Trabzon'da çocukları göstermedi diye iddia eden adam eşinin kafasına sıktı
Görgü tanıklarının anlatımına göre kadın ve erkek arasında tartışma çıktığı, tartışmanın ardından erkek şahsın ayağa kalktığı bu sırada kadının farklı bir yöne baktığı ifade edildi.
Daha sonra erkek şahsın kadını kafasından vurduğu belirtildi.
Görgü tanıklarının ilk etapta çıkan sesin bardak kırılması olarak sandığı, olay yerine baktıklarında ise kadının kafasında kan geldiğini gördüklerini ifade ettiler.
Bu sırada şahsın ise ‘Ben yaptım’ diyerek ellerini havaya kaldırdığını ve teslim olduğu ifade ettiler.
Olay yerine savcı ve olay yeri inceleme ekipleri gelirken konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Ardından kadının cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Daha kaç anne ve anne adayı kadınlarımız ölecek sokakta böyle hayvanlar olduğu sürece Türkiye'ye adalet GELMEYECEK
Yoruldum artık lan kadınların katledilmesinden yarın bi gün bende orada burada cinayetten manşet olabilirim her yere. Yazıklar olsun Allah’ın cezası katiller allah belanızı versin lan. Soyunuz kurumuyo ki cıkcık
BM araştırmasının sonuçlarına göre, önceden tasarlanılarak/kasten cinayete kurban giden erkeklerin dünya genelindeki oranı yüzde 79. Buna göre yeryüzünde cinayete uğrayan her 10 insandan 8'i erkek. Dünya genelinde cinayet sonucu hayatını kaybeden kadınların oranı ise 21. BM verilerine göre kasten işlenen cinayetlerde erkek ölümleri kadın ölümlerinden 4 kat daha fazla. ayrıca (TR'de bu feministlik düşüncesini çok kullanıyorlar abi erkektir çalışır yapar cunk onlar Ahmak bir Köle) butun ayca_22'lere selam.