https://www.ensonhaber.com/politika/binali-yildirim-bu-topraklarda-guclu-olmaktan-baska-caremiz-yok
Katılıyorum
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Burada verdiği mesaj tüm din kardeşlerimizin harmanı bizden sorulur 😃 doğru diyorsun reis sizden sorulur.
Geçen sene 30 tl aldığım yemek bugün 80 tl olmuş.
Sıfır hali 110bin tl satılan daire bugün 1.6milyon olmuş.
Ne güzel sorumluluk aldınız. Duyan din kardeşlerin sana sarılır mı bilmem ama kaçacağı kesin..
Katılmıyorum.
Bu ulke islam cumhuriyeti değil, bütün din ve inançlara eşit mesafede, laik, demokratik bir hukuk devletidir. Bu ülkeyi yasal olarak bir arada tutan şey din kardeşliği degil, vatandaşlık bağlıdır.
Binali bey çok arzu ediyorsa kendi cebinden istediği yere para harcayabilir.
Milletimizin sorumluluğu bize ait olmalı. Her yönetim kendi milletinden sorumludur. Diğer müslüman ülkeler de, bize yardım yapsın o zaman. Ekonomi ve yüksek faizli fiyatlar orta da.
Genel. manada konuyu ele alacak olursak,
Bir milletvekilinin ilk önceliği sorumluluk almak değil, sorumluluğunu bilmekten geçer..
Onca insanın sorumluluğu alıp kendi sorumluluğunu bilmedikten sonra, devletine milletine ülkesine faydası değil zararı dokunur ancak..
Erkencisiniz günaydın :)
Ricalar 🌻
@elprofessor
Sevgilerimle 🙏❤❤
Bilmukabele teşekkür ederim 😚🌹
Cevap
23Cevap
Sorumluluk taşıya taşıya kambur olduk, elin Afgan fenomeni ülkeye nasıl kaçak girdiğini anlatan TikTok videosu paylaşıyor, yöneticiler sessiz. #sessizistila
Allah herkese gücünün yeteceği kadar yük yükler diye ayetleri okuyoruz. Bu arada o sözü niçin söylediği de önemli. Yani konuşmanın tamamını dinlemek lazım.
Evet katılıyorum, adam ümmetçi düşünüyor. Bir çok yanlışları olsa da en azından din düşmanı değil. O yüzden severim bu adamı.
Peki bizim sorumluluğumuz o din kardeşlerimize ait mi? Biz önleri hep koruduk kolladık ama bir çok ülke bizi asla korumaz
Türk milleti benim kardeşim. Din kardeşim yok. Vergilerimin geri ödenmesini talep ediyorum.
Biz sanki Müslüman değiliz. Kendi vatandaşlarının sorumluluğunu almaktan çok uzaklar
Önce kendi halkımıza sahip çıkalım dünya da başka bir ülke var mı ki böyle açıklama yapsın
Ya bir şey derdim de bu üç kuruşluk insanlar için değerimden olmak istemem.
sen kimsin? AA haber ajansında ne demişti? soru şöyleydi "akpnin beğenmediğiniz bir proje var mıydı? MilyonAli kıs kıs gülerek cevap verir" 15 Temmuz. "Sen kimsin eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy..." 😂😂😂😂
Din kardeslerimiz osmanli devleti yıkılırken cihat ilan edilirken bu araplar neredeydi 😄benim bildigim ingilizlerle yani hristiyanlarlaydi 😄
Bunlar da iyice peygamber belledi kendilerini ha :D
seneye kacacak delik arayacaklar
Sahtekarlık onlar için bir din oldu onlara inananlar birinci sınıf ahmak hemde süper ahmak.
Şunlar geberince kırk gün kırk gece eğlence tertiplicem azrail kardeş elini çabuk tut al şunları öteki tarafa 😂
Dinle devlet yönetilmez
Asla katılmıyorum tabiki bi gün aynı fikirde olursak kendimi sorgularım
Katılıyorum ve ne dediğini anladım.. Anlamayan buyursun gelip bana sorsun.
İşte tamda bu sebepten Sırat köprüsünde bekliyor olacağım.
Banane islamdan yani, dünyada bugüne kadar binlerce din geldi geçti, islam da onlardan biri sadece.
Allah bizi İslam aleminin sancaktarlığı göreviyle şereflendirmiştir. Tabi ki tüm müslümanların sorumluluğu bizde olacak.
bana ait değil kendisi baksın ya
Ulan onlar sanki de bizim için ölüyordu
evet dogru soyluyor onlar da tepemize cikmali
Önce biz yani Türkiye sonra yine biz
Bu ulkenin vatandasina sorumluluklari var
Kendi adına konuşsun 😬
katılmıyorum tabiki..
kendi evinde yangın var..
Bu hükümet beni dinden soğuttu.
Katılmıyorum
Niye bize ait niye niye niye
Valla öldüresim geldi adamı ya