sağolun 🤙😎
Önüne geleni para için ulkeue vizesiz sorgusuz sokarlarsa böyle olir ueterki hükümete. para gelsin önemi yok
Kendi ağzıyla söylüyor du bizim oğlan paranın rengi önemsiz nerden gelirse gelsin diyordu bir zamanlar 😀😀
İnsan nüfüsü azaltma projeleri on numara devam ediyor, ölenlere gg aşı yaptıranlarda gg
yakında 9uncu bacağınız falan çıkar
Alakası yok Viruslerin nerde ne zaman çıkacağı belli olmaz hastalıklar hep vardı ama son zamanlar da daha sertleştiler hepsi bu
Öyle mi?
son zamanlarda artan küresel ısınma ve daha birçok şeyden dolayı
insanların nüfüsü azaltılmaya çalışıyor...
Verilen 2 büyük dünya savaşı oldu, ve artık savaşlar olmadığı için bu nufuslar çok hızlı artmaya başladı doğal olarak dünya yapay virüsler çıkartıyor,
Koronadan ölen kimse olmadı, çoğusunda farklı bir hastalık vardı ve yanlış tedavi yöntemiyle bilerek öldürüldüler
aşı yaptıran insanların %60 lık bir kısmı öldü geriye kalanlar ise ileride felç kalma ve birçok farklı tehlikeyle yaşayacak sen gelmiş alakası yok diyorsun, bide argümanın çürüdü yenisini getir
Korkunç bir şeye benziyor
Kimisinde belli olmuyor sulu başlıyor Kimisinde belli oluyor şişerek başlıyor
Kovit den kurtulduk şimdi de maymun çiçeği çıktı
Kovid den kurtulduğumuzu kim söyledi 😀😀
Bırakın gelsin
Zaten gelmiş belkide bunların haricinde daha ne virüslü hastalar var haberimiz yok korona bitmeden bir bu eksikti normalde korona rakamları hergun veriliyor du son zamanlar da haftalık verecez diyorlar bence niye böyle yaptılar onuda biliyorum turizm sezonu geldi malum gelen turistler tırsmasın korkmasın diye para çok değerli bilirsin 😀
O konuda haklarını yememeliyiz. Ba zi sapkin ülkeler hariç kim sınırları kapattı ki biz kapatalim? Ve sağlık konusunda iyiydik korona sürecini devlet iyi atlattı bence
Tamam onceden ilgileniliyordu şimdi Virüs kap korona dan git hastaneye 10 kisi viruslu gidin 5 kişiye test yapar kalan 5 kişiye yapmazlar daha üzerine dusmuyorlar çünkü maliyetler azaltmaya odaklandılar turizm sezonu geldi ekonomi canlansın diye saldılar artk😀
Saldılar çünkü bitmeye yaklasti
Tabi turizm sezonu gecene kadar ondan sonra gör vaka patlamalarını az soğusun havalar😀
Bitmedi ama sorunda burada
Ne yapmalıyız peki sence?
Kaldırılan maske zorunluluğu yeniden gelecek ondan sonra birsey yapmalarına gerek yok en iyi koruyucu maske çünkü
Maske de asi da gereksiz bence. Hepsini uygulamış biri olarak aşının gereksiz. oldugunu bunların kurmaca olduğunu düşünüyorum. artik ben de
Maske takmadım artislik olsun diye 8 ay once tabi bu bak dinle kanka birisi geldi yanımdan geçerken hapşırdı ondan sonra gece fenalaşma başladı aynı gün 2 gun boyunca yataktan çıkamadım daha da ağırlaştım hastane test verdim korona kaptığımı öğrendim o gun bu gun 8 ay geçti eski sağlığım dan eser kalmadı koku zaten alamiyorum birsey yesen tat yok keske maskemi taksaydım diye 1000 pişman oldum
Çok iyi haber bu
Sağlık bakanı şimdi çıkar der bunlar da Virüs yok felan filan iste malum Turizm sezonu sekdeye uğramasın diye 😀
B*ku yedik
Daha korona Virüs bitmezken al başına bela alırsan ülkeye bu kadar yabancı olacağı bu 😀