bunlarda gündeme uygun bir kaç tweet..Bence herkesin kişisel özgürlüğü isteyen dekoltesini giyer isteyen uygun elbise ye göre sütyeni takar takmaz. (Ayrıca o elbiseye zaten sütyen takılmaz dekolteli bi elbise) Asıl mesele gündemde bu olmamalı… sizce?😂hem gülüyorum hem üzülüyorum…
Gündemdeki sütyen konusu hakkında ne düşünüyorsunuz?
6 ay önce giyilmiş kıyafetin hala konuşulması ne kadar boş bir ülke olduğumuzu gösteriyor, o tarihe yakın zamanlarda öldürülen Başak Cengiz'in üzerine kaç kadın cinayeti daha işlendi? Eminim şu an çoğu kişi Başak Cengiz kim der, neyse bu kıyafet yerine kadın cinayetleri gündemde kalsaydı keşke. Ne garip bir ülkeyiz harbiden ya..
Özgür bir ülkedeyiz isteyen istediğini giyer buna kimse karışamaz. Benim takıldığım konu ise eski milletvekili 6 ay önce giyildiği bir kıyafeti eleştirmesi ve bunun gündem olması bu kişinin ne düşündükleri bizim umurumuzda olmamalı bence ama gündeme bakıyorum sanki özellikle günden oluşturulmaya çalışıyorlar. Sanki açık giyinmemek konusunda baskı uygulanıyor algısı oluşturuldu. Adam aynı konuşmasında kapalı kadınları da yerden yere vuruyordu böyle kapalı olucağına başınızı açın o zaman gibi sözler sarfetmiş bence böyle densizlik yapanları kale bile almamalıyız.
Özenle seçip milletvekili yaptığımız beyfendinin bu ilk vukatı değilmiş daha öncede meclise giren kadınların donu gözüküyor diye yaygara koparmış umarım karşılaşırızda bende donsuz geziyorum dayı bak derim 😈
Kadinlar hem biz seks objesi degiliz deyip hemde seks objeligi yapiyor. Duruslariyla, karakterleriyle, kariyerleriyle varolan kadin ile bunun gibi vücudunu sergileyerek bi yerlere gelmeye calisan seks objeleri asla bir degil.
Bunun gibileri böyle konuşuyor eleştiriyor muhafazakar dindar milliyetçi ler sözde ama kapalı kapılar arkasında Homoseksüler gay ilişkileri yaşıyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence takılmalı, kadını çokta rahatsız edici bişey olduğunu sanmıyorum, bir erkek olarak ben bile testislerime kendimce sütyenimsi bir şey uyguluyor ve bundan rahatsızlık duymuyorum bilakis keyif alıyorum