Sizce dürüst olun Erdoğan seçime doğru çok iyi haberler verse AKP'ye atarmsnz
AKP Recep Tayyip Erdoğan
Zafer partisi Ümit Özdağ
CHP Mansur Yavaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu meseleleri hallederse Erdoğan'a oy verebilirim fikrim değişmezse tabii
Birincisi Eğitim sisteminin düzeltilmesi adam akıllı bir eğitim sisteminin getirilmesi ve müfredatın zırt pırt değişmemesi
İkincisi süresiz nafakanın kaldırılması tıpkı eski yıllarda olduğu gibi nafakanın 1 yıl olması veya nafakanın evlilik süresine göre hesaplanması ve kadının her dediği kabul edilmemesi kısacası adaletin düzgün işlemesi
Üçüncüsü ekonominin düzeltilmesi enflasyonun tıpkı Avrupa ülkelerindeki gibi olması yapabiliyorsa bu tabii biraz zor ama paramızın en az Euro gibi İsveç Kronu gibi değerli ve saygın olması
Dördüncüsü aşağıdaki resimde gördüğün gibi akaryakıt fiyatlarının 7 liraya inmesi
Beşincisi gayrimenkul ve vasıta fiyatlarının insanların alabileceği fiyatta olması yani bir orta gelirli daire sahibi olabilsin en azından
Gerçi bunları yapacağını zannetmiyorum çünkü siyasilerin hepsi aynı hiçbirisi halkın mutluluğunu refahını düşünmedi aksine kendi cebini doldurdu al birini vur ötekine ama
bunları yaparsa oyumu verebilirim onun dışında biraz zor
Cevap
3Cevap
Ya döneri 75 kuruşa yersem o zaman oyumu veririm. Bu ülkenin döneri 75 kuruş olduğunda bu ülkenin alım gücü yükselecektir.
😄😄😄💩
Benim oyuma giden yol midemden geçer. Türk halkı da böyledir kuru ekmeğe muhtaç kalırsa o zaman sıkıntıdır.
Ümit Özdağ hakkında ne düşünüyorsun?
Siyasetçilerin hiç birine güvenim yok. Sonuçta kameranın olduğu yerde hep sahte imajlarla karşımıza çıkıyorlar. Mültecileri yollayacam der ama iktidara geldiğinde belki göndermez. Herkes gücü eline aldığında kimse güçsüz insanları düşünmez. Hangi siyasetçinin halktan düşük maaş aldığını gördün? Meclis salonunda bir birileri ile kavga ederler. Ama aynı mutfaktan yemek yerler aynı masaya oturup rantlarını konuşurlar. Ya sen milletvekili isen sen toplumu düşünüyorsan maaş alma rüşvete düşme. Herkes kendisini düşünür herkes kesesini düşüyor. Ben siyasetçinin para kazanması istemiyorum para için yapılan her şey kendi çıkarın içindir.
Muhsin Yazıcıoğlu 😭😭
Ne oldu knk Muhsin yazıcıoğlu?
Reis o adam bayrakların parasını bile biz veriyoruz haram yemedi yani 1 kra o yüzden şehit ettiler korktular
Gerçekten halkın üstüne yük olmayacak bir siyasetçi gelsin gider ona oy verim gider üstüne seçim kampanyasında gider çalışırım. Üstüne bağışta yaparım
Muhsin Yazıcıoğlu nu katili kim sence.
Abi oradan bakınca derin devlet iyim ben. 😀😀😀 Onun hesabı iktidar değişince ortaya çıkar ama ortaya çıkan katilide inanmam ya 😀😀 çünkü siyasetçilere güvenim yok
Reis Türkiye süper güç olsa nasaya gitme çalışmaları olsa ana dil Türkçe bile olsa o lavuğa ne oyumu ne de yardım veririm
AKP ayı ikiye bölse yine vermem.
ümit özdağ
Yabancılar Erdoğan'ı çok seviyor Erdoğan diyor geçen bir tanesinde buraya gelmiş yorum yaptı beyinsizler
4. Hiçbiri
Sende akıl yok kime aticaksn ya yeniden refah Fatih erbKNmi?
Sana atim kanki birazda sen sik ülkenin anasını
😄😄😄 beyinsiz velet seni israf 😄😄😄💩
:))))
3üde olmayacak, bu sefer başa OĞUZ KAĞAN geçecek
O kim 😄😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?