Evet hayat pahalılaştı farkındayım ama 11 ay kaldı gizli madde var lozanda bitince süper güç olacağız. Madde 7: “Türkiye 24 Nisan 2023 tarihi itibariyle bütün yeraltı servetlerini ve doğal kaynaklarını kullanma hakkından feragat edecek, bu hak anlaşmada imza sahibi olan diğer memleketlerin olacaktır. İşbu maddeye ormanlar, madenler ve bütün enerji kaynakları da istisnasız dahildir.”
Hadi diyelim bu dediğin oldu yeraltı ve yerüstü zenginlikleri kullanacağız diyor maddede fakat mevcut iktidar veya iktidar değişirse gelecek olan iktidar bunu ucuzlatacak mı Çünkü bizim başımızdaki yöneticiler kendi ceplerini doldurma derdinde o yüzden sordum Vergi adı altında daha doğrusu yüksek vergilerden dolayı millet bunalmış durumda Örneğin 2023'te benzini veya mazotu düşük vergiyle kullanabilecek miyiz tıpkı eskisi gibi 1500 TL'ye değilde 300 TL'ye dolacak mı? Bu dediğin gerçekleşir mi bilmem ama eğer gerçekleşirse hükümet bize benzini veya mazotu ucuza vermez Çünkü açgözlü bir hükümetimiz var Hükümeti kötülemek istemem ama gerçek bu ne yazık ki Ama onun dışındaki (akaryakıt hariç) diğer enerji kaynakları ucuz olabilir onun dışında zor Ancak insaflı gözü tok para hırsı olmayan bir hükümet başa gelirse o zaman ucuza alırız bide vergi sistemide adaletli olursa onun dışında çok zor
@Deliyimbendeliyim Vallahi bu dediğinin olacağını pek zannetmiyorum Çünkü ülkemizdeki siyasetçilere pek güvenmiyorum Tek dertleri para başka birşeyi düşünmüyorlar ama keşke senin dediğin gibi olsa ama olmuyor işte :(
Valla erken seçim gelicek diyorlar eğer gelmezse dişimizi sıkarsak süper olur. Kılıçtaroğlu aday olucakmış zaten her türlü akp alır orası ayrı. Rusyaya da batıcak diyorlardı ruble dolar karşısında değerlendi. Artık süper güç biziz.