İha-siha mı Recep Tayyip Erdoğan mı Y
TOGG mu Büyümekte olduğumuz için mi vb. Hangisi
TOGG mu Büyümekte olduğumuz için mi vb. Hangisi
Şimdi baktığın zaman ülke de milyon mülteci var büyük ihtimalle neden biz almadık diye kıskanıyorlar. Ya da burada dolar daha değerli olduğu için de kıskanıyo olabilirler bilemedim simdi. Eğitim de çok iyi niteliksiz işsiz yetiştiriyoruz odada işsizler niteliksiz belki de bunu kıskanıyorlar.
O beceriksiz yöneticilerin kandırmacasi sadece. Benzini 1. 97€ alıyordum haziranda 35¢ indirim geliyor. Ayrıca bir aylık abonman 9 € oluyor ve Almanyanin heryerini gezebiliyorsun. Kahvaltıya italya ya gittiğimiz oluyor neresini kıskanacaklar Allah için.
Allah aşkına Avrupa bizim neyimizi kıskanacak. 1 sihaları var diye mi. Avrupa koskoca sanayi ve teknoloji kıtası. Otomotiv, makine, silah her şey var onlarda. Türkiyenin neyi var acaba? Varsa da parçaları dışarıdan geliyor. AKP zihniyetinin uydurduğu saçmalıklar tamamen
Cevap
8Cevap
halen öyle şeylere inanan var mı ya, masallara bile inansan sana huzur veriyor, bunlara inanınca hayattan beziyorsun.
Kıskanılacak güzel bir tarihimiz vardı, onun da üzerine ya beton döktüker ya da Ayasofya gibi kapısını kemirdiler.
Komşuların, kız arkadaşların seni neden kıskanıyorsa, aynı sebepten yavrum.
Düşük zekalı halkın, düşük zekalı yönetimi, sorgulaman yersiz.
Avrupada bu kadar cahil yobaz sapik yalanci hirsiz duzembaz yok nasil kiskanmasin adamlar
Canım ben avrupada yaşıyorum ve emin ol kıskanmıyolar
Mültecilerimizi kıskanıyorlar bizim niye yok diyorlar
Karşılarında ayakta ceket ilikleyip para dilenmedigimiz için olmasın
Güçlü bir Türkiye nin olmasını istemezler. İsimler farketmez. Yeter ki Türkiye güçlü olmasin
Dünya tarihinin gizemi bu ülkede olduğu için
Her söylenene inanma
Nasıl
Avrupalılar
Bakıyorum
He bacım he.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?