Bir kadın olarak Meral Akşener
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Meral Akşener
Ekrem İmamoğlu
Mansur Yavaş
Selahattin Demirtaş
Diğerleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ümit Özdağ. Erdoğan diyende akıl aramam kılıçdaroğlu da vasat siyasetçi. Ümit Özdağ ve Mansur Yavaş bu ülkenin geleceği. Erdoğana kalırsa ümmet ayağına ülkeyi Araplara peşkeş çeker. Kılıçdaroğlu barış marış derken herkese kucak açacam ayağına hdp tayfaya şirin gözükmeye çalışır. Geriye gerçek Türk evlatları kalıyor. Bu ülkenin kalkınması için Gerçek Türk evlatları gerekiyor. Onlarda Mansur Yavaşla Ümit Özdağ. Ülkenin umudu gerçek milliyetçiler de.
İki yobazı Yanyana almışsın :)
@xpaaandaaaa yobaz dediğin adamların birinin Gazi Üniversitesinde akademisyen olması diğerinin de hem Hukukçu hem de Büyükşehir Belediye başkanı olması dışında sorun yok.
Boş siyasetçi biri şimdiki hükümetin eski ayakçılarından diğeri ırkcı :) 100 tane üniversite okusunlar :d
@xpaaandaaaa kim ırkçı
Belediye başkanı dediğin
@xpaaandaaaa eskiden biraz faşistliği varmış onda katılıyorum ama şimdi düzeyli bir adam milletle polemiğe girmiyor işini yapıyor sadece. Geçmişine bakacak olsak temiz siyasetçi bulmak zor bu ülkede. Önemli olan şu an ne yaptığı.
:) heh ondan bahsediyorum kanka ama bi insan 7 sinde ne ise 70 inde o dur zannetmiyorum ki faşistliğin peşini bıraktığını zamanı geldiğinde solcusunu kürdünü ortadan kaldırır
@xpaaandaaaa kanka adam solcularla beraber zaten sanmıyorum öyle bir şey yapsın. Zaten Erdoğan gidince Parlementer sistem geri döneceği için Cumhurbaşkanından çok Başbakan aktif olacak bu konularda. Başka bir yolu var mı şu an bunlardan başka? Erdoğan ve Bahçeliyle mi gün yüzü göreceğiz :D Erdoğan gitmezse ülkedeki Arap sayısı 25 milyona kadar çıkar kabul ediyor musun? Ekonomiyi hiç söylemiyorum zaten.
Kanka ben ekonomi hakkında bide Araplar hakkında birşeyler söyleyip çenemi yormayacam yoruldum cünkü ülkede kürdünden türkünden Alevi’sinden çok arapı var
ümit özdağın hitlerden farkı yok, mansur desen heykelden başka icraati yok, projelerini sayamıyor. İkisinin de ortak noktası putperest olması. Milliyetçilikle alakaları yok
Şuanda zaten tamamen sağ ideolojili bir parti tarafından yönetilirken ve herkes bundan şikayet ediyorken gene çare olarak sağ ideolojili partileri çözüm olarak görmek bana aşırı saçma geliyor. Cidden işçinin, emekçinin, yani bu ülkenin asıl sahiplerinin halkın haklarını savunan ve bana en kapsayıcı gelen TİP Erkan baş ve Sera kadıgil e şuanlık güveniyorum.
Beylikdüzü nü gördüm İmamoğlu olabilir
Mansur Yavaş ve Ümit Özdağ
Cevap
8Cevap
Hiç biri
Recep Tayyip Erdogan'in halen bir alternatifi muhalefet partilerinde yok.

ümit özdağ gibi silahımı bırakıp çıkacağım karşına diyen adamların siyasetten silinmesi gerekir bi kez daha Reis seçilmeli başkası yok
Mansur Yavaş yeni cumhurbaşkanı olacak. Rte nin şansi yok.20 yıllık saltanat bitecek.
Hacı Ali Özhan ve Plandemi karşıtı olan siyasi kişiler
Hepsi ayni
Kendime bile güvenmiyom
Mansur
Hicbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?