burada oturup ciddi ciddi oturup konuşmak gerekir bende mansur yavaş'ı severim Millet İttifakı CHP ''adayımız Mansur Yavaş '' Derse RTE yi yenebileceğinden ne kadar eminsiniz? Muharrem İnceye yapılan haksızlıklar Mansur Başkana da Yaparsa CHP yine RTE kazanma ihtimali vardır ,, 2018 seçimlerinde de böyle AKP kaybedecek atmosferi verilmişti CHP nin verileri çökmüştü Kazanan Ak Parti olmuştu yani sosyal medya dan ümit bağlamak bana mantıksız geliyor 2018 seçimlerinde CHP ye güvenim tamamen bitmiştir
siz ne düşünüyorsunuz?
siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
son zamanlarda cılkını çıkarttı Ankara için başta iyiydi ama yaşayan anlıyor Ankara'da şehir garipleşti severdim normalde ama ben bile sevmiyorum artık onu ya düzgün biri yok aday olacak
Kendilerinden olamaya akpliler ödenek vermediğinden mansur bunlara karşı gene iyi ayakta
@Ferhat0380 valla detayını bilmem ben halk olarak genel istek yapılmayıp iyice b*k ediliyorsa bitmiştir
Bu konuyu seninle teferruatiyls konuşmak isterim ama yorumlarda değil ne olur ne olmaz karakolluk olmayalım 😀
%100 yener. Mansur başkan RTE'nin önüne çıkabilecek tek siyasetçi şu anda.
Bay kemal hariç karşısına kim çıkarsa çıksın kaybeder. Erdoğan.
Erdoğan karşında kim olursa olsun iy berecegim bıktık bu yönetimden
Birde şu şakşak çıkarları ve saman kafalılar olmasa dini bile kullanan kul hakkı yiyen sülükler
@Ferhat0380 onlar yüzünden olan bize oluyo
Öyle inşallah hayırlısı şu seçimlerde kaybetselerde çaldıklarını burnundan fitil fitil getiren olsa bilalden başlayıp yedi sülalesinden en uzağına kadar donuna kadar alıp hapse atilsalar surunseler
Mansur Yavaş açık farkla götürür artık vatandaslardada bezginlik hat savhada ihtidarin itibar masrafları ve ekonomiden dolayı
Keşke dediğin gibi olsada çok koyun var usta , bırakmazlar başındakileri yine
@Somurtkan6116 bu sefer kuruluşları yok ama iç karışıklık ohal durumu yapmazlarsa iyi çünkü iktidarı kaybedince yargilanacaklarini biliyorlar bulalım gemilerle kalmaz çünkü bu iş beledilere kadar iner yolsuzluk davaları
üstüne sigara bile yakar
Bağımsız aday olsun bari
Mansur bu sefer uçun birini alır
Her türlü
büyük fark atar
Vatandaş bu gitsin kim olursa veririz oyu diyor birde Mansur aday olursa rezil olup giderler
Evet yenebilir