Ekonomi ve suriyeliler
Ekonomi
Suriyeliler
Eğitim
Adalet
Diğerleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hepsi apayrı büyük sorun ben bir madde daha eklemek istiyorum kavram kargaşası
ahlaksızlığı modernlik
batı özentiliğini kültürlü olmak
yalanı gereklilik
sapkınlığı tercih
açgözlülüğü ve bencilliği hak zannetmeye başladı bizim ülke ve aslında dünyanın geri kalanı da
evliliği ilişkileri oyun aşkı sevdayı oyuncak bellediler
insan olmanın 4 şartı onur, sadakat, vicdan ve ahlak ölümün eşiğinde geziyor kendine insan diyen yaratıklar yaptıkları onca ş3refsizlik onca hainlik onca alçaklıkla beraber bir de yaptıkları matah bi b*k muş gibi sokaklarda ellerini kollarını sallayarak geziyor hayatlarına bir bedel ödemeden devam ediyor hatta bazıları burada gelmiş anlatıyor birde haklı görülmeyi hatta şaşalanmayı övünmeyi bekliyor. yukarda yazanların her biri apayrı büyük sorunlar bu da benim eklediğim bir başka madde olsun.
Venezuela' nın enflasyonuyla yarışıyoruz. Geçen sene 5 kilo Torku marka toz şeker 23,75 TL iken bu sene 100 TL oldu. %300' den fazla artmış. Daha ne olsun? Daha çaya Çaykur 2 gün önce %40 zam yaptı. Lan yakında Venezuela' daki gibi 1 kilo un, 1 kilo yağ, 3 paket makarna, 1 tane margarin bulunan koli için 3 saat sıraya gireceğiz. Ülke Venezuela ile Küba' ya döndü. İnsanlar kendi sallarını yapıp Avrupa Kıyılarına vuracak yakında. 1 kilo bozuk patates 10 TL, 1 kilo Mısır, Suriye tohumu bozuk soğan 8 TL. Evet ne soğanın ne patatesin tadı var 2018' den beri. Kahhretsin memlekette soğan bile eskisi gibi güzel değil.
Adalet olsaydi her sorun minimum duzeyde olurdu
En büyük sorun AKP 😊👍
Sığınmacılar (Suriyeliler dahil)
Cevap
24Cevap
Hepsi bir arada
CHP, 100 yildir Türkiye'nin kalkinmasinda gelismesinde en büyük fren en büyük engel. Ülkeye en ufak bir katkilari yok, bir Atatürk maskesi, bir heykel, koltuklari kapiyorlar gelsin paralar. Muhalefet olunca iktidar herseyi yanlis yapiyor ama CHP iktidar olunca bir dikili taslari yok.

-Eğitim sistemi.
-Ekonomi.
-Devlet yapısı.
-Adalet sistemi.
-Video oyunu, müzik, anime, dizi veya film gibi sanatsal alanlara karşı ön yargıyla yaklaşılması.
-Gelenekçi ve töre yapısı.
-İnsanlara karşı ön yargıyla yaklaşılması.
-Empati eksikliği.
Adalet olursa eğer , diğer seçeneklerin hepsi yoluna girmişti bile. Çalma çırpma olmadığı için ekonomi düzelirdi, suriyeliler bu ülkeye giremezdi; Türkiye - Suriye sınırında tampon bölgede yaşarlardı fabrika kurulurdu orada, çalışırlardı yemeklerini yerlerdi zaten parası olan suriyeli de avrupaya çoktan gitti doktoru mühendisi. Burada kalanlar eşkiya olanlar..
en büyük sorun akp dir. İktidarı değiştirmeden ne ekonomi ne suriyeli sorunu ne de başka bir şey çözülmez. Zira bunların çözüm önerileri adımları sorunları çözmekten uzak ve sorunu büyütür cinsten…
hadi ordan dümbük
Yabanci ülkelerin icimizden adam satin almasi chp yi aldigi gibi
Bu ülkenin en büyük sorunu yolsuz siyaset ve yolsuzluğa elverişli bir toplum
dış güçler :D :D bizdeki bu cehalet bitmediği sürece dış güçler der der otururuz
ÖZAL'ın dediği gibi ''Türkiye hala kalkınamamışsa bunun en büyük sebebi; Batının içimizden çok kolay adam satın alabilmiş olmasıdır!
Bütün sorunların başını söylüyorum. Din.
Recel Tahin Erişte ve ak gezen halk
Bu ülkenin en büyük sorunu AKP dir. 😎👍
Her şeyin sebebi zincirleme şekilde eğitime bağlı
Ülkeyi kalkındırmak isteyen kişilerin azlığı
Tek 1 sorunu var onu yazamam
Hepsi var la pakette
Kesinlikle Eğitim
Hepsi
Cahiller
Enflasyon
Hepsi
Geneli or*pu çocuğu olduğu için