Öncelikle şunu söylemeliyim ki kimin hangi dine, ırka, mezhepe ait oluşu inanın umrumda değil. Irkçı da değilim. Amma velakin PKK sempatizanlığı yapan sanatçının sanatına da saygım yoktur. Buna aracılık eden kim varsa ona da görüşüm değişir.
Sizlerin de görüşlerinizi merak ediyorum.
İBB'nin terör örgütü propagandası yapan Aynur Doğanı sahneye çıkartması hakkında düşünceleriniz nedir?
Mevzu sanatcı mı cidden? Nasıl oluyor da o pçin fotoları çarşaf çarşaf asılıp adına konser düzenlenebiliyor, üni öğrencilerine izin vermeyen hükmet bunlara neden göz yumuyor diye sorsana. Sormazsın. Çünkü o zaman konu ibb değil akp olur.
Doğrudur. Yine de dediğimi değiştirmez. Geçen yıl nevruzda poster asıldı kimse soruşturma bile geçirmedi. Yalan dolan hikaye bunlar. Ele başlarıyla halay çeken adam cumhurbaşkanı olmuş siz sanatcıyı kınıyorsunuz. Hala yanlış yerden bakıyorsun.
Yazımın başında da dediğim gibi TERÖR ÖRGÜTÜ PKK sempatizanlığı yapan sanatçı sanatçı değildir benim nezdimde olay sanatçı olup olmaması veya kürt olması değil aynı yere bakıyoruz aslında farklı görüyoruz
Hayır yanlış kişiyi eleştiriyorsun. Öğrencilerin her türlü etkinliğini denetleyen ve yasaklayan zihniyetin neden bu terör sevicilerine tepkisiz kaldığını sorgulamalısın. O zaman senin için de pek çok şey netleşecek
Birinin yanlış yapmış olması diğerinin yanlışını örter mi? Hepsi aynı değil mi? Hiçbirini desteklememek gerekiyor diyorum. Körü körüne siyaset yapacak kadar aptal değilim
Umut vaad eden kişilerin böyle işlere imza atıyor olması üzüyor cidden. Umudumuz falan kalmadı emeği geçen herkese teşekkürler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bugünde çıkardı. Benim için CHP ve İmamoğlu şimdiden elenmiş iki isimdir. Mansur yavaş chp'den bağımsız seçime girmezse desteklemem. AKP zaten ayrı dünya. Türk milliyetçisi birisini istiyorum.
Ben bir genç olarak muhalefetten gerçek bir muhalefet beklerken böyle işlerle uğraştıklarını gördükçe boşluğa düşüyorum. Bunlar mı benim başbakanım olacak diyorum içimden. Acilen toparlanmaları gerek.
Ş*refsizler kanka bak onlarda bunu yaptı diyerek savunmaya gelmişler hemen ben böyle b*ktan bir ülke görmedim askerinin kendi çocuğunun katilini başlara çıkaran, bir b*k olmaz bu ülkeden de insanından da.
Onu biliyorum bilerek sordum. Bak şimdi soruda mantik hatasi var geçmiş dönemde avrupada çekilmiş bir konser kadrajini bugünün haberi ile menc edemezsen algida seçiciliktir bu hdpli degilim fakat düpedüz hatalı soru
Bu kadın düpedüz pkk'lı dostum 2011 yapmış olması, bunu bir daha yapmıyor anlamını taşımıyor. Twitter hesabına bir bakarsan göreceksin. Ben de diyorum ki böyle bir insanın İstanbul'da Harbiye açık havada ne işi var? Muhalefeti destekleyen ben soruyorum bu soruyu
Oo sen varya baştan sona hatalı düşünüyosun önyargin olduğu gibi doğruyu ve yanlışı mixleyemiyosun. Onu da geçtim gündem sorusuna cevap veren kişilere "bunuda biliyo musunuz, haberiniz var mı " minvalinde sanki karşındaki kişi dünyadan bi haber yaşıyomuşcasina algi yapma.
Gelelim soruna, bugün avrupanın herbir yerinde dhkpc ve pkk sempatizani sanatkarda var sanatcida mevcut hatta sergileri bile Lüksemburg, ABD ve kuzey ülkelerinde sergileniyo buna Tr'de dahil sadece sanatcilar siyasî kimliklerini gizliyorlar siz bilmiyosunuz. Fazil saydan haberiniz var mı meselâ? Aynur doğanı Ibb oraya konser için yönlendiriyo napsin kadin? Yok ben çıkamam mı diyecekti? Madem malûm partiye oy veren kişisin gerekli gözlemler altında bu kadının hangi örgütü desteklediğini bilmiyolar mıydı? Genis açıdan bak.
İmamoğlunun keyfe keder pkk'lıyı sahneye çıkartacağını düşünmüyorum. Baskı büyük yerden geliyor. Oy uğruna girdikleri hallere bak, bunlar mı bizlerin cb'nı olacak
hdp: şunu şöyle mi yapsak acaba ya? chp: sus bitch hdp: aynur doğan bizi desteklemiyor kürt kardeşlerinin sözcüsüdür sanatçıdır harbiye sahnesine çıkart! chp: emredersiniz efendim