Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın Bugün ölüm yıl dönümü nur içinde yatsınlar ✊🏽

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ülkenin bugün geldiği nokta aslında bu adamların ön görüsünü ve neyi değiştirmeyi amaçladıklarını bize açıkça gösteriyor. Biz bu yozlaşmış siyasi iklime ve ülkemizin bu duruma düşmemesi uğruna ölüme yürüdüler. Böyle bir adanmışlık bu dönemde bulunması en zor şeylerden biri. Mesleğim gereği gençlerle çok fazla zaman geçiriyorum ve şunu söyleyebilirm. Bizi daha kötü günler bekliyor. 🥺
Hiç bir şey için
Amin 🙏🏻
Cevap
2Cevap
Sevdiğim kadın için göze alırım
Adam vuran, okul kundaklayan teröristlere mi nur içinde yatsınlar diyorsun :D
Size göre herkes terörist zaten 🙃
Bana göre silahlı eylem yapmayan, sivil binalar ve okulları kundaklamayan herkes masum kanka.
Sizin başınızdaki onu eleştiren kişilere bile terörist dediği için.. masum olmadığını söylesen bile kusuruna bakmam
Ben sağcı değilim. Ama ülkede eylem yapan huzuru bozana da masum demem
Sağcı olmadığına sevinmekle beraber … huzurun bozulması için önce huzur olması lazım.. Huzur için ses çıkartmak lazım
Bunu yanlış yollardan yaptılar kabul et, yaptiklarini devlet ve yil fark etmez dünyanın neresinde yaparsalar anında terörist ilan edilirler
Tarihine bak bi !! Osmanlı’ya selçukluya nice hükümdarları deviren isyan eden kişilere kahraman gözüyle bakılıyor
Başarılı olursa evet, bunlar gibi başarısızsa asi ilan edilip kafası kesiliyor
Sana göre başarı nedir? Bi insan ölünce başarısız mı olmuş oluyor?
Onun uğruna...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?