Güncellemeler
+1 yıl
Nerede bu kararsız seçmen. ikisine de oy vermem diyenler kime oy atacak. adam yırtıniyor suriyelileri gerekirse zorla yollayacağız diye. halk neden görmüyor bu adamı !!!
Güncellemeler
+1 yıl
Hala daha yüzde 28 oy alacak kadar oy veren dalkavuklar var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aklı olan sandık başına gider, geçersiz oy verir.
Bütün siyasetçiler kendini düşünüyor. Milleti düşünen yok.
Eğer yüzde 50+1 oranında geçersiz oy çıkarsa dünyada ses getirir bu eylem.
Çünkü hepiniz vicdansız ve kendinizi düşünen insanlarsınız demektir. Harika olurdu.
Hocam bak ümit Özdağ in söylemlerini aç YouTube dan dinle babala TV'den Cüneyt Özdemirden armağan çağlayana çıkmış CNN Türk'e çıkmış. sana yanlış gelen yeri varsa söyle tartışalım. ümit Özdağ benim babamın oğlu değil ama yildim artık bu saçma sapan parti liderlerinin söylemlerinden. bana en samimi ümit Özdağ geliyor. ülkenin salahiyeti için böyle bir adam lazım ya da Tanju Özcan gibi biri
Ümit beyin iyi parti içindeki ve Meral hanım için kaleme aldığı konuşma metinleri ile bugün kendisi çok çelişiyor. Fırıldak gibi... Ama Tanju bey bugüne değin güzel geldi. Benim kastettiğim, güç zehirlenmesi yaşamayacak kadar güçlü bir kişiliğe ve ahlaka sahip olması gerekir ve böyle bir lider yok.
Ümit Özdağ başından beri demiş ama feto sempatisi olanları almayın diye. adam baktı bu yolun sonu b. k bir yere çıkıyor en sonunda ayrıldı partiden ve eleştirdi. bu gayet normal bir şey. hangi siyasetçi bugün savunduğu birini yarın eleştirmemis. simdi sen ümit hoca tutarsız diyorsun. belki de merak Akşener tutarsız. ilk başlarda olduğu gibi olmadığı için ümit Özdağ söylemlerini değiştirdi belki. bir de bu açıdan bakın
Ben siyasetçileri ikiye ayırıyorum. Millet adamı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Muhsin Yazıcıoğlu, Recep Yazıcıoğlu, Adnan Kahveci gibi, bir de cebini düşünenler, geri kalan hepsi.
Konu feto değil, ben parti içi düşüncesi ve parti sonrası düşüncesi. Partilerden ayrılan ayrıldığı partiyi eleştiriyor, eleştirsinler ama ikna edici olmuyor.
Muhsin Yazıcıoğlu için de ama zamanında mhpye ihanet etti denildi. Türkese ihanet etti denildi. ama şimdi değeri yeni anlaşılıyor. diger dediklerin de zaten devlet adamı biri kurucu lider biri vali. Adnan Kahveci hakkında pek bir bilgim yok detaylı olarak. mesela Gaffar Okkan da çok iyi bir insandı ama o da kamu görevlisiydi. isin içinde siyaset varsa illaki çıkar çatışması da olabilir. önemli olan bunun ne boyutta olduğu. benim gördüğüm bu çıkar çatışması en fazla millet ittifakinda var sonra cumhur ittifakinda var. Mansur Yavaş aday olsa zaten ilk turda silme götürür ama Mansur Yavaş i kendi onunde görmek istemiyor hiçbir millet ittifaki parti lideri. bu şekil olmaz işte. ama ümit Özdağ söz konusu vatansa bizim aday olmamız bencillik olur diyor. bana öyle geliyor ki Mansur Yavaş aday olmazsa zafer partisinin adayı Tanju Özcan olacak
Çok bilinçli bir seçmen olduğunuzu görüyorum. Aslında Ümit bey babadan gelme bir siyasetçi. Suriyeli çıkışı çok etkiledi toplumu. Ayrıca Meral hanıma karşı verdiği hukuk mücadelesi de çok anlamlıydı. Ama benim isteklerime göre biri değil.
Örnek: Suriyeliler kadar mecliste MV sayısı da çok önemli ve acilen 240 veya 300'e düşürülmeli ve bir daha da artırılmamalı. Sonra hazineden parti yardımları kaldırılmalı. Siyasetçilerin yolluk ve harcırah gibi özlük hakları sıfırlanmalı, Gazi Mustafa Kemal zamanında gibi milletvekili seçilmeli, önüme liste gelmeli. Makam araçları en az 25 yıl hizmet etmiş ve görevi ile en az 500 kişiye amir olunan kişilere tahsis edilmeli. Emeklilerin maaş aralıkları azaltılmalı. Memuriyet kapak atma yeri olmaktan çıkarılmalı. Oy kullanmak için en az orta okul mezunu ve 60 yaşından küçük olunmalı. Devlet piyasaya düzenlemek için karma ekonomiye geçilmeli, yani yazsam binlerce örnek var. Bunları Ümit bey de yapmaz. Kimse yapmaz. Siyaset ahlaksız insanların zenginleştiği yer oldu.
Ya hocam haklısın da hani. akpli comarlar yıllarca kötünün iyisi diye rteye oy verdiler. bence diğerlerine göre daha iyi olan Ümit Özdağ en azından 🙂
zafer partisinin secime bile girmesi dunya adina yanlis
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!