Bebek Sahilindeki olaydan sonra Antalya'da bir kadın ve küçük çocuğun caddede çıplak şekilde yürümesi dikkat çekti.

Bu kadın neyin kafasını yaşıyor? Bebekteki olaydan sonra bir de bu.

O çocuğa o kadar üzüldüm ki. Böyle bir toplumda böyle birinin kontrolü altında fotoğrafı çekildiği için ve sapıklara da bilinçsizce servis edildiği için bu foroğraf. Eskiden olsa SADECE ÇOCUK İÇİN ay ne olacak dolaşsın çıplak derdim ama büyüdükçe ve toplum bilinçlendikçe içim parçalandı. Bu kadın ebeveynse çocuk ondan alınmalıdır.
Bebek olayıbı duyup şok olmuşken cidden var mı derken bunu görmek detayı görmek iyice şok etti , napıyolar nasıl yaparlar cesaret ederler. ve kimse nasıl bişey demez bebek dekilere tekme tokat dövüp kapatıp şikayet etmez İstanbul un göbeğinde ulu orta gündüz vakti.
Peşpeşe böyle şeyler ne oluyor, o kadın cocuk nasıl cırılcplk gezerler. Hepsi aynı gün olması da enteresan. Bu iş de bi iş olabilir
Yaa bugün neler oldu böyle 🙄 az önce de Galata'da kendini yakan adamın haberini okudum. Adam cayır cayır yanarken selfie çekip videoya almak ne umarım başımıza bir şey gelmez iyice şirazesi kaydı toplumun
Millet kafayı yedi iyice
Cevap
39Cevap
İnsanlar gerçekten normal değil. Ülkedeki olumsuzluklar insanların psikolojisine gerçek anlamda yansımaya başladı. Önümüzdeki günlerde asıl neler göreceğiz tereddütle bekliyorum. Umarım her şey daha güzel olur ülkemizde. Yakın zamanda zor görünüyor ama umudumuz her zaman var...
Bebekte olanların şoku geçmemişken, az önce galata’da kendine zarar veren adamın videosunu izleyip geldim burada da bunu gördüm..ülke koskoca bir tımarhaneye döndü daha kötü ne olabilir ki diyoruz ve her seferinde daha kötüsü oluyor.
Bunlar normal kafalar diil. Normal insanım harcı diil, çocuğunda çıplak olması hoş diil. İnanın gündemdeki olanlar daha rahatsız edilirken bu teşhircilik olayı çok masum kalır. Ama yine de artık bulmuyorum...
Ya ben artık inanmıyorum neden mi derseniz bir şey oldu mu ülke gündeminde ardına peş peşe bir sürü şey çıkıyor. Ya haberciliğimiz b k gibiydi dikkat çekmez diye koymuyorlardı ya da siyasilerin bir çıkarı var.
Yabancı ülkelerde olunca çivisi çıkıyor dünyanın diyorduk.. ülkemde bu kadar erken göreceğimi hiç düşünmemiştim.. millet kafayı yedi ya.. şöyle iyi hapis cezası getirince bari devam edilmesin bu nedir ya!
Hiç merak etmiyorum sansürsüz halini. Bunlara alışacağız gibi şimdilik keyif veya değil bir şekilde böyle insanlar yol açtı yakında sıkıntılı vatandaşlar bile çıplak vatandaş misali soyunup duracak. Zor hayat zor 😔
Aç susuzun tekiyken sana da o paraları verseler sen bile yapsam nolacakki sanki dersin, şu an için yasalarda ceza verilebilir bir olay değil, kullanıp provokasyon yapıyorlar işte, maksat insanları ayaklandırmak.
Herşeyi normalleştiren aptal insanlarımız yüzünden böyleleri çıplak geziyor, her türlü şeyi yapıyor.
Kadının zihinsel engeli varmıs sebebi bu da o çocuk neden ona uyuyor onu bilmiyorum. Belki de annesi falandır onu da zorla götürmüştür, çocuğa üzüldüm ya.
Arkadaşlar kişisel gelişim psikoloji felsefe kitaplarını turuz sitesinden pdf olarak indirip okuyun bide marcus aurelius düşünceler kitabı okuyun,,,,,,
Çocuğuyla birlikte açız, açıktayız demek isfiyordur belki de... Bir şekilde protesto ediyordur hayat şartlarını belki de.. .. Kral çıplak misali.. . Ne yaşadı, ne derdi var bilemeyiz ki..
Bunlara da Türk diye kılıf uydurmuşlar mı? Bilerek yaptıklarını düşünüyorum artık gündemde sürekli ipsiz sapsız mülteciler ve tarikarlardaki tecavüzler olduğu için gündem değiştiriyorlar.
Kafalar güzel demek istiyorum ama çok düzgün yürüyor diyemiyorum. En tuhaf olanı kendini yakan adamdı bence. Raslantı olmadıklarına eminim ama kanıtlayamam.
İnsanoğlu iyice sapıttı. Ben derim her zaman bir musibet bin nasihattan iyidir ama insanoğlu bunu da anlamaz ve yine nato kafa nato mermerdir. Musibet demişken hayra alametli gunlerdeyiz.
Yani tamam açık giyinmeye sözümüz yok ama çıplaklık biraz fazla değil mi? Buna da özgürlük demeyin bence.
Antalya da zaten denize cıplak girenler bile var yolda bikiniyle yüruyenler filan cok bu hic garip gelmedi bana nedense artk alıstk
Para mı verdiler bunlara aynı anda yapmaları için anlamadım vallahi bugüne kadar görülmüş şey değil..
Kıyafet fiyatları biraz daha artarsa maalesef benim de böyle haberini yapacaksınız üzgünüm
Bir grup erkeğin sevinecegi bi haber bu😁
İşte çağdaşlık! işte medeniyet! özgür! bi ülkeyiz ya, yakında çoğu kişi böyle gezer bu gidişle sokaklarda merak etmeyin
İğrenç tek kelime ile iğrenç. Dünyanın en iğrenç ve kötü dönemine denk gelmişim diye düşünüyorum her defasında bu tür iğrençlikleri gördükçe.

