https://www.mynet.com/emniyet-ten-sessiz-istila-filmi-aciklamasi-2-kisi-gozaltina-alindi-110106951097
İzledim
İzlemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet izledim dün, bir kere gözaltına alınmasına şaşırmadım. Hatta geç bile kalmışlar (!) Ülkede olacakları kısa bir sürede gösteriyor işte, hastaneler, özel kurumlar, bazı devlet kurumları bu hızda yayılmaya devam ederlerse onların eline geçecek. Aile planlaması asla yok zaten, hayvanlar bile mevsiminde ürerken bunlara çocuk yapmak için maddi durum, psikolojik durum hiç fark etmiyor. Bu film iyice yayilmali, hâlâ kardeşimiz diyen bazı insanlara izletilmeli ki az çok bir şeyi anlayabilsinler.
Çok güzel bir belgesel. Keşke doğruları söylemese. Fakat maalesef söyledikleri çok doğru ve olacaklarda bu yönde.
Bu ülkeye ''Nasyonal Sosyalizm'' şart. Türkiye Türk milletinindir. Arapların, Afganlıların veya Slavların değildir. Ya bu ülkeden gidecekler, ya da biz fırsatını bulup gideceğiz.
Ülkenin özellikle Araplardan arınması gerek.
Türk insanının ''Türklüğü'' savunması gerek.
Bu ülkeye bir Führer, bir svastika ve sağlam Nasyonal Sosyalist bir politika gerekiyor.
Yoksa ''Türkiye Türk milletinindir'' sözü tamamen yalan olacak.
Günaydın🌸
Hayırlı Sabahlar..
Evet filmi izledim..
Fikir düşünce özgürlüğü yok bu ülkede..
Hükümet karşıtı olan veya hükümeti onaylamayan kim varsa bu ülkede, ya gözaltına alıyorlar ya da içeriye tıkıp susturuyorlar..
Bu kişi; Sanatçı, gazeteci, spiker, siyasal iletişimci olsa dahi konuşturmuyorlar bu ülkede
İnsanlara korku göz dağı veriyorlar..
Aman fazla konuşmamayım..
Şimdi beni de gözaltına almasınlar..😅
Günaydın :)
Erkencisiniz, iyi sabahlar 🌻
Cevap
11Cevap
Hayır, izlemedim. o yüzden bi fikrim yok, yorum yapamayacağım
Filmi izlemedim yorum yapamam ama düşünce özgürlüğü ya da gerçekleri söyleme özgürlüğü burada yok.
İZlemedm ama şu an çok gündemde, ülkemizin mülteci çöplüğüne döndüğü şu günlerde herkes izlemeli ve tepki göstermeli.
Dogru soyleyeni 9 koyden kovarlarmış atasozünün kanıtı...
Bu filmi duymadım; ama olayını ve gözaltına alınma haberlerini nedense çokça duydum. İzlemedim bile.
Esas sarıklı şeytan kulları izlesin o zaman geldiğinde sokakta türbanlıların ırzına geçirilirken sarıklı seytanlarin ne mal olduklarını anlayacaklar.
İktidarın sansür politikaları ile geri gönderme söylemleri çelişiyor.
#sessizistila
ülke kaçak dolu polis önce onları yakaladın
İzledim yapanın ellerine sağlık harika bir video
Mülteci Yokmu desinler yok diyelim o zaman
Evet izledim ve çok üzüldüm
izledim ve tamamiyle katılıyorumm!!
sessiz istilaya dur de!!!
Ben de izledim ya çok saçma gözaltına almaları
İzlemedim
İzledim
İzlemedim 😎
İzlemedim
İzlemedim
Suriyeliler defolup gitsin. kadin haklıdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?