Milyonlarca gezegen var en azından marsta olmasa bile kocaman sonsuz evrende sadece bizim dünyamız da yaşam olduğunu sanmıyorum
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
11 gü
peki bunca zaman bizimle iletişime geçebilen b, r uygarlıkla neden hiç karsılasmadık? Ya da karsılastıkda bunu hukumetler nasıl gızleyebıldı? İnsanlığın varolusu hıcte oyle kısa bır zaman degıl. Tarihte bunun yansımalarını okumamız gerekıyordu? Ya buyuk bır senaryo donuyor. Ya da dünyayı yönetenler birşeyleri gizleme derecesinde çok başarılılar.
Çok ihtimal var aslında, bizim ulaşabildiğimiz yerlerde yaşam yoktur ama daha da dışarıya çıkabilsek mutlaka vardır belkide samanyolu galaksisinde sadece biz varız diğer galaksilerde yaşam vardır, şunuda söyleyim 51. bölgenin kuruluşunu araştır bi oraya yanlış hatırlamıyorsam 16 veya 23 Temmuz 1947 gecesinde bir cisim düşüyor sonra orayı çembere alıp kimseyi yaklaştırmıyorlar sonra o bölge kuruluyor o cisim de ufo zannediliyor, sonra ABD ile uzaylılar arasında bir anlaşma teorisi vardı, uzaya 10 tane insan gönderip 10 yıl orada çalıştıktan sonra dünyaya geri gönderme şartı ile anlaşma yapmışlardı ama insanlar geri gelmek istememişlerdi, bir videoda görmüştüm ama hangisi bilmiyorum uzun zaman oldu araştırmaya çok meraklıydım o zamanlar şimdi pek ilgi alanımda değil ama bence dünyanı yöneten ABD uzaylılar konusunda çok şey saklıyor, hatta pentagon ufo videosu yayınlamıştı bir aralar
NASA'nın resimlerine de pek inanmıyorum Marsta çekilmiş bir resmi Kanada'da ıssız bir adada çekerek Mars diye insanları kandırmaya çalıştıkları ortaya çıkmıştı
nasa kendi resmi sitesinden yayınladı. Oraya gittiklerine inanmıyorsan başka. Bende bir zamanlar aya hiç çıkmadıklarını varsayıyordum ama arastırdıkca curudu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
312peki bunca zaman bizimle iletişime geçebilen b, r uygarlıkla neden hiç karsılasmadık? Ya da karsılastıkda bunu hukumetler nasıl gızleyebıldı? İnsanlığın varolusu hıcte oyle kısa bır zaman degıl. Tarihte bunun yansımalarını okumamız gerekıyordu? Ya buyuk bır senaryo donuyor. Ya da dünyayı yönetenler birşeyleri gizleme derecesinde çok başarılılar.
Çok ihtimal var aslında, bizim ulaşabildiğimiz yerlerde yaşam yoktur ama daha da dışarıya çıkabilsek mutlaka vardır belkide samanyolu galaksisinde sadece biz varız diğer galaksilerde yaşam vardır, şunuda söyleyim 51. bölgenin kuruluşunu araştır bi oraya yanlış hatırlamıyorsam 16 veya 23 Temmuz 1947 gecesinde bir cisim düşüyor sonra orayı çembere alıp kimseyi yaklaştırmıyorlar sonra o bölge kuruluyor o cisim de ufo zannediliyor, sonra ABD ile uzaylılar arasında bir anlaşma teorisi vardı, uzaya 10 tane insan gönderip 10 yıl orada çalıştıktan sonra dünyaya geri gönderme şartı ile anlaşma yapmışlardı ama insanlar geri gelmek istememişlerdi, bir videoda görmüştüm ama hangisi bilmiyorum uzun zaman oldu araştırmaya çok meraklıydım o zamanlar şimdi pek ilgi alanımda değil ama bence dünyanı yöneten ABD uzaylılar konusunda çok şey saklıyor, hatta pentagon ufo videosu yayınlamıştı bir aralar
NASA'nın resimlerine de pek inanmıyorum Marsta çekilmiş bir resmi Kanada'da ıssız bir adada çekerek Mars diye insanları kandırmaya çalıştıkları ortaya çıkmıştı
valla haklısın daha sütyen tartışıyorlar
olmayan sutyeni tartışıyorlar... kadın giyseydide öyle tartışsaydınız bari... g-t lerinden suç uyduruyolar giymemek suçmuş filan
nasa kendi resmi sitesinden yayınladı. Oraya gittiklerine inanmıyorsan başka. Bende bir zamanlar aya hiç çıkmadıklarını varsayıyordum ama arastırdıkca curudu.
Photoshop olduğunu düşünüyorum
bence bizim bulmamızı istediler. Gizlemek için herturlu teknolojılerı oldugunu dusunuyorum ,