Gündem 1 ay Sizce maymun çiçeği virüsü yeni bir pandemi oluşturacak mı? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 03 komşu ülkelerde görülmeye başlandi bile Güncellemeler: Takip Et 03 Paylaş FacebookTwitter Sizce maymun çiçeği virüsü yeni bir pandemi oluşturacak mı? 118 Görüşünü yaz
Ogretmenbirkadin Xper 6 1 ay Milletin o kadar psikolojisi bozuldu ki ölüm olsa koşa koşa üstüne gider 😒 2. Pandemiyi kimse kaldıramaz lakin pandemilik bir durum yok! Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi
yasolinaaaaas Xper 5 1 ay Ya var ya psikolojimizi bozmaya çalışıyorlar başka bir şey değil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
bakımmm31 Xper 7 1 ay Covid kadar kritik değil ama yayılmaması için karantina süreci olur diye tahmin ediyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
hayletdayi | Gündem konusunda 1,1b görüş paylaştı. Master 1 ay bir sey ol maz yeni virüs afrika da zaten vardı küresel güçlerin çevirdı oyun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
juicyyY Xper 6 1 ay o geciyor mu acaba iz falan kalmiyordur demi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 1 ay kalır bence
yalnız_banker Xper 7 1 ay cinsel yolla bulaşıyor pandemi olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 1 ay hayir nefes ve dokunma yoluyla bulasiyor
kızlarcoksoruyor__ Xper 6 1 ay Fahrettin hoca pandemi olmaz demiş Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 1 ay corona da da oyle demisti
tetikci13 Bilge 1 ay Ohoo daha neler cıkacak neler Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
çokiyigünler Xper 4 1 ay Cinsel yolla bulaşmıyor mu o nasıl pandemi olsun? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 1 ay hayir nefes ve dokunma yoluyla bulasiyor çokiyigünler 1 ay Hadi ya mıçtık o zaman
claviculaa00 Xper 2 1 ay Çiçek aşısı onu önliyormuş Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 1 ay cicek hastaliginin mutasyon gecirmis hali zaten ama o asi ne kadar ise yarar tartisilir claviculaa00 1 ay Hayir kardeşim ben arastirdim önliyormuş
özgürrkiizz | Gündem konusunda 107 görüş paylaştı. Guru 1 ay Sanmıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Junİchi | Gündem konusunda 310 görüş paylaştı. Guru 1 ay Oluşturur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
yolcu3434 | Gündem konusunda 99 görüş paylaştı. Master 1 ay Umarım olusturmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
811Milletin o kadar psikolojisi bozuldu ki ölüm olsa koşa koşa üstüne gider 😒 2. Pandemiyi kimse kaldıramaz lakin pandemilik bir durum yok!
Ya var ya psikolojimizi bozmaya çalışıyorlar başka bir şey değil
Covid kadar kritik değil ama yayılmaması için karantina süreci olur diye tahmin ediyorum
bir sey ol maz yeni virüs afrika da zaten vardı küresel güçlerin çevirdı oyun
o geciyor mu acaba iz falan kalmiyordur demi
kalır bence
cinsel yolla bulaşıyor pandemi olmaz
hayir nefes ve dokunma yoluyla bulasiyor
Fahrettin hoca pandemi olmaz demiş
corona da da oyle demisti
Ohoo daha neler cıkacak neler
Cinsel yolla bulaşmıyor mu o nasıl pandemi olsun?
hayir nefes ve dokunma yoluyla bulasiyor
Hadi ya mıçtık o zaman
Çiçek aşısı onu önliyormuş
cicek hastaliginin mutasyon gecirmis hali zaten ama o asi ne kadar ise yarar tartisilir
Hayir kardeşim ben arastirdim önliyormuş
Sanmam
Sanmıyorum
Oluşturur
sanmıyorum..
Olur kesinnn
Hayır
Umarım olusturmaz
Sanmam uydurma
Başladı bile