AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Sutyen giymemek suç olmamakla birlikte burada kastedilen beden teşhiri ve müstehcenlik derecesinde açık giyinmek. Toplumun değerlerine aykırı şekilde açık giyinmek suçtur müstehcenlik suçuna girer.
Şu tipleri önemseyerek sorular sormayın bence. Çoluğa çocuğa taciz tecavüz konularına, sırf tarikatlar ve cemaatler ile zıtlaşmamak, belki de kendilerinin de zihniyeti aynı olduğu için ses çıkarmaz, sonra da çıkıp, sistematik bir şekilde, karşıt kültüre mahalle baskısı yapmaya çalışırlar. En güzel cevap "sana ne eleman, sana ne".
Erkekler penisini kaldirip gezse sapik derler kadinlar soyunsun istedigi kadar adi ozgurluk bizde kalkan penisimizi saklamaya calisalim belli olmasin diye
Ufff cok buyuk suc, nasil yapar bunu? Insanlarin can guvenligi tehlike altinda.
Ya gelişmiş ülkelerde gündemlere bakın adamlar uzaya çıkacak biz daha sÜdyeNsiZ koYaFEt gÜNah diyen bir kabuğun gündem oluşunu konuşuyoruz valla yazık
Verse soluksuz….. neyse
Peki sutyen gitmemek suç değil de kadına şiddet vs suç değil onların televizyonda rahatça gösterilmemesi suç değil sutyen gitmemek suç peki öyle olsun
Bence asıl suç bu tür zihniyetlerin o amaçla bakmasıdır. Madem çok dindar olduğunu ima ediyor niye helali olmayan kıza bakıyor bide göğüslerine bakıyor bunu da açıklasın bir zahmet.
Geçmiş üstünden kaç ay. Hala bunu konuşabiliyorlarsa akılları orada kalmış demektir. Ahlak bekçiliği yapanlar genelde o ahlaktan pek nasibini almamış oluyorlar.
Tek suç bu ve bunun gibi iğrenç zihniyetteki insanların ekrana çıkıp haddi olmayan şeyler hakkında konuşması.
Kadını hedef gösterirken asıl suçu kendisinin işlediğinden de haberi yok, yazık.
Sayın MV hukuk fakültesinden aldığı diplomadan ve Avukat ünvanından utanmayıp oturma organının sağ lobundan suç uydurmuş. Kabahat onu hukuk fakültesinden mezun edende.
Milletvekilini ve kanalı eleştiren her görüşe dislike bırakan bir yobaz üye var, kim acaba? Size ne kardeşim kadının giydiği veya giymediği südyenden? Yakında kısa kollu giyen kadınları mı taşlayacaksınız, mini etek giyenleri hapse mi atacaksınız? ya. mun arap soyları!!!
A*Q mun Arappetestleri
Arapperestleri
Atatürk'e cumhuriyete küfür eden aşağılık bir kanal
Çağ olmuş milattan sonra 2022 hala bir kadının giyeceği bir beze yargı veriliyor.
"Allah'ıma ilk insandır" (homohabilis)
Ucuz ucuz beyinler
Bunu söyleyen de ucuz
Ucuz lakırtıların peşine düşen de ucuz
Ucuz ucuz beyinler
Suç olduğu düşünmüyorum suç olsa ceza alırlar ama kesinle ağır abaza kadınlarin yaptıkları suç sayılmalı...
Suc olup olmadigini diyemem ama bazilarinin giyimine falan bakiyorum midem bulaniyor en iyisi bakmamak. (dindar biri degilim)
Tecavüzü ve tacizi suç olarak görmeyen zihniyete göre suçmuş !!!
Beyinleri örümcek ağı bağlamış yobaz zihniyet, ülke ne hâle geldi.
Burası suriye mi afkanistan mı yoksa pakistan mı? Diyeceğim ama konuya hakimsiniz gençler. Burası Türkiye ama 🤓😏
Akit her zamanki gibi boş işler peşinde. O kadar saçma konuşmuş ki, dinlerken beynimi birkaç dakikalığına çıkartmak zorunda kaldım.
bunların beyin yalnız cinselliküzeirne yoğun başka şey yok
Peki suç diyen kişilerin o dekolteye ilk bakan kişi olmaları...
Kesinlikle...
Milletin karısını kızını arkadan çekip tiktoka koymak suç değil ama sütyensiz kıyafet suç, bu nasıl bir mantık.
Selamlar,
Suç değil ama doğru da bulmuyorum. Yine de saygı duyduğum bir konudur. Kim nasıl isterse öyle giyinsin
Beyin ölümü gerçekleşen insanları dikkate almıyorum. Kadına her türlü laf edip, en çok bakıp, iç geçiren onlar.
Hukukçu olması da ayrı bir ironi katmış olaya. Şu zihniyet yüzünden temel hak ve özgürlüklerimiz her geçen gün daha da kısıtlanıyor.
Zaten hiç bir şekilde öyle giyinmemes gerekiyorda yaacak bir şey yok ona maalesef ama bunun bir bedeli olacak onlar için o zaman görecekler
hahahaha, e iyi de ben çocukken okula hep altımda boxer olmadan giderdim, o da suç sayılıyor mu hakim beyyy?
Akıtmıdır Akutmudur TV başka işimi yok ınanclı TV ten kadınların çamaşırınla sizin ne işiniz var kim ne giyerse giysin sana ne sen bakma görme
Kanka bundan sonra akit tv izleyeceğim. Ne zaman görsem saçma ve komik alıntılarıyla karşılaşıyorum :).
