https://www.sondakika.com/haber/haber-dukkanin-onune-sandalye-koyup-erkek-olan-gelsin-14864457/

Her insanın iyisi de var kötüsü de. Genelleme yapmak yanlış olur bu yüzden. Irk ayrımına karşı biriyim. Fakat hükümetin politikası çok yanlış. Savaşta eli silah tutan tüm erkekleri ülkesine göndermeliydi. Sadece yaşlı, kadın ve çocukları almaları gerekiyordu. Ya da genç erkekleri alacaksa ülkeye bunları asker olarak kullanmalıydı. Osmanlı böyle yapıyordu çünkü. Kimseye yan gelip yatma izni vermiyordu.. Açık açık çıkıp demeli ki vatanını savaş bahanesi ile terk edenler ülkeye asker olarak alınacak ya da sürgün edilecek. En doğru politika bu olur bana göre. Asker olarak alırsan kımseye de sataşamaz gözetim altında olurlar.
Orada ben olacaktım ki, ona erkeğin kim olduğunu gösterirdim.
Hükümetten, hukuk sisteminden, kolluk kuvvetlerinden bir umudum kalmadı.
Ha ben dövdükten sonra onu adam kabul eder bu hükümetin kurduğu sistem, bana da ceza verir. Ama olsun, böyle tipleri gördükçe belasını vereceksin.
Ahlak ve kültür kalmadı çünkü dizilerde bu tip senaryolar havada uçuşuyor..
Şimdi erkekseniz gelin der.
Üç beş kişi toplanıp üstüne yürüyünce erkekseniz teker teker gelin der..
Böylelerine denk gelmiyorum.
Denk geldim diyelim, zaten bayan olduğum için pek üstüme alınmam.
Cevap
18Cevap
Vatandaşın huzurunu kaçıran tüm yabancılar sınırdışı edilmeli, yeter artık. Elini kolunu sallaya sallaya Türkiye'ye geliyor hepsi. Afrika'dan yıllardır gelirler, hiç olay çıkaran, milletin karısını kızını rahatsız eden olmadı. Suriyeliler, Afganlar ve Pakistanlılar yüzünden ülkenin çivisi çıktı.
İyi alıştılar bunlarda, tabi sen yol, su, yemek imkanı tanırsan yarın başına ağır abi kesilir. Hem ülkesini koruyamaz, hem gelip ırkçılık yapar. Çok güzel oldu şahsın göz altına alınması. Böylesine her şey müstahak
Sanki tutuklarlar da göz altına alıp bırakırlar bu ülkede taciz tecavüz yapana indirim var buna mı ceza verecekler o zaman hiç getirmeyecekleri ülkeye vatanını koruyamayıp burada abilik taslar böyle işte
evet biz kadınıyla erkeğiyle erkeğiz ve kurtuluş savaşına girip ülkemizi düşmanın elinden kurtarmış biz milletiz.. onlar gibi ülkemizi bırakıp kaçmadık.. bize erkeklik öğretmeye kalkmasın korkaklar.. seçimlerden sonrada ülkelerine uğurlayacagiz kendilerini.. bye
Oradaki göbekli dayılar bir gösterememişmi erkek nasıl olur diye, polise ne gerek kalırdı. Bizim millet de iyice şaşırdı...
Sınır dışı edilecekmiş, yalan etmezler bu hukumet oldugu surece , yaziklar olsun bunlara oy veren yuzsuzlere
Bu ensar kardeşimizi ensar vakfının tecavüzcü hocasıyla başbaşa bırakmak lazım.. bakalım kim kime ne yapacak.. diyeceksinki kafesten biriniz cikacak.
Her türlü giderim aga.
Ülke çakma kabadayılarla doldu. Kolluk kuvveti oradayken bunu yapacak cesareti bunlara kim veriyor anlamış değilim.
Sosyolojik bir müdahale şart suriyeliler ile entegrasyon meselesine. Farklı bir kültür. Uyumsuz çok insan var
Erkek olduğu için mi ülkesinde savaşmayıp Türkiye'ye sığınmacı olarak gelmiş
Hayır ırkçılık yapmak istemem ama Suriyeli !! Keşke ülkesine saldıranlara öyle karşı çıksaydı da öyle deseydi
Mabadı yememiş burada erkekçilik yapıyor ülkesindeyken kelle koltuk altında gezmek yürek istiyordu
Suriyeliler ülkeyi sahipleniyor biz mülteci olduk. Vur bir tane kafasından gebersin it oğlu it.
Böyle tipler bizim burada olacak 10 gün içinde toprağın altında olur kimse yaşatmaz
Erkek yokmuş koskoca İstanbul'da MK keşke burada deseydi
Saçmalık ya çok aşırı geri bir toplum niye böyleyse ilginç.
Denk gelmedim gelsem dayağı yer buralarda sıkar öyle ahkam kesmek
Daha erkek görmemiş o şahıs dua etsin başka sehirdeyim
Sonra insanlar neden çileden çıkıyor... Yani sabır selamette bir yere kadar peygamberde değiliz bu nedir arkadaş ya hayret bir şey 🙅♀️
İktidarın muhalefetin ülkeyi getirdiği nokta hala onkari burada titan veya kalmasını isteyenlere oy verecek halk yazık
Abim bir tanesini Karşıyaka'da kafa manyağı yaptı dayak delisi etti onu
Burası Suriye değil Türkiye cumhuriyeti hadini bilecek
Aldilar Suriyelisini afganini biz cekiyoruz bide bunlarin pislik olanlarini yine.
Niye gelsinler onu anlamadım :D
Çok kez kaçarım anında
Ne tuhaf insanlar var ya şu hayatta
Daha ileri gideceklerdir.
Amaç neymiş
Deli deyip geçerim
Denk gelmedim
Saçma sapan kelime kalıpları
Tahminen ne zaman normal bir toplum oluruz
Bunun için gözaltına gerek var mıydı bi düşündüm
Ne yani bu sözüne karşılık hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam mı edecek ti 🤬
Küçük bir kar tanesi dağın eteğinden yavaş yavaş iniyor. Eğer durdurmazsan büyük bir kar topu olur ve önüne kimi katarsa alır götürür. O andan itibaren bir daha durduramazsın.
Felsefe değil hayatın gerçeklerinden bir parça
Cokk
Kısmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?