https://www.mynet.com/kadikoy-de-yasandi-iett-otobusu-ile-yolcu-birbirine-girdi-110106952444

Hiç kavga etmedim; ama az daha kavga edecektik. Arkadaşlarla otobüse bindik, engelli kartımın bakiyesi bitti diye şoför beni otobüse almadı. Arkadaşlar şoföre kızıp, beni otobüse zor aldılar. Az daha otobüsten inip yaya gidecektim.
Otobüs Şoförü İ ETT durakları dışında, başka bir güzergâh üzerinde durmaz..
Yolcu durak dışında bekliyorsa bu durum Şoförün değil yolcunun yanlış yerde beklemesinden kaynaklı bir durumdur..
Bu zamana kadar ne kavga ettim ne de kavgaya denk geldim otobüste..
Zaten mecbur kalmadıkça otobüs kullanmam.
Hafta sonu sebebiyle şu an IETT 'den çok uzakta bir tatil beldesindeyim. 😊
Evet otobüs şoförü kardeşime bilet almadığım için durdu otobüsü bizi attı aşağı kardeşimde travma olmuş o anlatır anlatır gözümüzden yaş gelene kadar güleriz😂😂
İşte geldiğimiz son nokta hiç bir şekilde insanca davranış kalmadı her kes kural dışı.
Cevap
6Cevap
Otobüste hıc kavga ermedim ama eden iki kişiye denk geldim
Otobüsü seni almıyorum demek için mi durdurmuş? Ahahah. Madem durakta değil durdurma, durduruyorsan bırak binsin adam bu kadar basit
Aynen 😂
Kavga etmedim ama tartıştım. Benim bilet aldığım koltuğa oturmuş birisi ve ben onu o koltuktan kaldırmıştım.
etmedim ama uzatsalardı ederdim. korona-maske muhabbeti yüzünden
insanlar kafayı yemiş stresini kavga ederek çıkarıyor
Kavga etmedim ama tartıştığım oldu.
Otobüslerde en çok dikkat edilmesi gereken beden temizliği,
Birçok insanın sigara kokması ter kokması inanılmaz bir şekilde rahatsız edici.
Beni de her sabah almayan bir otobüs var böyle yapma fikri çık aklımdan
Değişik olay ptobüsçüyle hiç kavga etmedim etmekte istemem çünkü çok sinirli oluyorlar.
Gülelim diye mi böyle anlatıyorsunuz? 😂😄
Ne koparırsak kar demiş
3 gün önce filandi
Ay bu ne yaa
jsksdksjdk daha neler
yok etmedim.
Etmedim
Welcome to turkey
Etmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?