Bence parti haklı olarak büyük bir ivmeyle büyüyor. Ve meclise girecektir.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türklyede çok büyük siyasetçiler yıllarca seçime girip barajı aşamadı kaldı ki ülkücü geçmişi olan birinin iki ülkücü parti varken kalkıp parti açması ve muhalefete muhalefet ederek bahsettiğiniz oyları alması hayal bile olamaz. Bu soruyu samimi ortamda o şahsa sorsanız o bile güler geçerdi. Bence Doğu Perinçek ile yakın bir oy alır. Yılların Saadet partisi son iki seçimdir çok popüler olmasına rağmen o %1 civarı oy alabiliyor. Şu an en etkin muhalefet partisi Türkiye İşçi Partisi bile %3 gibi bir hedef koyuyor bu gerçekler varken Ümit Özdağ gibi birinin kurduğu ve sosyal medyada balon olan bir partinin %1 oy alması bile büyük bir şans ve başarı demektir. Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %33 oy alan Muharrem İnce bile bahsettiğiniz oyların çok gerisinde kalacaktır.
Cevap
7Cevap
İns girer bunca seçim CHP ye oy verdim asla vermem isterse zafer. oartisi bir oy alsın yine de vereceğim içim rahat eder
Hiç bilemiyorum milletimiz çok koyun. Düşünemiyorlar. Ama son zamanlarda yıldızı parlayan bir parti. Umarım fos çıkmaz
Gençler arasında popüler, uzaktan takip ediyorum bakalım neler olacak
Büyük bir ivmeyle mi büyüyor 😅 yasin kaçtı senin ama doğru söyle
aşırı sağcı ve solculara karşıyım
bu parti aşırı sağcı
Sosyal medyada şişirildi balonun patlama ihtimali de var
Bu gidişle girecektir. CHP yeteri kadar muhalefet yapamıyor. Şahsen Mansur yavaş aday olmazsa seçeneklerde bu adam olursa tercihim olur.
bu topraklarda bıle dogmamıs kımın en oldugunu nerden bılecegız herkes ayrı terane
Mülteci krizi olsun , ekonomi olsun bir çok şeyi gündeme taşıdı daha düne kadar 250.000 dolara vatandaşlık satıldığını kim biliyordu?
Evet
Girmeli
En fazla % 3 alır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?