https://www.sondakika.com/politika/ acilan-muze-14944295/

Çok saçma!! Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Heykel o. Sizin ceddimiz dediğiniz Osmanlı da halifeler yani padişahların saraylarında tuttukları heykellere baktınız mı hiç? Bakmadiniz. 400 yıl önceden estetik vardı adamların gözlerinde. Hadi bunu geçtim 10bin yıl önce bile insanlar sanat için uğraş vermiş. Neymiş cinsel organ teması varmış, neymiş şeytana benziyormus. Arabistan mi burası? Gavur icadı diyip televizyon izlemeyenlerle, yine aynı şekilde Osmanlı'da matbaaya gavur işi diyen ve Osmanlı'nın geride kalmasını sağlayan zihniyetle aynı zihniyettir.
Bu ülke hergün bağnazlaşıyor, ilkelleşiyor, cahilleşiyor. Medeniyet hergün yeni bomba atan ölüm makineleri yapmak değildir. İnsana hayvana doğaya sanata fikir özgürlüğüne resime müziğe yaşam hakkı tanımaktır.
çoluk çocuk için ürkütücü olabilir, yoksa kimse bir şey demez. demesin yani.
kaldı ki kadıköyün ara sokaklarındaki duvarlarında çok daha radikal çizimler mevcut, şahane de duruyor.
Yani tövbe est. Bişiye benzdiği kesin. d zaten bağırsak yiyen yeşil bir cüce çizmek ne mana anlamadım
Cevap
23Cevap
Bunlar şeriat sisteminin ayak sesleri, demedi demeyin
Şeytanı nereden biliyorlar ki? saçma olmuş, güzel bir sanat bence
İnsan görünümlü şeytanlarda kaldırılsın:)) ayrıca gören kişi şeytani görmüş galiba benzettiğine göre:))
Domestos temizlik reklamında ki mikroplar da buna benziyor ama bir şey söyleyen yok neden? çünkü tüm bunların sebebi siyasi kuyruk acısı var içimde
Görsel çok güzel aslında ama çocukları etkileyebilecek düzeyde. Gazhane çocuklu ailelerin çokça ziyaret ettiği bir yer, kaldırılması doğru gibi.
Canavara benziyor. Şeytanı kaç kez görmüşler de şeytana benzetmişler acaba 🤔
İyice kafayı yediler ülke bildiğin açıkhava tımarhanesine döndü
Şeytanın boynuzu vardır. Bu daha çok lağım canavarına benziyor
koca parası yiyen dedikoducu komşular değil mi bunlar ahsj
iğrenç şeyler oraya doğru düzgün resimler yapılabilir
Şeytanı tam olarak gören var mı
Gerçekten neye benziyor
Uzaylıya daha çok benziyor. Sanki şeytani görmüşlerde benziyor diye kaldırıyorlar haha
Şeytan bile isyanda. 🤣🤣🤣
Bence toplum içindeki çoğu insana benziyor. 😃
Şeytanın gerçekten neye benzediğini kim biliyor ki?
İyice mala bağladı bunlar.
Bu Türk-İslamcı kitlenin her şeyden nem kapmasından gına geldi. Çoluğu çocuğu her gün p*rno izler sorsan, bunlar okültistik imgelerdeki cinsellik ve iblis temalarından rahatsız olurlar.
Tövbe şu tipe Bak Ama Şeytan böyle Olmaz tabi Onu gören altına eder 😅 Allah kimseye göstermesin nasıl bir varlıksa insan görünce bile içi huzursuz oluyor tövbe bismillah
Yoo insanların neye benzettiğine bağlı, genelde abartmayı severiz
Bu ülkeden umudu kestim artık
İyy kış kış şeytan kış kış
Kim görmüş bu şeytanıda benzetmişler
Bebek yodanın zombi haline
Yüzüklerin efendisindeki orklara benziyor
Şeytanı hiç görmediğim için bilemiyorum 😅 Saçma
Hakkaten çok korkunçmuş
neden öyle bisey çizmişler yani
Şeytan görmek istiyorlarsa açıp TV ye baksınlar
Moi parktaki de deccale benziyor
normal bölüm sonu canavarı gibi..
İblis buna üzüldü
Bir şeye benzemiyor
Çocuklar görüp de etkilenmesin diye olabilir.
Yahu şu çocukların arkasına saklananlara paye vermeyi bırakın. Ben çocukken televizyonda Krista Allen filmleri yayınlanırdı. Böyle sapıklık sorunumuz yoktu. Çocuk dediğin her şeyden travma yaşayan bir canlı değil. Mal etti bunlar çocukları her şeyden izole ederek.
Uzaylı
Mikroba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?