2023 seçiminde hangi sebepten dolayı hangi parti 🥳 kazanması ülkemiz için en hayırlısı olur?
Cumhur ittifakı
Millet ittifakı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kim kazanırsa kazansın şu tüm devlet yöneticilerin ortak mottosudur ki kimse halkı batmış çıkmış diye düşünmez sadece devletin uzun soluklu bekası ile ilgilenir yani cumhur da gelse millette gelse ekmek partisi de gelse
_başınızdan altın yağacağını huzura refaha ereceğinizi sanmayın_
Ülkeye bağnazlık getirmeyecek sekülarist bir başkan lazım. Türkiye çok güzel bir yer ama Türkler değil de hep başkaları nasipleniyor buna çare bulacak daha da berbat etmeyecek biri lazım. Öğrenciye, emekliye, işçiye, çiftçiye, köylüye hak ettiğini verecek Türk birliğini sağlayacak Batı’ya, Rusya’ya göz dağı verecek biri lazım! Zamanında geldi böyle biri (kim olduğunu söylememe bile gerek yok ) işte diyeceğim o ki bunu yapacak biri gelsin. Cebine dolar atıp adaLar alacak birisi Değil!
Vatan hainlerinin olduğu yer olmasın mümkünse. Birisi yazmış bunlar gelmesinde kim olursa olsun, bre gafil, ülkeyi satan olsa da gelsin mi... Neye dua ettiğini bilmeyen insanlar var ortada.
Kalkışma zamanında Kılıçdaroğlu havaalanındayken fetöcü teröristlerin onun yolunu açmalarından bahsediyorsun sanırım. Evet bu da ortak çalışmanın göstergesi, hatta akşenerin ben 6 ay sonra başbakan olacağım demesiyle hain darbe girişiminin aynı gününe gelmesi de ayrı bir tevafuk sanırım.
Ne yaptı? chp nin İstanbul ve Ankara 'yı pkk lılara peşkeş çektiği gibi ülkeyi peşkeş mi çekti? İstanbul il başkanı Atatürk'ün adını bile anmak istemiyorum derken başkan yapıldı. Gözünüzün önündeki çarpıklıklar dururken onlardan da bahsetseniz keşke... Birde dümenden onlar bizim ortağımız değil numarası yapıyorlar... chp içinde bizim Suriye'de ne işimiz var diyen, terörist leşine gidenler var hala, bir çift güzel sözde onlara bekliyoruz sizden. Hani vatanperver, askerini polisini seven milletiz ya.
Ben size diğerleri vatan sever demedim öncelikle bunu kafana sok nasıl ki feto ile kanka olup iktidara geldi nasıl ki Barzani ile yakınlaşıp doğuda oy topladıysa diğer siyasi partiler de çıkarları için hainlik yapıyor vatan haini olmayan yok ama sen sadece görmek istediğini görürsün.
Sen önce büyüğün ile nasıl konuşmalısın onu bil. Kafaya sokulması gereken varsa sende kalsın. Senden daha çok kafam çalışıyor merak etme, ukalalık sınırlarını aşma. Milleti de s*lak yerine koymaya kalkışma, yemiyor kimse bunları. Diğer siyasi partiler mevcut hükümetin yerinde olsa nasıl parsel parsel ülkeyi satabileceklerini Ankara ve İstanbul örneğinden görüyoruz, merak etme.
Cevap
15Cevap
Al birini vur ötekini..
Hiç bir Parti'yi tutmuyorum.
Kim başa gelirse gelsin, hepsinin ortak derdi kendi ceblerini doldurmak..
Halkı düşünen yok bence.
Ali babacan ve chp li sezgin ermenileri anıyormuş o zaman chp ye ermeniler oy versin tamam benim oyum Reisindir.
Bana kalırsa TİP kazansın ama maalesef alacakları oy %3 ü geçer mi bilmem. Seçeneklerdense Millet ittifakı ama onlara da pek güvenmiyorum.
Halkın zihniyeti değişmediği sürece kimin kazanacağının pek bir önemi yok...
C. Bana oy verip ülkemizi kanatlandırabilirsiniz. . d
Doğru düzgün birini aday koyarlarsa Millet İttifakının kazanacağını umuyorum.
Bu millet RTE eleştirir gider yine onu seçer bu kadar canım.
Kim kazanırsa kazansın ortada ülkeyi düzgün yönetebilecek biri olduğunu düşünmüyorum
Kimin kazandığını bilmem halk kaybetmesin yeter. İnsanların canı çıktı artık
ikiside aynı hangisi kazansa bokuyedik adam gibi parti yok mu lan
erdoğan cumhur ittifakı tabiki vatan hainlerinin çaktırmadan desteklediği o hdpkk 6 benzemez aday bile çıkarmaktan aciz birde ülke yönetecekler
Mutlu olması için insanların iyi olması için hangi taraf daha iyi çalışacaksa onlar kazansın
Şu anki ihtilaf kaybederse ve ağzına iç savaş çıkarırlar diye kenara mermi stokluyorum
Öf Akp kazansın da şu çileli hayatımız son bulsun. 20 yılda ülkenin ebesini ağlattı bir 5 yıl sonra ülke kalmaz kurtuluruz
Cunhur ittifaki kazansin
isterim.
Mültecileri gönderecek biri kazansın
Cumhur ittifakı olmasını isterdim ama gerçekten istediğim için değil daha iyi bir seçenek olmadığı için :)
Tabikide MİLLET İTTİFAKI
Bizim davamiz buyuk tùrkiye
Ebu cehile bile razıyım yeterki bunlar gitsin
Millet ittifakı
millet ittifakı
Ali Babacan:
Hepimiz, karşılıklı anlayış çerçevesinde birbirinin yarasını sarmaya çalışan Anadolu insanları olmalıyız.
Bu vesileyle, Ermeni halkının bugün derinden hissettiği acıyı anlıyor, 1915’te hayatını kaybeden Osmanlı Ermenilerini anıyorum.
A dedim
Zafer partisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?