Gitmelerini istemiyorum Türkiye'de yaşamıyorum ama kesinlikle ve kesinlikle gitmesinler Üstelik vatandaşlık alsınlar Çünkü bu ülkede AK Parti'ye oy veren insanlar AK Parti'nin kötü yönlerini iliklerine damarlarına kadar hissetmeleri lazım Yok öyle kolay kolay
ben çok rahatsız oluyorum. biz isveçe norveçe beğenmediğimiz yunanistana falan gidip yerleşebiliyor muyuz. imkansız. bunlar neden burada. chp iktidara geldiği anda hepsi evlerine yallah
Türkiye diye bir şey kalmadı ki ben şahsen gelecek muhalefet partisinin de bir şey yapabileceğini asla sanmıyorum dolar bugün 16 5 yıl sonra bu gidişle 30u da bulur ki muhtemelen de öyle gidecek demedi deme
Allah için bir gitsinler ya. Türkiye gibi yeri buldular terketmemek için herşeyi yapıyorlar varya iyice tilt oldum, yardım edelim diye başımıza bela aldik yahu
Gördükçe sinirlerim bozuluyor. Bizim askerlerimiz savaştı onlarin ülkeleri için yine yardim ettik. Kendileri oturdular keyiflerine baktılar. Bizimle alakası bile olmayan insanları ne diye içimizde tutacağız. Bizim ülke savaşa uğrasa biz bile savaşıriz ama onlar yine mülteci diye başka ülkeye yer edinecekler yine keyiflerine bakacaklar kendi ülkelerine faydası olmayan insanların bizim ulkeye ne faydası olacak sanki
Suriyeliler kısmen de olsa laftan anlayan, kültürümüzü bilen bir halk. Elbette istemiyorum ancak Afgan ve Pakistanlılar ile kıyaslarsak eğer onlar velii nimet. Afganlar ve Pakistanlılar bizim insan diye tabir edeceğimiz şeyden çok farklılar.
Ben Gaziantep’te okudum üniversiteyi. Yüzlerce Suriyeli tanımışımdır hem aile hem genç olarak hemde çocuk olarak gelip burada büyüyenleri. Polis dur dediğinde dururlar, bize ayak uydurmaya çalışırlar. Kötü tarafı ülkeye fazladan maddi yük olmaları ve kültürel bozulmayı hızlandırmaları. Güvenlik olarak riskleri Afganlar kadar yok kesinlikle. Afganlar erkek, kadın, çocuk demeden göz dikiyorlar kanını s*ktiklerim