Kadir Mısirlısözleri.
Olacaktır
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Recep Tayyip Erdoğan 2011'de 2023'ü işaret ederek en büyük 10 ekonomi arasında olacağımızı söylemişti. Yani Hindistan 10'uncuydu ve Hindistan hiç büyümeyecek, Türkiye ise 2011-2023 yılları arasında en az yüzde 18 (imkansız değil imkansız ötesi, zaten olmadı da) büyüyerek Hindistan'ı geçecekti.
12 yıl geçti. Büyümede bırakın yüzde 18'i, küçülme bile yaşandı.
Sonuç...
2011'de bu söz söylenirken dünyanın en büyük 16'ncı ekonomisiydik. Bugün 21'inci sıraya düşmek üzereyiz.
Huloooğğğ...
Dış güçler bize hep saldırıyor, onun için 21 olduk.
Dış güçler kim? Kim mi? Kim mi? Kim mi?
Don Kişot'un yel değirmenlerini gördüğü gözlerle bakan bir cumhurbaşkanı olursa sonuç bu olur. Dış güçler dediği, kendi halüsinasyonu...
Türkiye'den bir Osmanlı çık-maaaz.
@turgay2 Türk evinin açılışı için ABD'ye giden ve Joe Biden ile görüşmek için 2 gün randevu ayarlamak için çaba sarf eden Japonya İmparatoruydu, değil mi? Ki koltuktan indirmek istediği adamın ayağına gidiliyordu. Bakın ağzınızdan çıkanı duymayacak kadar ilkel ağızla konuşuyorsunuz. Bazen danışıklı dövüş denilen bir ifade vardır. ABD, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olamayacağını bilmiyor mu sanıyorsunuz. Mesele Erdoğan'a karşı çıkıyormuş gibi durup oy kazandırmak. Aynı İsrail ile İran yalandan düşmanlığı gibi. Varyete ağız ile gelip burada tükürük saçmayın. Bilimsel ve edepli konuşun. AKP'lilerin de varoşluğu çekilmiyor artık.
sizin gibi pespayelerden mi adap öğreneceğim akpli diyorsun edepsiz herif sanki beni tanıyorsun da. ilkeli olmayı senden mi öğreneceğim kemal kılıçdaroğlunun baykala kaset kupasıyla genel başkan olduğunu bile görmekten uzak tipler gelmiş abd danışıklı döğüş bıdıbıdısı yapıyor senin gibi satılmış beyinlerden öğrenecek hiç bir şeyim yok.
@turgay2 hâlâ varoş ağzıyla, külhanbeyi gibi konuşmaya devam ediyorsunuz. Edep benden öğrenin. Galiz kelime kullanmadan yapabilirsiniz tartışmayı. Ayrıca o kadar başarısız münazara zihniyetine sahipsiniz ki, konu sn Erdoğan'ın ekonomi ile söylediği yalanlar ama siz ABD'ye getirdiniz. Cevabını verince de Kemal Kılıçdaroğlu'na getirdiniz. Savrulmayın. Zekâ ve bilgi sahibi olmadan tartışmaya girmeyin, böyle oturur kalırsınız.
ne kadar çukur bir tip konu ekonomimi soru o mu türkiye osmanlı olabilir mi soru o ilk onu bir anlda. osmanlı ekonomisi çok kötü iken bile ayaktaydı senin gibi satılmış tiplerin erdoğanı indirip her şey güzel olacak masallarına inanan o zamanın satılmışları 2. abdülhamiti indirip osmanlıyı yok ettiğini bile bilemeyecek kadar zavallısın. ayrıca tartışmayı kazandığını çok iyi götürdüğünü idda edebilecek kadarda zavallısın bırakta okuyanlar karar versin kendini galip saymakta başka bir eziklik.
@turgay2 size ilkokulda okuduğunu anlama yeteneği kazandırılmış olması gerekirdi. Hadi onu geçtim anne ve babanızdan da mı toplumsal adap ve terbiyesi almadınız. Hadi onu geçtim, konu derken yazdığım görüşü anlama kapasitesi dahi yok. Ne diyeyim daha, işte böyle cahil insanların seçtiği kişi lider olursa her türlü yalana da inanırlar.
@turgay2 Ya okuyanlara havale edersiniz, ya ince ince hakaret ettiğimi savlarsınız. Hem kötü söz söylersiniz, hiç bilimsel/tarihî bilgi ile konuşmazsınız.
İmam Gazali'nin cahiller ile münakaşa edilmemesi gerektiğine dair güzel bir sözü var:
"Cahillerle tartışmaya girmeyin, ben hiç yenişemedim"
Sizin engin başarılarınızla başbaşa bırakıyorum, ama edep ve haddi bilmeyi öğrenin. İyi akşamlar.
Yakın zamanda söylemek yanlıştır bence ama bu gidişle dış ülkeler Türkiyede darbe veya devrim gibi çok kötü oyunlar beslemezse eski topraklarını parça parça iade edilecek olduğunu inaniyorum.. Tarihsel olarak Osmanlı devletin topraklarını genişletirken her yeni bölgeyi kazanbilmek için yaklaşık 100 Yıllık süre alıyordu. bazıları sulh ile ve bazıları savaş ile girdi. Sonuçta savaş ortamı çok değişti 100yıl önce ki gibi değil onun için bu işlem ne kadar sürebilecek olduğunu tahmin etmek çok zor.
Cevap
5Cevap
Abi bunu hala iddia eden var mı popcorndan başka
Kadir Mısıroğlu denen herifi ciddiye almıyorum
Cennetten yer satanlar daha inandırıcı
İstanbul olabilir
Olmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?