ne alaka? İllaki siyasi parti olarak düşünmek yaklaşmak aşırı saçma. Neticede bir ülkenin başkanı ve seni davet etmiş.. kadın kendime yakışanı yaparak davete icabet etmiş. Bu linç kültürü nereye kadar. Hangi kafadasınız ya? Kadının suçu ne?
Merve Özkaynak, Cumhurbaşkanının düzenlediği iftar davetine katıldığı için linç ediliyor. Ne alaka?
Abi Türkiye'deki bu linç kültürü oldukça bir adım ileriye gidemeyiz o linçleyen tayfayı da iyi biliyorum erkek düşmanı sözde marjinal , lez vb. tayfa lütfen lezbiyenler veya feministler alınmasın bu adamlar bu ideolojileri silah olarak kullanıyorlar bu da bunun bir örneği
Sunu unutmayin bizim ülkede medeniyim, laik'im, insan haklarina saygiliyim diye gecinen insanlar. Aslinda zihnen ülkemizin en yobaz kesimidir. Kendileri ile farkli bir dusunceyi asla kabul etmezler. Bu kisiler Atatürkçülük maskesi altina saklanip, kendi ülke insanini asagilar, bati yasam tarzini benimseyip halka tepeden bakar. Halkin sectigini begenmez onlara oy verenleri veya etrafinda olanlari lincler. Bunu KS mizde de gorebilirsiniz.
Davet edilmesinin sebebi takipçi sayısı ve bunların çoğunluğu z kuşağı olması. Kabul etmese bu seferde karşı taraftan bir çok tepki yerdi. Dediginiz gibi sonuçta cumhurbaşkanı.
Eğer onu desteklemese gitmeyebilirdi demek ki destekliyor ya da başka bir gözlemle gidiyor.
Yinede o masada benim hakkımdam zerre varsa ki var olduğuna inanıyor eger kendi cebinden garcamadiysa çünkü her alanda benden vergi alınıyor.
Büyük Önder Atatürk'ün son nefesini verdiği yerde Atatürk'ü unutturmaya çalışanlarla aynı sofrada yemek yenmez. Mesele parti meselesi değil. Merve Özkaynak kimdir de kaynağı vatandaşın cebi olan bir iftara katılıyor?
O iftara katılıp farkli görüşleri olan cok kisi var hattaa bunlar ozellikle davet ediliyor yani ayrica kavganin gurultunun faydasi ne vatandas olarak gidip orada bulunmak gayet normal siyasi kavgayi siyasetciler yapsin vatandasi bulastirmasinlar
bu ülkedeki çapulcu tayfadan her türlü pislik iğrençlik artık çok doğal geliyor bana onlardan olmayanlara her tülü hakareti meşru gören aşşağlık bir zihniyetleri var
Aynen ne alaka karnını doyurmaya gitmiş ben olsam bende giderim çünkü AÇIZ
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Siyasi parti olarak düşünmek, yaklaşmak aşırı saçma mı? Yok artık.. Akp genel başkanı kim? Cumhurbaşkanı olarak değerlendirilmesi bu kadar çok isteniliyorsaydı ona göre hareket edilecekti.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Iftarın maliyetini evine domates alamayan insanlar ödüyor ne yazık ki...
bu davet gösteriş için yapılmış bi davet halk gösteriş olduğu için tepki gösterdi normal bir şekilde yapılan bi davet tepki gösteren olmazdı @bibusesin