Teşekkürler, Allah razı olsun , biraz daha iyi ama ucu ucuna her şey çok arttığı için hep ucu ucuna gidiyorum geçen ay iyiydi , bir yandan eski davalar devam ediyor kisamiyor insan bu ayda Allah'tan son anda gelen güzel bir satış oldu 17 bin civarı harcama olmuş 200 Euro haricini kazanmisim eğer bu son satış olmasaydı çok zora düşecektim ama umudumu kaybetmemiştim daha ayın bitimine var Allah büyük gelir inşallah diye diye geldi şükür
Cümlemizden razı olsun İnşaAllah Haklısın bazen tükeniyoruz umarım Rabbim tükendiğimizi şikayet saymaz , umudunu inancını güçlü tut ve aydınlığa kavuşasınız inşallah işin her daim rast gele
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu sıcak ne böyleden sonra gördüğüm ceket inanılmaz bir çatışmsya yaşayan beynim xhxjsks
İki ay oncesini özledim iste
Yine de o çatışmayı yaşadım xhsjsk
Çalışmadığım için evdeyim dışarının havasını bilmem 🙃 efil efil esiyor evimiz
Ev alev gibi kelebek vs giriyor açamıyorum klimayı ara ara açıyorum alışmak istemiyorum dışarı çıkamam öyle olursa ama 40 derecenin üstünde hava
Ev güneş görüyor ise tabi çok sıcak olur fakat ekonomik krizleri de bitmek bilmediği için klimayı açamaz olduk Rabbim sonumuzu hayr etsin
1970 lira gelmis açıyorum mecbur nefes alamıyorum çünkü
Allah yardımcın olsun , sakıncası yoksa işin ne durumda ailece iyi misiniz toparlayabildiniz mi?
Teşekkürler, Allah razı olsun , biraz daha iyi ama ucu ucuna her şey çok arttığı için hep ucu ucuna gidiyorum geçen ay iyiydi , bir yandan eski davalar devam ediyor kisamiyor insan bu ayda Allah'tan son anda gelen güzel bir satış oldu 17 bin civarı harcama olmuş 200 Euro haricini kazanmisim eğer bu son satış olmasaydı çok zora düşecektim ama umudumu kaybetmemiştim daha ayın bitimine var Allah büyük gelir inşallah diye diye geldi şükür
Cümlemizden razı olsun İnşaAllah
Haklısın bazen tükeniyoruz umarım Rabbim tükendiğimizi şikayet saymaz , umudunu inancını güçlü tut ve aydınlığa kavuşasınız inşallah işin her daim rast gele
Çok teşekkürler Allah razı olsun inşallah cümlemizin işleri rast gider aydınlığa kavuşuruz
Rica ederim , Amin inşaAllah senden de razı olsun
Senin hesap yine değişmiş?
Yine kapattilar
Cidden çok sıcak
Nemde geldi artik
Sıcak deyil ceket giymen😊
*deyip
O foto bir buçuk ay öncesine ait