https://www.sondakika.com/politika/haber-millet-bahcesini-m-sini-calip-satti-tutuklandi-14902613/

Millet bahçeleri ne kadar faydalı veya değil onda değilim ama m harfi bir yerine mi kaçmış niye sökme gereği duymuş ona anlam veremedim. Ne kadar tercih etmesem de böyle yerleri kamu malına zarar vermekten cezayı doğru buluyorum
Sanki çok önemli birşeymiş gibi adama 7 yıl hapis cezası vermişler. Her türlü pisliği yapan kişilere ceza vermezler ama böyle saçma olaylarda ki kişilere anında gereksiz büyük ceza verirler. Keşke bu yorumu yapıyorum diye bana da ceza verseler aptallar 😆
adama yazık olmuş
m çıkınca da çok güzel bir bahçe adı çıkıyormuş ortaya
hiç gitmedim o bahçeye
Adamdaki zekaya bak😄
Evet gittim Profesör
Cevap
8Cevap
Adalete bak! Adam öldür, elini kolunu sallaya sallaya gez. Tabeladan bi harf sök,7 yıl hapis istemi ile dava açılsın...
Umarım ceza alır.
Hırsızlığın affı olmamalı.
Adamın avukatı da yırtınıyor zaten hırsızlık için yaptı diye 😊
Anca garibana versinler o kadar ceza yi ülkeyi göz önünde soyanlar ulu orta meydanda geziyor maça ister tabi hakkında işlem. yapmak
o kadar ağır suçlar varken görmezden geliyorlar sadece bir harfi çaldı diye hapis cezası adaletin özeti
var ya bu hukkucuları anlamıyorum ceza vermeye gelince sinekten yağ cıkarıyorlar ceza vermek istemeyince körü badem gözlü yapıp şahit tutuyorlar
Hahahah Illet Bahcesi olmus yani. Neden yapmis acaba
Gitmedim beni de çalarlar 🤣🤣
Adam ölduren bile bu kadar ceza almiyor bu ulkede
😂adam isminin baş harfini çalmış yazık.
Ne güzel işte daha yaratıcı olmuş 😂
Hayır hiç gitmedim. İyi yapmışlar
zillet yapmamış alllahtan..
müebbet yerdi..
Ülkemizde insan öldürenler o kadar ceza almıyor..
Gitmedim
Gitmedim :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?