Milliyetçilerden oy almayı düşünmüyor mu? Yorumlarınız nedir arkadaşlar?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Selahattin demirtaş, Osman Kavala ve binlerce insan haksız gerekçelerle tutuklu. Bugünkü rejim hukuku katlettiği için binlerce insan tutuklu. Hukuk geri gelmeli ve bu insanlar serbest kalmalı.
Selahattin demirtaş binlerce asker, polis, doktor, öğretmen ve sivil katili pkk teror orgutu yandaşıdır. Kobani olaylarında 50 kişinin ölümünde sorumludur, avrupa'da olsa kazığa oturturlardı.
Hadi ordan. Sen kendi devletinin yaptığına bak önce. Ne terör örgütü!
Her seçim dönemi şehit cenazeleri geliyor. Bak yine gelmeye başladı. Teroru artıran devletin bizzat kendisi. Selahattin demirtaş ve hdp kürt sorununun çoğumu için büyük bir avantaj. Ama faşist bir yönetim bunu kullanmayıp onu hapse attı.
Akp öcalan dan mektup getirince terör aklına geldi mi senin? Ağzınıza almışsın bi "hdpliler terörist" diye. Hadi ordan.
Ben eski Mhp'liyim ve bahçeli sırf koltukta kalmak için akp ile ittifak oldu diye Mhp'ye oy vermiyorum artik. Akp'nin ihanet surecine de karsıydım, chp'nin ihanet surecine de karşıyım. Selahattin demirtaş en ermeni ve yunan'dan daha büyük Türkiye düşmani, cani terorist başı apo'nun heykelini dikeceğiz diyen vatan haini bir teroristtir. Kahrolsun pkk, kahrolsun hdp.
Selahattin Demirtaş 'ın, Osman Kavala'nın, binlerce masum insanın hapiste olduğu ülke şu anki ülke işte. Memnun musun bundan? Bak hukuk yok, ekonomi bitik, demokrasi yok. Senin dersin birilerinin hapiste olması mi? "Yeter ki demirtaş, kavala tutuklu olsun ekonomi yerle bir olsun umrumda değil" mi diyorsun? Sorsam Demirtaş 'ın, Kavala'nın hangi gerekçe ile tutuklu olduğunu bile bilmezsin.
Kahrolsun ırkçı zihniyet, kahrolsun faşist zihniyet.
Selahattin demirtaş masum degil azili bir teroristtir. Kahrolsun pkk, kahrolsun hdp ve kahrolsun yandaşlari
Çıkarırsa oyumu hak eder. Adamlar zaten masum. Tutuklanıp ceza yemesi gereken gerçek vatan hainleri ülkeyi soyduklari paralarla luks mercedeslerde geziyor. Onlarin kimler olduklarını halk biliyor.
Sen pkk terör örgütünün siyasi sözcüsü hdp'ye oy veriyorsun. Ben milliyetcilerden bahsediyorum
Sen fetocu devleti soyan halka nifak tohumu eken vatan hainlerine oy veriyorsun. Akli biraz olan. milliyetci insan doğruyu yanlisi bilir ülke için hayırlı olani yapar.
Ben akp'ye hiçbir zaman oy vermedim, vermem. Bahçeli koltukta kalmak için akp denilen partiyle ortak oldu diye oy vermiyorum Mhp'ye. Ama sen terorist pkk partisine oy veren birisin demirtaş en azili ermeni ve yunandan daha buyuk Türkiye dusmani bir vatan hainidir.
Abtal insanlar Türkiye düşmanıdır. Akıllı insandan zarar gelmez. Bugun bu durumda olmamizin sebebi Cumhuriyet tarihi boyunca ülkeyi yönetip mahveden sağcı politikacı ve secmenleridir.
Pkk denilen teror orgutunun bu ulkeye maddi ve manevi verdiği zararlar ortada. Bu teror orgutunu destekleyenler azili Türk ve Türkiye düşmani vatan haini teroristtir.
Muhalefet hiç bir zaman hükümetin başına gelmek istemiyor ki. Nasıl iktidar iktidarını koruyorsa muhalefette muhalefetini koruyor.
Haklisin
Zaten perde arkasından istedikleri gibi yönetiyorlar ülkeyi.
Empetyalistlerin kuklalari
Bu emperyalistlerin oyuncağına da inanmıyorum. Bana güven vad eden bir siyasetçi yok.
Zafer partisine oy verecegim ben
Zafer partisini de güvenmiyorum. Onlar da medyayı iyi kullanıyor yarın bir gün onlarda istedikleri gibi ip oynatacaklar. Ciddi diyorum bana desinler ki biz medyayı kullanmayacağız ama medya da siyasi haberler yasaklanacak. Kanun yapımında paneller kurulup halkın istek görüşleri dinlecek desinler direk oyum onlara
Ülkenin tek derdi Demirtaş ve Kavala ya özgürlük zaten değil mi? Bu Kemal Kılıçdaroğlu gerçekten akıl yoksunu valla kendi topuğuna bu kadar sikmaz aklı başında bir insan
CHP li biriyim ama asla bu CHP ye oy vermem resmen partimizi ne hale getirdiler yazıklar olsunn
Zafer partisi çare
Evet
Pkk lıları savunmaya bekliyoruz..
Terörist sevici Demirtaş a masum diyebilen..
Ayme.
Ne milliyetçiler den oy alır ne de sağ kesimden hatta gerçek Atatürkçüler bile oy vermez
Atatürkçüler zaten milliyetçi olmuyor mu?
Bana göre milliyetçilerle Atatürk milliyetçiliği arasında fark var.
Ataturk milluyetciligi diye birsey yok Ataturk Türk milliyetcisidir.
Seçmenler öyle demiyor kankam
Seçmenler 80 öncesini marksistleri ve çocukları olduklari için Atatürk milliyetçiliği gibi saçma sapan bir şey çıkardılar. Ama insanlar bunu yemiyor artik
Hdp lestirilen bir chp var maalesef. artik chp li degilim
Zafer partisi tek çare
Sanmiyorum 😉
Kaşınıyor
Şerefsiz, beyinsz anında mesaj atmış hakaretli tehditli
Şikayet edin şu kedi suratlı rokie yi terörist sevici görmek istemiyorum
Teroristte haddini bildir
Engel atıp kacmasa
Gerçek Akp'li
Evet
Gerçek bir milliyetçi kaldı mı ki ülkede
Yüz de 25 milliyetci seçmen var ülke de