Gündem Nisan yağmurları sizin şehrinizde de başladı mı? Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Buralarda rüzgar yerini yağmura bıraktı. Sizde durumlar nasıl? Nisan yağmurları sizin şehrinizde de başladı mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 901 cevap paylaştı. Nisan yağmuru yılanın ağzına düşerse zehir, midyenin ağzına düşerse inci olurmuş...Sen neyin yağmuruydun, yüreğime düşünce her şeyim oldun? 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Romantizm yükleniyor :) Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Demiştim ☺️ Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet bu kadar beklemiyordum :) Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Şiir bizim işimiz ☺️ Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Edebiyat bölümü mü okudun? Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Hayır edebiyat okumadım Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok ilgili görünce beklentim o yöndeydi Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Yani genelde öyle diyorlar zaten ☺️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Yağmurları seviyorum umarım burada başlar 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Buradan gönderelim 🙏 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler biraz da rüzgar alabilirim Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Nisan yağmurlarını çok severim...☺️Yine Nisa’n yağmurunda ıslandı yandı gönlümSarı sarı yapraklarda ...💛🧡 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sana şiirler yazdıran bu yağmurlar bize neler yapmaz :) Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Niye senin benden ne üstünlüğün var. Şiiri ben yazmadım üstelik. Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet aşırı yoğun bir rüzgar ve yağmur var ama hava da çok yumuşak. Sevdiğim hava durumları bunlar.🤌 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de çok seviyorum Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Aynı sizin tarifteki gibi. Rahmettir, içine içine çeker insan kokuyu. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bugün çok az yağdı geçti ve hava kapalı en sevdiğim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de yağınca seviyorum 😬 Yorumla
Monarshee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Burada 1 haftadır yağış var. Hatta Cumartesi günü karlı gözüküyor. 😂 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Eyvah kar mı 😬 Yorumla Monarshee +1 yıl Evet. 😨 Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl inşallah buraya da yağar çok iyi olur buralar bulutlu gelmedi 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neresi Yorumla Akbulutmersin +1 yıl mersin Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Mersin haziranda ateş etmeye başlatacak çünkü :) Yorumla Akbulutmersin +1 yıl hahaha sen nerdesin Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Aynen bol yağış var, doğa uyanıyor ağaçlar çiçek açıyor, kimisi yeni bir aşka yelken açıyor, bahar en güzel mevsimdir 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Henüz gelmedi keşke gelse 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Batıdaysan ramak kalmıştır Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Karadeniz Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Orada yağmur bir klasik oysa 😬 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bu aralar sıcak var hep Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl biraz önce başladı ve öyle böyle değil fırtına 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Güçlü bir rüzgar da geldi evet
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Dahada güzel olmasını ümit ediyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de 🙏 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Gündem konusunda 392 cevap paylaştı. yok daha bir şey düşmedi 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Darısı başınıza 🙏 Yorumla _snow_ +1 yıl amin inşallah Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl İzmir'de henüz yağmadı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Oraya da gelir Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Gündem konusunda 519 cevap paylaştı. evt hem de ılık bir rüzgar eşliğinde !!! 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Daha ne olsun Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl evet bugün biraz yağmaya başladı. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Nihayet 🙏 Yorumla Mavi-kudi +1 yıl ama bir gün sürecekmiş. yarından sonra hava açıyor. Yorumla
Mirkov Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yağmur geri verir mi buharlaşan sevgimizi? 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Mümkün değil Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yağdı yağacak 😊 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Toprak kokusu yükleniyor Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Şahane, en kısa zamanda burada da bekliyorum 💧 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bu havalara çok güzel oluyor yağmur :) Yorumla
Muallim_3452 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şimdi başladı evet 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🙏🙏 Yorumla Muallim_3452 +1 yıl İstanbul Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sarı alarm verildi Yorumla Muallim_3452 +1 yıl Evet Yorumla
kızılkarınca Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl başladı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bahar yağmuru berekettir 🙏 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Başladı çom güzel 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bayılıyorum 🌺 Yorumla Cmn24 +1 yıl Bahara mı yağmuruna mı Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Her ikisine de Yorumla Cmn24 +1 yıl Ne güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Nisan yağmuru yılanın ağzına düşerse zehir, midyenin ağzına düşerse inci olurmuş...
Sen neyin yağmuruydun, yüreğime düşünce her şeyim oldun?
Romantizm yükleniyor :)
Demiştim ☺️
Evet bu kadar beklemiyordum :)
Şiir bizim işimiz ☺️
Edebiyat bölümü mü okudun?
Hayır edebiyat okumadım
Çok ilgili görünce beklentim o yöndeydi
Yani genelde öyle diyorlar zaten ☺️
Yağmurları seviyorum umarım burada başlar
Buradan gönderelim 🙏
Teşekkürler biraz da rüzgar alabilirim
Nisan yağmurlarını çok severim...☺️
Yine Nisa’n yağmurunda ıslandı yandı gönlüm
Sarı sarı yapraklarda ...💛🧡
Sana şiirler yazdıran bu yağmurlar bize neler yapmaz :)
Niye senin benden ne üstünlüğün var. Şiiri ben yazmadım üstelik.
Evet aşırı yoğun bir rüzgar ve yağmur var ama hava da çok yumuşak. Sevdiğim hava durumları bunlar.🤌
Ben de çok seviyorum
Aynı sizin tarifteki gibi. Rahmettir, içine içine çeker insan kokuyu.
Kesinlikle
Bugün çok az yağdı geçti ve hava kapalı en sevdiğim
Ben de yağınca seviyorum 😬
Burada 1 haftadır yağış var. Hatta Cumartesi günü karlı gözüküyor. 😂
Eyvah kar mı 😬
Evet. 😨
inşallah buraya da yağar çok iyi olur buralar bulutlu gelmedi
Neresi
mersin
Mersin haziranda ateş etmeye başlatacak çünkü :)
hahaha sen nerdesin
Aynen bol yağış var, doğa uyanıyor ağaçlar çiçek açıyor, kimisi yeni bir aşka yelken açıyor, bahar en güzel mevsimdir
Henüz gelmedi keşke gelse
Batıdaysan ramak kalmıştır
Karadeniz
Orada yağmur bir klasik oysa 😬
Bu aralar sıcak var hep
biraz önce başladı ve öyle böyle değil fırtına
Güçlü bir rüzgar da geldi evet
Dahada güzel olmasını ümit ediyorum
Ben de 🙏
yok daha bir şey düşmedi
Darısı başınıza 🙏
amin inşallah
İzmir'de henüz yağmadı
Oraya da gelir
evt hem de ılık bir rüzgar eşliğinde !!!
Daha ne olsun
evet bugün biraz yağmaya başladı.
Nihayet 🙏
ama bir gün sürecekmiş. yarından sonra hava açıyor.
Bu hafta başlar inşaallah.
Yok daha gelen giden yok
Yağmur geri verir mi buharlaşan sevgimizi?
Mümkün değil
Yağdı yağacak 😊
Toprak kokusu yükleniyor
Şahane, en kısa zamanda burada da bekliyorum 💧
Bu havalara çok güzel oluyor yağmur :)
Şimdi başladı evet
🙏🙏
İstanbul
Sarı alarm verildi
Evet
başladı
Bahar yağmuru berekettir 🙏