Hayır, artık kesin bir çözüm bulunması şart!
Evet memnunum ben bir olumsuzluk yaşamadım
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Fazla taksi kullanan biri değilim. Son üç yılda iki kez kullandım sanırım. O zaman da böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ama maalesef ki yaşayan fazla insan var. Bu sorunlarla karşılaşmamak için tercih etmemeye çaba gösteriyorum.
Cevap
7Cevap
Olumsuzluk yaşamadığını iddia eden ya taksicidir ya bordo bereli. Bindiğimiz 3 taksiden 2 si sorunlu. Hatta bazen binemediğimiz.
Evet kesinlikle katılıyorum görüşünüze...
İstanbullu değilim ama haberler ve halkın yakarışı taksiler konusunda düzenleme yapılması gerektiğini gösteriyor
Kesinlikle öyle...
İstanbul 'da oldugum zaman araba ile gelsem bile hotelin parkindan cikarmam. Genelikle ulasim araclarini kullanirim.
Bence de en güzeli...
İstanbul, Ankara taksileri çok pahalı
Kişiye göre fiyat koyuluyor
Aynen öyle...
Devletin belli bir fiyat kotası koyması lazım
Bu kotaya 2 uymayanın ticari taksi plakasına el konulmalı tmsfye devredilmeli
1 sefer bu kotaya uymazsa 40 000 TL ceza bedeli konmalı
Sert yaptırımlar kendine getirir taksicileri
Ayrıca tacizciler, tecavüzcüler , vatan hainleri taksici olmamalı
Evet katılıyorum...
Soruların KS kurallarına uygunsa kaldırılmaz, kaldırılması iöin sakıncalı bir paylaşım olması baz alınır...
Birisi sana kafayı fena takmış o zaman...
Yani öyle çok kullanma şansım olmadı ama çok aşırı pahalı olması dışında herhangi bir sorun yok
Ama bazı yolcu almama, aşırı para alma sorunları çok yüksek...
Soyguncu hepsi, Uber gibi bir sistem varken neden bunların kahrını çekiyoruz anlamıyorum
Aynen ya Uber bunları 100 basardı...
Kendi borularını öttürecekler eski kafa ile, bir gram ileri görüş yok ki...
Aynen öyle biz böyle bir adım öne gidemeyiz...
Hayır, değilim ama bizim mahalledekiler fena değil.
Anladım ama artık hepsinin yeni, modern ve yabancı dil bilen en az lise mezunu insanlar tarafından çalıştırılması gerektiğini düşünüyorum...
uzun zamandır taksiye binmediğimi anladım sorunla :)
:) :)
İstanbul'da ne yaşadım ne de gittim. Pek bir şey diyemem ama akrabalarım sürekli iş ve okul için gittkleri için ordan tek bir şey diyebilirim. Artık fazla takmıyorlarmış. Bin ya da binme ben zaten yolcu bulurum sana mı muhtacım dercesine
İstanbul dan memnun değilim
Aynen...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?