Gündem Siyasi görüşleriniz değişti mi? β-Єναηєscєηcє Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim acayip değişti eski fikirlerim çok saçma geliyor.. :)Çocukken medya beynimizi yıkıyor bence.. 😀 Güncellemeler+1 yıl İnsanlar değişime açık değil Güncellemeler+1 yıl Artık çok saçma geliyor din siyaset inanç millet tartışmak 😂 Siyasi görüşleriniz değişti mi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. İnançlarım değişti artık dini inancım yok siyasi olarakta görüşüm yok ama akp hariç hepsi iyi geliyor bana 0 2 Yorumla β-Єναηєscєηcє +1 yıl Hepimiz o noktaua geleceğiz neredeyse u Barış_LonelyForever +1 yıl Katılıyorum
Turancı-Bir_Türk Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl İnsan araştırdıkça ufku açılıyor TV medyasınin insanları aptallastirmaktan başka bir misyonu yok zaten bana göre. 0 7 Yorumla β-Єναηєscєηcє +1 yıl Aynen öyle Yorumla Turancı-Bir_Türk +1 yıl DM den bir şey sormuştum sana bakıp yanıtlar mısın sana zahmet çok kısa? Yorumla Turancı-Bir_Türk +1 yıl Yanımdaki kadın annem ve onun boyu 1.65 1.65 le aramdaki farka baktığında sence boyum kaçtır benim tahminince? Yorumla β-Єναηєscєηcє +1 yıl Seni mahkemeye vereceğim, Yorumla Turancı-Bir_Türk +1 yıl Kanka sen sorduğum soruyu anlamadın ki sorabilir mniyim dedim sende sor dedin ok iyi günler Yorumla β-Єναηєscєηcє +1 yıl Başkasına ait görsel paylaşıyorsun cezanı çekeceksin.. Yorumla Turancı-Bir_Türk +1 yıl Bu görsel benim zaten? okey rahatsız ettiysem kusura bakma atma desen baştan yazmazdım Yorumla
Sonegobükücü00 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tahmin ediyorumki sende benimle aynı görüşteydin ve şuanki görüşümüzde aynı😀 0 2 Yorumla β-Єναηєscєηcє +1 yıl Eskiden neydi şu an ne Yorumla Sonegobükücü00 +1 yıl Aslında siyasi görüşüm artık yok. Fanatizmin hertürlüsüne karşıyım bundan sonra. Takım tutmak parti tutmak aşırı dinci olmak falan artık yok bende. Dini duygularımı milli duygularımı yeterince sömürdüler. Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Çocukken de sevmezdim hala sevmiyorum kısaca değişmedi 0 4 Yorumla β-Єναηєscєηcє +1 yıl Kimi Yorumla s Taciiiii +1 yıl malum kişiyi Yorumla β-Єναηєscєηcє +1 yıl O kadar basite indirgeme kişi ve partileri kastetmiyorum.. İdeoloji olarak diyorum Yorumla s Taciiiii +1 yıl ideoloji oalrak da aynıydı Yorumla
HırçınÇocukk Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Benim hiç değişmedi ama senin fikirlerinin değişmesine, artık gerçekleri görmene sevindim 0 1 Yorumla β-Єναηєscєηcє +1 yıl Ne demek bu Yorumla
19o7_FB Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl değişmedi gelişti bazı yönlerimi törpüledim sadece 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı. Necisin peki şimdi 😂 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Gündem konusunda 343 cevap paylaştı. Görüşüm yok 0 1 Yorumla β-Єναηєscєηcє +1 yıl Benim var :) Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değişmedi benimki 0 4 Yorumla β-Єναηєscєηcє +1 yıl Eskisen neydi şimdi ne Yorumla Nükleerteori +1 yıl Eskiden de sosyal liberalizm şimdi de Yorumla β-Єναηєscєηcє +1 yıl Ee eskiden ben de öyleydim niye anlaşamamışız ki Yorumla Nükleerteori +1 yıl Bilmem 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İnançlarım değişti artık dini inancım yok siyasi olarakta görüşüm yok ama akp hariç hepsi iyi geliyor bana
Hepimiz o noktaua geleceğiz neredeyse
Katılıyorum
İnsan araştırdıkça ufku açılıyor TV medyasınin insanları aptallastirmaktan başka bir misyonu yok zaten bana göre.
Aynen öyle
DM den bir şey sormuştum sana bakıp yanıtlar mısın sana zahmet çok kısa?
Yanımdaki kadın annem ve onun boyu 1.65 1.65 le aramdaki farka baktığında sence boyum kaçtır benim tahminince?
Seni mahkemeye vereceğim,
Kanka sen sorduğum soruyu anlamadın ki sorabilir mniyim dedim sende sor dedin ok iyi günler
Başkasına ait görsel paylaşıyorsun cezanı çekeceksin..
Bu görsel benim zaten? okey rahatsız ettiysem kusura bakma atma desen baştan yazmazdım
Tahmin ediyorumki sende benimle aynı görüşteydin ve şuanki görüşümüzde aynı😀
Eskiden neydi şu an ne
Aslında siyasi görüşüm artık yok. Fanatizmin hertürlüsüne karşıyım bundan sonra. Takım tutmak parti tutmak aşırı dinci olmak falan artık yok bende. Dini duygularımı milli duygularımı yeterince sömürdüler.
Çocukken de sevmezdim hala sevmiyorum kısaca değişmedi
Kimi
malum kişiyi
O kadar basite indirgeme kişi ve partileri kastetmiyorum.. İdeoloji olarak diyorum
ideoloji oalrak da aynıydı
Benim hiç değişmedi ama senin fikirlerinin değişmesine, artık gerçekleri görmene sevindim
Ne demek bu
değişmedi gelişti bazı yönlerimi törpüledim sadece
Günaydın dünyalı 😃😃
Necisin peki şimdi 😂
Görüşüm yok
Benim var :)
Hayır değişmedi
gayet degisti yeni aktorler bana iyi geliyo
neydin ne oldun jkkd
Değişmedi benimki
Eskisen neydi şimdi ne
Eskiden de sosyal liberalizm şimdi de