https://tr.sputniknews.com/hatayda-at-ile-otomobil-carpisti-1055446897.html

Bindim eski yarış atına ve seyisin elinden kaçtı. Dört nala koştu bende üzerinde adeta rüzgarı yarıyordum. Çim zeminden asfalta geçmeye yakın kendimi attım aşağıya :D asfalta düşersem daha kötü olur diye. Sonuç bir kaç ezik ve sıyrıkla ucuz kurtuldum :DD
Günaydın.
Mutlu Pazarlar 🌸
Şehrin içinde At ile gezmekte neymiş.
Burası Teksas mı?
Teksas'tamı sanıyor kendini bu insanlar..
Ata üzüldüm gerçekten..
Böyle bir sahibi olduğu için
Evet At'a bindim ama böyle şehrin ortasında değil, At Çiftliğinde binmiştim..
Günaydın 👋
Rica ederim :)
Binmedim. Binen eski kafalı cahillere de sinir olurum. At bunlara biner umarım. Bi de araca çarptırmış beyin yoksunu mahlukat. İnsan olan orada ölseydi keşke.
Hiç binmedim. Bu başlığı görünce Eskişehir'dekinin benzeri (başıboş at) sandım. Geçen yıl Eskişehir'de korkunç bir olay yaşanmıştı. Çevreyolunda başıboş dolaşan ata hızla gelen otomobil çarpmıştı. At telef olmuş, araç sürücüsü hafif yaralanmıştı.
Cevap
6Cevap
Evet bindim bir kez faytona bir kez de midilli ye binmiştim küçükken
Gece gece yol da at mı sürülür ve trafikte atın ne işi var
Çocuk iken çok bindim ata o harika bir hayvandır... Ben olsam o deyyusu eşek sudan gelinceye kadar doverdim.
Binmedim güzel bir deneyim olurdu atlının arkasına binip gezmek ama ne işi var şehrin içinde atın, şimdi kim kusurlu şoför mü hayır😅
Atın trafikte ne işi var sahibini bi güzel sopalamak lazım bütün masrafıda ödetmek lazım
Serviste çalışırken kullandığım arabayada at arabası çarpmıştı
Ata bindim biniyorumda fırsat buldukça ama öyle yolda falan olmadı hiç 😂 eskiden olsa tamamda yolda niye atla gezersin arkadaş.
Bindim ama otoyolda at sürücek kadar da kafayı yemedim
Başka nerede olabilirdi ki zaten
Daha o deneyimi edinemedim maalesef.
Bunu da başka ülkeye kaptırmadık
Evet
En sevdiğim hayvan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?