Akit önce kendi kıçına don alsin yalaka ve gerici hepsi
rtük diye bir denetleyici kuruluş varya heh iste ben tam onun a*ina koyayim
Her suça ceza verdiler, artık insanların giyimi kalmıştı zaten 😃
Gerçekten ülkede bu kadar olay varken buna mı takıldılar ya? 😣
Evet şuç olmalı millet iç organlarını görmek zorunda degil ki çeper tutmuş kadın ların
Frida Kahlo der ki: Ahlak ve namus deyince sadece kadından konuşmaya başlayan herkes, ahlaksız ve namussuzdur.
Bunları gizli sekmede yaptıkları aramaları göstermeliler
Evet suç. İnsanlık suçu. Yasal olarak suç demek b*yinsizlik olmuş
Daha doğrusu dekolte suç. Sütyensiz dolaşmak dekolte olmayabilir.
Bu ne saçma bir şey yaaa ne alaka suç benim nişanlım da çoğu zaman sütyen giymez bunun neyi suç
İsmi bilinmeyen kanallardan ismi bilinmesine gerek olmayan tipler yine konuşuyor işte
Toplumu tahrik etmek ahlakına saldırmak olur bu, tespit yerinde ve doğrudur.
Kusra bakmayın da sizi ayrı, sadece kadınların vücuduna indirgenmiş zikik ahlakınızı ayrı mikerler.
@Ragnar_Lodbrok sen önce ağzını topla yoksa ben simetrik bi sekilde toplarım
@essekfaruk23 Hadi lan eşşoğlueşek
@Ragnar_Lodbrok eğer senin beynindeki sapkınlığa beynimde yer veriyor olsaydım zaten açsınlar biz de bakalım derdim, ama benim meselem yağdan ibaret bir cisim değil, benim meselem toplumun genelinin yaşam, şeref ve haysiyet bilincinin en sağlam şekilde varlığını sürdürmesi için dile gelen bir doğrulamadır.
Haysiyet, senin gibilerin, yahut o konuşan deyyus gibilerin üzerine laf edebileceği bir kavram değil.
Zerre kadar haysiyetiniz olsa işinde gücünde insanları toplum düşmanı ilan etmezsiniz
Mesela o Mhplide zerre haysiyet olsa, kadının giydiği kıyafetin suç olduğu yalanını atmaz.
Her şeyiniz gibi, haysiyetiniz de yalan.
Haysiyet, ahlak, onur, şeref size mi kaldı mk yobazları?
Politikacı olmak demek, dahası mutlak bir erkin sahibi olmak demek, kıçına başına orasına burasına çeki düzen vermeyenler de dahil her soruna gerekli müdahale de bulunma ve eylemleri gerçekleştirme yetkisi verir, eğer birileri bu ülkede toplumsal ahlaka veya milli değerlere zarar verecek bir eylemde bulunursa politik erk de bu aşağılıklara hadlerini bildirmeyi, onların kellelerinin vurulması da dahil her kararı onayacaktır.
Ayrıca sizin gibi korkak romantiklere göre değil dünya hayatı, bu dünya ölüm kalım mücadelesinin hiç bitmeyeceği bir yerdir, ve bunun için ya ölürsün ya da ölürsün, bu duygusal romantikler ise muhtemelen sadece ağlamakla kalacaktır.
Bak politika nedir onu da bilmiyorsun.
Politikacı dediğin, ekonomiyle, ülkenin kalkınmasıyla, gücünün yayılması ile ilgilenir
insanların dekolte giyip istediği gibi gezebilmesini sağlamakla mükelleftir. Hiç kimse, bir yurttaşın anayasal haklarına saldıramaz.
Bu arada, romantikler sağcı muhafazakarlardır. Artık kimsenin ipine takmadığı dini değerler, kimsenin ciddiye almadığı saçma sapan dogmalara saplanıp kaale alınmadığını gördükçe kudurmaktan başka bir şey yapmamaktasınız
Sizin iz düşümünüz solcular var.
Ben dünyanın her yerinde yaşar, her yerinin insanıyla ortak nokta bulurum.
Sen mahallenden çıksan, kendi memleketinin bile ciddi bir kesiminde uzaylı muamelesi görürsün, bir de bana yaşam ve dünya hakkında edebiyat yapıyorsun.
Sen kim dünyada yaşamak kim?
sapık bunlar yeminde gözleri sürekli birilerinin poposunda memesinde
Yakında şeriat getirir bunlar o kadar arap boşuna toplamıyorlar ülkeye demek ki
Tamam suçsa sen giyme o zaman amca?
Suç mu. Bikinide suç o zaman
Ne komik bir suçlama😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ya sizene ya ben anlamıyorum ne olmuş giymemişse bakma geç git. Her insan özgür, her kadın özgürdür. Takmıyorum sütyen bir sorun mu var hayırdır? Hadi gelde giydir.
Allah bunlara akıl fikir versin. Memlekette o kadar sorun varken bunlar Kıyafet konusuyorlar
😂Suç tabi tüfek kaldırıyorlar 😂
Sütyen alacak para mı var
Büyük suç demek beyefendi bayağı etkilenmiş 🙂
Headshot ahahha
Kanunen mi 😊 anayasanın neresinde yazıyor
Aklım sağlığım için izlemiyorum
İyice kafayı sıyırdılar 😀
Ne desek boş bunlara :')
Gerçekten de dikkate degmeyen bir konu... ya sana ne, dunya zaten tepetaklak, sütyen derdin nedir...
Elalemin memiklerinden bizene ya.
Kanunun neresinde yazıyor, kafayı yemış
O kanaldan ne beklersin zaten jsjdjs
Kendileri donsuz dolaşırken sorun yok.
Onu tutuyor çünkü elindee..
Karışmadıkları bir bu kalmıştı. Helal olsun. Memleket ekonomik çöküntüde. Adamların yaptığına bak.😀