Akp ile aralarında 3000 bin oy farkı var ve her geçen saatte o fark azalıyor

Bu anketin gerçeklikle alakası yok. Zafer partisi bir proje partisidir. Kuruluşunun yegane amacı, muhalefetin oylarını bölmektir. Realitede AKP halen ülkemin en büyük partisi ama istikrarlı olarak CHP 20 yıldır ana muhalefet partisi. Üstelik AKP'nin iktidarda yıprandığı düşünülürse, bu herşeyden önce ana muhalefet partisine yarayacaktır.
Seçim anketi, mevcut ana muhalefete alternatif bir tercih algısı yaratmak amacıyla manipülatif bir şekilde yayımlanıyor. İnanmayın
Bir sürü parti kuruldu ama proje partisi Zafer oluyor. Adam aslan gibi konuşuyor gelene gidene saplıyo ben senin gibi düşünmüyorum. 20 yıldır AKP yi iktidar da tutan CHP dir. Hiçbir işe yaramıyorlar. Atatürk'ün partisini mahvettiler. Çoğu insan oy verecek bir parti arıyordu oda İnşaallah Zafer partisi olacak. Bu millet gidip CHP ye oy vermez kendini kandırıyosun. Anketin gerçek mi doğru mu olduğunu bilemem 23 binden fazla oy kullanılmış bı anket.
Parayı verirsem bana da 23.000 oy çıkar, inan buna. Sen beni yanlış anladın. Ben Özdağ'ın söylemlerini yanlış bulmuyorum. Tam aksine milletin fikrine tercüman oluyor ama şunu göz ardı ediyorsun. 1950 den bu yana yaklaşık 80 yıldır toplumun dinamikleri din sömürüsü ile şekillendirildi. milliyetçi söylemler bile halk arasında din eksenine oturtuldu. Turancılık unutuldu ve toplum ilkel bir Arap sevdalısı oldu. Bu Akp nin ama dinamiğini oluşturuyor. Şimdi bu gerçek orada dururken, her muhalifin tek bir çatı altında toplanması gerekliliğini gözardı ediyorsun dostum. Bu seçimde muhalefetin oyları millet ittifakı+zafer partisi olarak bölündüğünde bu kimin işine yarayacak? Bu millet bu lükse sahip mi? Ha, Özdağ'ın, Yavaş konusundaki adımı bana unut veriyor. Zaten İmamoğlu nun son fiyaskosundan sonra tek aday kaldı gibi bir durum var. İnşallah bu seçenek olur ve bölünmez oylar. Diğer türlü bu algı partinin üzerine yapışacak.
Cevap
1Cevap
Cübbeli yaklaşımı bu duruma aydınlatıyor bence
Yani
İyi propaganda yapıyorlar sosyal medyada, bundan kaynaklandığını düşünüyorum.
Evet çok iyi kitle topluyor. Seçime kadar böyle giderse sağlam oy alır. Şahsen oyumu Zafer partisine vermeyi düşünüyorum.
Doğrudur… herkesin görüşüne saygım sonsuz. Mülteci konusu haricinde hiçbir ortak noktamın, görüşümün olmadığı bir parti olduğu için oy vermeyi düşünmüyorum ama mültecilerle ilgili politikalarını destekliyorum.
Görüşün ne
böyle bir anketin doğrulupuna hayatta inanmamm. zafer partrisi 2 günde yüzde 26 mı oldu :-)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?