Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül, genel af çağrısında bulunarak,
Cezaevindeki kişi sayısının Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyelerine ulaştığını söyleyen Sarıgül, "Avrupa Konseyi ülkemizi en çok mahkûmu olan ikinci ülke ilan etti. 271 bin kapasiteli 384 ceza infaz kurumunda toplam 314 bin tutuklu ve hükümlü bulunuyor. Bu 43 bin kişi yerlerde yatıyor demek. Bu doluluk başlı başına bir sağlık sorunudur. Cezaevlerinde hijyen, beslenme, hastalıklar, intiharlar ve ölümlere neden oluyor" ifadelerini kullandı.
Kaynak: gazeteduvar
Sizce genel af gelmeli mi?
Cezaevindeki kişi sayısının Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyelerine ulaştığını söyleyen Sarıgül, "Avrupa Konseyi ülkemizi en çok mahkûmu olan ikinci ülke ilan etti. 271 bin kapasiteli 384 ceza infaz kurumunda toplam 314 bin tutuklu ve hükümlü bulunuyor. Bu 43 bin kişi yerlerde yatıyor demek. Bu doluluk başlı başına bir sağlık sorunudur. Cezaevlerinde hijyen, beslenme, hastalıklar, intiharlar ve ölümlere neden oluyor" ifadelerini kullandı.
Kaynak: gazeteduvar
Sizce genel af gelmeli mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Oldu suçlular salinsinmi sacmalamasin
İçerde sadece suçluların olduğunu düşünen cahil kısımsınız kimse içerde suçsuz yatanların mahkemesi hala devam edip suçu olmayan ailelerinden kopuk yaşayan kısmı görmüyor Türkiye'de adalet yok evet alınması gerekeni salıp salınması gerekeni içerde tutuyorlar. Bir af gelecekse zaten uyuşturucu terör tacizcilere gelmez hafif suçlara gelir. Lütfen olaya at gözlüğüyle bakmayın.
@6üşra suçsuz içerde ise yeniden yargılanır itiraz edilir bunun için af ciksrilmaz
Af dediğin şey hükümlülere getirilir ben hukuk okuyorum bana hukukogretecek son kisisin
Ha sen yani Türkiye'nin yargılama sistemini düzgün buluyorsun öylemi o yüzden cinayet işleyenleri salıp denetimini yakan hafif suçlulara hapis veriyorlar genel af dediğin hafif suçlara gelir ağırlara gelmez bir çok ailenin umudu genel af. Empati kur
Hukuk okuyorsan tamam bu adaleti bozuk türkiyenin piyonlarından bitanesisin yazık
@6üşra hafif suç ne pardon suç suçtur islemeseymis islediyse cezasını çekecek ozaman herkes hafif suç işlesin serbest kalsın ben seni doveyim serbest kalayım nasıl olsa hafif suç af dediğin şey devlete karşı isleenen suçlara gelir ancak kişilere işlenen suçları devlet affedemez
Bu ülkede adalet zaten işlemiyor zaten çoğu suçlu dışarda bana kalsa hepsini tikarim içeri hatta idam bile gekmelei cinayet suçlarına
Kusura bakma cinayeti affedip denetimi yaktığı için içeri aldıran Türkiye'den alacağım var
Keşke öyle olsa on binlerce insan haksız yere içerde yatıyor. Genel af zaruridir artık genel bir aftan sonra hukuk sistemi baştan asagiya reforma gitmelidir.
Allah o günleri bize göstersin
@6üşra Az kaldı genel af geliyor yavaş yavaş gündeme alınmaya başlandı
Amin hakkımızda hayırlısı