Tarım Bakanı Kirişçi'den Skandal Açıklama! 5 milyon mülteci var onların açım dediğini duydunuz mu? Bir gün önce katıldığı televizyon programında ''bizim açıkta kimsemiz yok, herkesin karnı tok'' diyen Kahramanmaraşlı hemşerimiz Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, şimdi de '''5 milyon mülteci var. 'Biz açız' dediklerini duydunuz mu? Onlar da bu ülkenin ürettiğini tüketiyor.'' diyerek yeni bir skandal imza attı. Sosyal medyada Türk Milleti aç gözlü, doyumsuz mu demek istedin eleştirileri geldi.https://www.haber46.com.tr/siyaset/tarim-bakani-kirisci-den-skandal-aciklama-5-milyon-multeci-h378832.html
Tarım Bakanı Kirişçi, "5 milyon mülteci açız demiyor." dedi! Neler söylemek istersin?
Ah şu açlar ve toklar bilinse ne güzel olur, her kes yeri gelince aç yeri gelince tok oluyor ortası yok mu, ah açlar gururundan kimseye anlatmaz açlığını, edebiyatını ekmeğini kimler yemez ki, üç tane evi olanın açlık edebiyatı yapması doğmaması ne yapabiliriz
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlkbahar sebzesi marul 17 - 20 TL. Aç derken? 1982' den beri aralıklarla krizle boğuşan yeri geldiğinde %500 enflasyonu gören Arjantin' in başkenti Buenos Aires' de şu an insanlar sokakta tango yapıyor, trafikten insanlar evine gidemiyor, tıklım tıklım restoranlar var. Ama bu Arjantin' in ekonomik krizde olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 45 milyonun %10' unu restoranlara, arabalara, özel dans kurslarına, özel yetenek kurslarına (yabancı dil vb.) ulaşınca hükumet başarılı olmuyor! Aynı Arjantin' de hırsızlık da var, kap - kaç da var, yan kesicilik de var. Türkiye gibi. Sefalet Endeksinde Türkiye 1' inci Arjantin 2' inci. Venezuela siraya dahi giremeyecek kadar kötü mesela.
Dogru soylemis Suriyeliler de hem maas karti hem de alisveris karti var. Turkiye vatandaslarindan cok daha iyi imkanlarda yasiyorlar. Aclik yoksulluk turkiye halkina ozgu bir durum. Oyle ki, cocuklarinin usumemesi icin saç kurutma makinesini acip cocuklsrin eline veren ve yoksulluga katlanamayip intihar eden analar var bu ulkede.. Atanamadigi icin intihar eden ogretmenler var! Atanamadigi icin insaatta calisirken is cinayetine kurbangiden ogretmenler var. Pazar artigini toplamak icin aksamin bir saatinde coplerden meyve sebze toplayanlar vsr.. Nitekim halkin icinde yasamayanlar halkin sorunlarini bilemezler.
Onun o lafı demesi yanlış ama milletin linç etme çabasıda yanlış. Adama biraz fırsat verilmeli, wn azından işi bilen birisi. Şimdi memleketin iyiliği için konuşma değil icraat zamanı, vakit çok daraldı
hem devletten yardım al hem kayıtdışı çalış kazan iş verenin işine geliyor.. adamlar benden iyi hayat yaşıyor gaziantepte ev kiraları aldı başını gitti:) her şey karın doyması olsaydı keşke..
Lann bunlar harbi küfür yemek için gtünü yırtıyor sinir hastası ederler adamı. Mültecilere ona buna sağladığınız imkanları kendi vatandaşınıza sağlıyor musunuz? Bu ülkede mülteci gibi yaşayan biziz.
Vizyonu dar bir bakış açısına sahip insanlar bütünü değil sadece belirli bir parçayı görürler. Bu insanlar da her zamanki gibi işlerine gelen parçayı görüyor ve bununla da övünüyorlar işte yazık ne yapsınlar. Başaramıyorum yapamıyorum bilmiyorum ve gitmeliyim erdemine sahip bir toplum olsaydık şu an düşündüğümüz yağ marul vs fiyatları değildi. Sürdürülebilir tarım, refah ekonomi, kaliteli eğitim ve sağlık gibi konular olurdu.
Tabiki demezler.. çünkü bu hükümetin, dışardan ithal ettiği mültecilerin cebini parasız bırakmayıp kendi vatandaşının başını ezen bir hükümet olduğu için, böyle düşünüp bizimle taş. şakkk geçerek konuşması normaldir..