https://www.haberler.com/3-sayfa/universitede-sinav-esnasinda-dekan-profesore-14872201-haberi/
https://www.sondakika06.com/haber/9922796/aydin-adnan-menderes-universitesinde-vize-sinavlarina-dekan-ve-profesorun-kavgasi-damga-vurdu

Benim üniversitem , ara sıra değişik haberler ile gündeme sık sık geliyor zaten de bu kadarını da beklemezdim açıkçası şaka gibi ya millet patlamaya hazır bomba misali bir olay çıksa da fitne fesat ortalığı velveleye vereyim diye bahane arıyor , Allah ıslah eylesin el insaf yani
Bu haber de bahsedilen kişi veya kişilerin Akademik Kariyeri olmasaydı ne derdik?
Maganda, şehir eşkiyası eğitimsiz cahil etiketini hemen yaftalardık..
Fakat bu haberde geçen kişi veya kişilerin eğitim görmüş ve Akamedik Eğitim ve Kariyer görmüş kişiler olduğu yazıyor.
Peki şimdi bunlara ne diyeceğiz?
Söyleyeyim;
Demek ki; Bir insan kendini yetiştiremedikten sonra ister dekan, olsun ister profesör sonuç yine aynı oluyor demek ki;
Benim düşüncem bu yönde bu haber ile ilgili..
Egitimli insanlar boyle davraniyorsa tasrali ve egitimsiz insanlar ne yapmaz?
Yok daha neler 💩 çıkartmışlar
Cevap
11Cevap
Sıradan insanlar yapsa cahil cühela derler, yuhalar, küfreder tipik Anadolu irfanı der dururlardı, bunlara da bir kılıf buldu mu acaba havalı entel insanlarımız, yok bunlar okumuş canım, mürekkep yalamış insanlar değil mi
Not; okumuş, okumamış fark etmez insanda karakter olmayınca böyle olaylar patlak veriyor işte
Dekanımız diriliş ertuğrul izliyor sürekli
:))))))
yakuza sanmis bunlar kendilerini :)
evet samuray kılıcı gördüm hediye de aldım estetik bir goruntu ve gercekden etkileyici :)
biz kullanmaya kalksak kendimizi keseriz cunku cok keskin :) sus olarak kalsin.
soranlara üniversite mezunuyum dersin ya tabi canım xnddjd
En azından gözleriyle taciz etmemiş direk saldırmış adam be😂
Rafine bir olay bence, profesör dediğin öyle köylü gibi mi kavga edecekti…
Üniversite hocaları artık normal değil ki. Eğitimi öğrenciler yerine birbirlerine veriyorlar. 🤣🤣🤣
Adı katana. En keskin kılıç. Zarif yapısı ile uzuv keser. Suç aleti kullanmış resmen..
sadece animelerde gördüm ve youtube da. karşımda görmek nasip olmadı
Bir dönem kursunu almıştım çok keskindir
Ben bu habere niye bu kadar güldüm aw
Hocalarda kırdı kafayı 🥳
Neyiz biz jetli filan mı
Uzman olduğu branşa göre hareket etmişler..
samuray jack
Görmedim galiba
Normale dönüyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?