evet sizce kime verecekler ve neden?
Akp
CHP
MHP
Zafer partisi
İyi parti
Memleket partisi
Deva Partisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Z kuşağı, tiktok'ta hangi parti popülerse ona oy verir.
Bu kadar moron, koyun bir kitle daha önce görmedim ben.
Yeter ki popüler kültür ögesi olsun, bir fâhişeye bile oy verebilirler, düşük zekalılar.
Babası hangi partiye oy veriyorsa ona oy veren senin kuşağının (y kuşağı) bize (Z kuşağına) koyun demesi mı 😂
Z kuşağı ile yapılan anketleri araştırmani tavsiye ederim.
Kardeşim. ümit Özdağ 10 yıldan beri diyor bu suriyeliler meselesinin başımıza bela açacağını. benim yaşım 28 ama gerçekten yeni nesilde araştıran kesim de var. ve şu anki siyasetciler arasında en donanımlı olan Ümit Özdağ. adamin akademik kariyeri yeter hepsine. ha karakterini soracak olursan hiç kimse peygamber değil kardeşim. şu ankiler arasında en iyi muhalefeti ümit Özdağ yapıyor. daha iyisini göster ona oy verelim
Ya adamı tam dinlemedigin burdan belli. bak ben sana yazayım o zaman birkaçını
Köy okullarını yeniden açacağız diyor
İstanbul 3 0 projemiz var diyor
Andımız yeniden gelecek diyor
5li çeteye aktarılan fonları kesecez çiftçimizi besleyecegiz diyor
Devlet planlama teşkilatı yeniden kurulacak diyor
Devletçi ekonomiye geçip üretime ağırlık verecez diyor
Yeter mi 😃
@meçhulbestekar Bunları mevcut hükumet de söylüyor, boş vaatler. Konuşmak için konuşmaktan öteye geçen şeyler değil, ülkenin enerji ihtiyacı politikası hakkında ne düşünüyor, terör konusunda ne düşünüyor, yerli savunma sanayi hakkında ne düşünüyor, üretim müretim deyip geçmekle muhalefet olmaz, detaylandırmak iktiza eder, boş vecizeler
Ohooho sen de babos ona bişey diyosun buna bişey diyosun 😀 tamam sen rteden devam kardeş kafanı bir yere çevirme. terör konusu diyorsun. yav adamın sadece milli kimliği yeter konuşmasına gerek yok 😀
Yoo sen milli yerli sanayi deyince dedim heralde bu ekonomik krize rağmen olsun yol yaptık diyenlerdensin zannettim. Erbakan ince ne diyormuş yaz birkaçını ben de feyz alayım başkan 😀
@meçhulbestekar Y kuşağına bı şey anlatmak zor boş ver uğraşma.
Ben de Z kuşağı sayılmam kardeşim zaten ama biraz mantıklı düşüneceksin
@meçhulbestekar haklısın
Cevap
2Cevap
Hiçbirine hepsi bir birinden beter
Yeni kurulan Memleket partisi Deva partisi ve Zafer partisi hakkında ne düşünüyorsun? Aralarında en iyisi bence Zafer Partisi.
Bana göre hepsi yalancı ve hiç biri iyi değil seçim öncesi göz boyama.
Böyle düşünmene üzüldüm. Her halde oy kullanmayacaksın ama bence bı vaatlerini dinle mevcut partilerin dışında kurtulan yeni partileri dinle. Seçime daha 1 yıl var fikrin değişir diye düşünüyorum
Değişmez hayatımızı maf ettiler gelecek görmüyorum ben
Bu durumu değiştirmek yine sen benim bizim elimizde bu seçim çok kritik ve çok önemli bence bu düşünceden kurtulup sana en yakın en samimi gelen birine oyunu ver. Bende daha düne kadar her hangi partiyi tutmuyordum hepsinden nefret ediyordum ama böyle düşünmenin ne bize ne de vatanımıza her hangi bir faydası olmaz AKP hükümetini devirme vakti geldi dediğin gibi hayatımızı mahvetti (ler) suanki sözü geçen birine asla oyumu vermem. Yenilere bakıyorum.
Bilmiyom banane ya daha basja dertlerim var
Defol o zaman boş yorum yapma
Kes
Kesersem içinde kalır. Gece gece canımı sıkma uza
Kafanı biraz kullansaydin yonetimin basina kim gelirse gelsin değişen birsey olmayacagini ve bu yuzden hayatinda yapman gereken daha önemli seyker oldugunu anlardin artis artisde konuşma
Eskiden dediğin gibi düşünüyordum ama artık düşünmüyorum. Bunun kafayı kullanmakla alakası yok fikirler değişen eylemlerdir bunu unutma. Mevcut düzen dahilinde istediklerini yapıyor musun gerçekten :) Artist artist konuştuğum yok nasıl hak ediyorsan öyle konuşuyorum. Sana göre kafayı kullanmak kim gelirse gelsin bir şeyler değişmemek düşüncesi mı yazık sana buralarda harap oluyorsun
Z kuşagı Allaha emanet
Neden
Cok cabuk fikir degiştiriyorlaeda ondan
Ben böyle düşünmüyorum Z kuşağı olduğum için arkadaşlarımın hiçbiri her hangi bir siyasi partiyi desteklemiyor. Bende yeni yeni Zafer Partisini desteklemeye başladım. Böyle devam ederse oyumu vereceğim. Söylediklerini yanlış bulmuyorum.
CHP vercez
Sen verebilirsin ama Z kuşağının geneli CHP ye vermez bence. Kendim Z kuşağı olarak Zafer partisine vermeyi düşünüyorum. CHP çok iğrenç bir parti.
Zafer partisine verecek o da kendini avutuyor chp diye 😂
@meçhulbestekar öylesine yazdım la bdbdbehdjbdhd
Kime vercen
@meçhulbestekar 😂😂
İyi parti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?