https://www.yenicaggazetesi.com.tr/milli-egitim-bakanligindan-suriyeli-ogrenciler-icin-uyum-festivali--540471h.htm

Aaa ben soracaktım sorum gitti. Neyse 12 yıllık okul hayatı 4 yıllık üniversite hayatı boyunca hiçbir zaman MEB bizi kampa götürmedi.
Maliyet de 4 milyonmus.
Bence yine sorulabilir.
Ülkeyi provokate etmeyi o kadar seviyor ve uğraşıyorsunuz ki.
İnanın hepinizi Allah ıslah etsin diyesim geliyor.
Linç etmeden önce araştırın öğrenin!!!
Programın içeriği ve açıklamasını okumaya üşenmezseniz aslında bu uygulamanın AB tarafından yaptırıldığı, tüm mülteci olan halkın belirli yaş aralığındaki çocuklarına tüm dünyada uygulandığını öğrenmiş olursunuz!
Buda linki,
https://seup. meb. gov. tr/proje-hakkinda/
Projenin özel amacı, işgücü piyasasında yüksek talep alan işlerde Geçici Koruma Altındaki Suriyeli (GKAS) ve Türk öğrencilere (14-17 yaş) yönelik kapsayıcı, kaliteli mesleki ve teknik eğitime erişimi artırmaktır. Avrupa Birliği FRIT fonu Kapsamında, KfW tarafından yönetilen ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan “Mesleki Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum” Projesi, 3 ana bileşenden oluşuyor.
Normal yaz festivali tarzı şeylere katıldım ama gençlik festivali diye bişiye hiç gitmedimOha detayı okudum şimdi lan bu Suriyeli sevdası nedir vallahi sokaklara dökülelim kanım devrim devrim diye kaynıyo dlendepdjslsj cidden bu nasıl olabilir? Şoklardayım ulan bi de 5milyon ödenek ayrılmış ama bu bize açıklanan kesin dahası vardır yeminle dondum kaldım. Asla lisedeyken bize böyle bişi yapılmadı. Lisedeyken peteğimiz bozuktu soğukta oturuyoduk tabi ben üşümüyodum ama millet montla oturuyodu hele şunlara bak beş yıldızlı otel ha. Kusucam şimdi. Wow hediye bile vereceklermişLinç loading:d ülke elden gidiyodu şimdi türklükte elden gidiyeeaah
Cevap
4Cevap
Şaka gibi
Oooh ne güzel! Antalya'da beş yıldızlı otelde, beş gün terimlerini aynı cümlede kullanamıyoruz birçoğumuz.
Bence yalandır ama değilse haram zehir zıkkım olsun
Ben bu tür yalan haberlere inanmıyorum artık. Yalanın da bi seviyesi olur ya.
Böyle ölmeyiz füze atın
Şaka mı bu ya 😠
İnşallah şakadır
Yalandır dimi? Ağzımı açmak istemiyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?