https://www.mynet.com/ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-erkan-kandemir-den-hayat-pahaliligi-ile-ilgili-dikkat-ceken-sozler-bizden-kaynaklanmiyor-110106943933

Gıda sektöründe pahalılık bitirilen tarım ve hayvancılıktan kaynaklanıyor hala gelip fırsatçı stokçu var diyerek iktidarı savunuculuğu yapmaya çalışanlar var ama arkadaşım onu denetlemek kontrol altında tutmak da devletin işi değil mi? Faiz indireceğiz diye diye doları uzaya çıkarıp sonra 14 liraya şükür ettirdikleri için pahalılık var, maaşlarımız hariç her şey dolara endeksli olduğu için pahalılık var, üreten bir toplumdan dışa bağımlı tüketen bir topluma dönüştüğümüz için pahalılık var ve bunların sorumlusu hükümet değil ise kimin olduğunu ve ne önlemler alarak düzelteceklerini açıklasınlar..
Hemen söylüyorum dış minnaklar. Çok tehlikeliler. Önceden hiç dış minnaklar yoktu hep sonradan oldu. O kadar güçlü yönetim var ki dış minnaklardan sadece ülkenin kaderi etkileniyor. Türk halkı etkilenmiyor. Hani bir hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama ne oldu? Kime oldu bunlar bilinmez.
Iktidarda kendileri olunca dış güçlerden, başkaları olunca onlardan kaynaklı. Bu s idik yarışı sadece biz kölelerin eline birer pranga daha vuruyor. Onlara bir zararı yok. Iki nasihat verip yine saraylarına çekilirler.
Kendileri günlük gülistanlık yaşıyor onlara dokunmuyor. Biliyoruz diyip geçiyor. Çözüm yok ama
Bizde ne kadar nankör bir milletiz ya en azından adamlar onu biliyor ya bunada şükür😵💫
Cevap
9Cevap
Millet milleti düdükleme derdinde olduğu sürece stokçuluk pahalılık vs olacak. Pahalılık evet tek başına hükümet nedeniyle değil. Serbest piyasada kim kime dumduma. Tavan taban fiyalatmasini yapması gerekenler önceden önlemi almaliydi.
Pahalılık bizden kaynaklı tamamen her şey bizim suçumuz aç gözlü gibi herşeyi almak istiyoruz zam. yâpin nolur gene🤗
Ülkeyi dedem yönetiyor haklı dedem den kaynaklanıyor siz esnafa 2 katı vergi çıkarırsanız faturaları da 2 kat yukseltirseniz onune geleni ülkeye sokarsanız esnaf da intikamını bizden çıkarır esnafa hak veriyorum
Oy veren birinci sınıf ahmak koyunlardan kaynaklanıyor bilmeyecek ne var.
O kadar rakı içtim, böyle güzel kafa yaşamadım.
Pahalılığı yapan onlar değil evet. Halkımız fırsatçı bunu görmek lazım. Sadece yeterli denetleme yapmıyorlar bence yapsalar bu kadar pahalı olmazdı her şey.
Siz bistan korkuluğu misiniz hiç birseyde sorumluluğunuz yok
Kimden kaynaklaniyormus?
canga çikolata 2.5 olunca stokladım birkaç tane beni 2 hafta idare eder. millet altına yatırım yapar biz çikolotaya sıvı yağa falan
Sebebi dış güçler zaten..
Yönetiyoruz ama beceremiyoruz diyecek halleri yok
benden kaynaklanıyor sanırım
Tebrik etmek lazım. Büyük zeka. ☺️🙏🙏🙏
Onun nedenini bulsak zaten çözülecek
Benden kaynaklanıyor hağmmuna
Dalga geçiyorlar bizle. Bu arada profesör...
Dünyada var kriz
Dogru demis
Hmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?