Yıllardır söylüyorum davul çalma olayı gereksiz. Kalkacak insan alarm kurar zaten hemen hemen herkeste telefon var alarm kurup kalkılır. Asırlar öncesi alarm filan yoktu ondan davulcu vardı anlarız da. Şimdi ne gerek var davulcuya? Zaten bir kaç kere alarmla olsa bile kalkınca genel olarak kişi bünyesi o saate adapte ediyor kendini alarma bile gerek kalmadan kalkabiliyor hatta. Boşa gürültü, rahatsızlık vermek vs. Bide bunların geçmeyipte geçiyor ayağına para toplayanları var. Serbest bırakılması da ayrı saçmalık adam para vermek zorunda mı? Kanunen para vermek zorunda yükümlülüğü varda biz mi duymadık? Vardiyalı çalışanı oruç tutmayanı da var kalkacak insan alarmını kurar zaten. Umarım bu davulcular seneye kaldırılır.
Acmiyorum. Niye açıyım ki tanımadığım insana kapıyı. Zaten belediyeden gereken parayi alıyolar. Niye para istiyolar ki anlamıyorum. Ayrıca belki oruç tutmuyorum. ya da sahur için ayrıca kalkmiyorumdur. Belki yiyip yatıyorum. Uykumu da bölüyolar. Tam bebeği uyutuyosun birden dan dan basliyolar, saatlerce uyutmak için uğraştığın çocuk da uyanıyo böylece. Velhasıl kelam beni onlar uyandirmiyolar. Uyandirmadiklari gibi hayatımı da zorlastirdiklari çok an yaşadım. Bide beni rahatsız ettikleri için para mı vereyim yani.
Davulcu gelmedi bize dayak atmayiz gelsin, 🤗
Teşekkür ederim 🤗
Vermek zorunda değil kimse
Cevap
12Cevap
Şimdi burada Bu Hadsiz Böyle Yaptı Diye çoğu Davulcu Böyle diye İftira atmaya hakkı yok Kimsenin Ulan böyle itler yüzünden Masumlar da arada kaynıyor Çok mi Önemli sanki Parani illa almak zorunda mı Tamam para önemli ama para için insan darp edilmez bu nasıl Cahillik cehalet be
İlk Resimde Gara Amir 🤣
Bide her hafta ayrı ayrı davulcu geliyor kapıya hızlı hızlı vuruyor gri zekalımıdırlar ne anlamadım para vermek zorundamıyım diyelim verdim ertesi hafta başka davulcu geliyor bitmiyorlar. İnşallah bidahaki sene davul işi kalkar.
haber tek taraflı olabılır davulcunun da ıfadesı onemlı.. ben ıkna olmadım. Özel mulkıyet kapıyı acmayabılırler ama ya hakaret ettılerse davulcuya?
gereksiz bir şey davulcular ya boştan yere varlar bence davul olayı kaldırılmalı zaten boş gürültüden başka bişey değil
Ayy burdada olsa ne güzel olurdu ya Ramazan olduğunu anlardik bari veya ne biliyim Ezan sesini duymak
2 seferdir para vermedim. sahura kadar uyanığım ve davulcuyu bekledim sesi duyulmuyor. bu yüzden para vermedim
Vermek zorunda değiliz. Zaten o saate kadar yatmıyoruz. Çoğu insan çalar saat ile uyanıyor.
Para olayı çok saçma. Zorla çal demiyoruz size 😂😂😂 dilenci gibi görünüyor hepsi
Hiç böyle bir şey yaşamadım ama gelse de istediği kadar patlasın çatlasın yinede açmam
Geçen geldi, para vermedim. Bana lazım değil davulcu.
Nefret ediyorum şu davul olayından kimse onların sesi ile uyanmıyor gereksiz gürültü kirliliği
Güvenlikten geçemez 😂ayrica şehir merkezine uzak. Bilmem davulcu var mi😃
Tek yumruğumla yere sererdim eğer bana denk gelseydi.
Ülkenin davulcusu bile gergin sjsjsj
Bence oranin muhtari sorumlu
Davulcu gelmedi gelmiyor gelmesinde :))
Güvenlikten geçemez ki açayım😂🙃
Ah benim hoşgörülü müslüman kardeşlerim
Evde silah yokmuymuş bacaklarına sıksalarmış
Ewet gecen akşam actim para verdim
Ben daha önce davulcu kovaladım.
Tokmağı elimden alınmalı
ben açmak istiyorum ama evdekiler açmıyor.
nasıl serbest kaldı bu mu adalet yani..
Nerde eski ramazanlar nerde o eski davullar 🥁
Yok ki davulcu
açmamıştm geldiğinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?