Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği bilgiler ile bunlar açığa çıkarıldı. Tabii verilen bilgiler yeni değil 2019 yılından beri gerçekleşiyormuş. 67 milyon dolar kaçırıldığı söyleniyor, olayın gün yüzüne çıkması da Amerika'da mahkemeye düşmesi ile ve mahkemenin evrakları istemesiyle ortaya çıkıyor. Ve vakfın arkasında bilin bakalım kimler var. Yayın yasağı gelir mi sizce?olduğu söylenen paraların aktarım listesi.Ve söylemeliyim ki bunları ben söylemiyorum etrafta gezen söylentiler bunlar. Doğru mu değil mi bir vatandaş olarak araştırılmasını istiyorum ve bundan herkesin haberdar olması önemli. Çünkü giden paralar senin benim param.
Güncellemeler
1 yıl
2019 dedik ama görselde tabii 2015'den itibaren gözüküyor. Ve ilk açılışın da 10milyon dolarla olması manidar.
Son dakika, Ensar ve Türgev vakfının Amerika'ya 67 milyon dolar (1milyar TL üstünde) para kaçırdığı söyleniyor, ne düşünüyorsunuz?
6 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kılıçdaroğlu gibi siyaset bilmeyen bir adam şu an bunu yaptığı için 3-5 güne unutulur. Ülkede 5 şehit var, sınır ötesi operasyon konuşuluyor ve bunu açıklıyor. Resmen diyecekler ki ortalık bulandırmaya çalışıyor zaten CHP iyice PKK partisi oldu.
Benim kendi görüşüm şu, algıyı temiz tutmak zor bu ülkede. Şu zamanda yapılan operasyonlar tamamen PR. Ne demek istiyorum. Birilerini yüceltmek için, birilerinin algısını bir yerlere çekmek için yapılan şeyler. Dolar 16 lira oldu, farkında mıyız? Ben askerliğimi yaptım sıkıntı yok. Bu vatan için canını da veririm, Fakat burada başka şeyler dönüyor. Seçim hazırlıkları bunlar. Ve bu belayı başıma saran da bu hükümet. Ülkenin içindeki krizi artık takip edemiyoruz. O kadar kötü ki içerisi. Ekonomi, tarım, Suriye, yolsuzluk vs vs.
O telafuz edilen rakamlar binde biri bile değil. o haber sadece gaz alma haberi gerçeği ortaya çıkarma değil. baştaki ne kadar izin verirse o kadar söyleniyor.
Daha öncede örtbas edildi yayın ve medya yasağı gelince unutuldu şimdi yeniden hortladı konu. Kimi kime şikayet edeceksiniz ki Tr'nin şansız yönü mevcut partinin başındaki kişidir.
Kılıçdaroğlu yalan söylüyor diyip 3 gün sonra kapatırlar konuyu bu da gündemden düşer.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hazırlık yapıyorlar işte. Kılıçdaroğlunun söylediklerinin hepsi doğru ve ıspatlı.
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Son dakika, Ensar ve Türgev vakfının Amerika'ya 67 milyon dolar (1milyar TL üstünde) para kaçırdığı söyleniyor, ne düşünüyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kılıçdaroğlu gibi siyaset bilmeyen bir adam şu an bunu yaptığı için 3-5 güne unutulur. Ülkede 5 şehit var, sınır ötesi operasyon konuşuluyor ve bunu açıklıyor. Resmen diyecekler ki ortalık bulandırmaya çalışıyor zaten CHP iyice PKK partisi oldu.
Benim kendi görüşüm şu, algıyı temiz tutmak zor bu ülkede. Şu zamanda yapılan operasyonlar tamamen PR. Ne demek istiyorum. Birilerini yüceltmek için, birilerinin algısını bir yerlere çekmek için yapılan şeyler. Dolar 16 lira oldu, farkında mıyız? Ben askerliğimi yaptım sıkıntı yok. Bu vatan için canını da veririm, Fakat burada başka şeyler dönüyor. Seçim hazırlıkları bunlar. Ve bu belayı başıma saran da bu hükümet. Ülkenin içindeki krizi artık takip edemiyoruz. O kadar kötü ki içerisi. Ekonomi, tarım, Suriye, yolsuzluk vs vs.
O telafuz edilen rakamlar binde biri bile değil. o haber sadece gaz alma haberi gerçeği ortaya çıkarma değil. baştaki ne kadar izin verirse o kadar söyleniyor.
Daha öncede örtbas edildi yayın ve medya yasağı gelince unutuldu şimdi yeniden hortladı konu. Kimi kime şikayet edeceksiniz ki Tr'nin şansız yönü mevcut partinin başındaki kişidir.
128 milyar doların yanında lafı bile olmayacak bir miktar, neden hersey bu kadar pahalı diye soranlara cevap niteliğinde
Kılıçdaroğlu yalan söylüyor diyip 3 gün sonra kapatırlar konuyu bu da gündemden düşer.
Hazırlık yapıyorlar işte.
Kılıçdaroğlunun söylediklerinin hepsi doğru ve ıspatlı.