Huni eksik..
Fotoğrafta reşit olmayan bir çocuk var ve siz fotoğrafın sansürsüz haline nasıl ulaşabileceğini mi yazıyorsunuz? Bu nasıl bir rezillik. Hiç mi beyin yok. Mk beyinsjzj.
Soran, bak bak zeka fışkırıyor burada, bişe getir kova mova legen getir altına koyalım da taşan zekaları biriktirelim ihtiyaç halinde kullanırız.
İnsanlar iyice şaşırdı ne yapacağını ya rezalet gerçekten.
Birileri düğmeye basmış toplumun siniriyle oynuyorlar.
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desene hayvanlar bizden daha medeni ( M. Akif)
Ülkece geldiğimiz hallere bak millet uzaya gidyoooo bizimkilerde gram akıl yok..
Yüzde 70 beyinsel özürlü çıkmış çocuğun suçu ne peki bilen yok
toplum olarak esitlik saglanamiyorsa boylesi cinsel devrimlerle saglanabilir harika bi olay destekliyorum birileri bu isin cilkini cikarmazsa trde kadin erkek esit olamaz
Tepki çekebilmek için çabalıyorlar. Bence insanlar hiç karışmamalı. Böyle gezmeyi seviyorlar demek.
Yıllar önce İstanbul'da annemin yaşadığı mahallede de böyle bir kadın varmış akıl hastası. Bilmeden yorum yapmayın. Bazıları kocası bunları soyup evden atmış dediler. Anca yargılarsınız
Noldu milleti gaza getiremeyince beğenmedin mi mk
Şaşırmadım bende görüyorum sürekli bunlara taciz davası açılmalı
Kötü kokular geliyor burnuma ama hadi bakalım hayırlısı 🤔
Bu daha baslangic ,özgur olm istedigini yapar kadin degilmi
Özgürdür isteyen istediğini yapar diyenler bugün bebekte olanları gördü.
Olay onunla da kalmıyor bir çok şey oldu bugün nedense çok şaşkınım gerçekten
Belkide birileri yine millettin hassa duygularıni kaşıyıp bazi olaylarin cikmasi istiyordur
E y*h artık ama ya!
Suriyeli, arap dediler sahilde ilişkiye giriyor dediler, yapanlar Türk çıktı. Buna da Suriyeli derler. Allah'm senin bizim sonumuzu hayır eyle.
Katılmayanın zoruna gitmiş. Gerçekler ne kadarda acıtıyor.
İnsanlar iyice aklını yitirdi. Hangı kafaya erişip yapıyorlar bunları anlamış degılım
Millet iyice b*kunu çıkardı ama ya ruh sağlığı yerinde olmayanları kapatsınlar artık bibyere dünya temiz bi yer olsun
E şimdiki kızlar sütyenle dolaşıyor resmen yakında altlarındada bir şey olmucak o hale geldik.
Bunlar kasıtlı yapılıyor nedeni nedir bilemeyiz ama normal değil
Noluyo yaw sabahtan beri.. biri havaya bisey mi sıktı
Bu türden görüntüler,
Çocuk kaçırma olayları,
Uyuşturucu kullanımında bayağı artış...
Bugünler de çok ilginçtir ki bunlar oluyor, özellikle bugünler de!
Ekonomik kriz insanları bu hale getirdi artık şaşırmayın niye şaşırıyorunuz anlamıyorum
antalyada hava öyle fena ki biz giyinerek daha büyük kerizlik yapıyoruz sanki ya
Ülke kötü yerlere gidiyor ama olsun almanlar bizi kıskanıyor
Millet ne yapamayaca çalışıyor ya da sosyal medya ne yapmaya calisiyor
fkk sehiri felanmi sanmislar ksljfödj
Ülkece sıyırdık sonunda 😶
Allah akıl versin 🙇 önemli
Belkide kıyafet alacak paraları yoktur :/
İyice ülkenin cılkını çıkardılar
Hava sıcak ve demek ki 🤣
Akdenizli ler giysili hali bile çıplak zaten
Bu tip insanların öldürülmesi gerekiyor.
Ülkecek bir gusül tazelememiz şart
Millet sıyırdı iyice çıplaklar kampı mı burası
Iste meşhur dış minnaklardan üryaniler 🤣🤣
Ülkeyi çıplaklar kampı sanıyorlar galiba.. sjshs
Yeter artık midem bulanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?