Mansur Yavaş bunu yapabilir mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olmaz çünkü ülkeler ürettikleri ürünü kafasına göre zam yapıyor ham maddelere biz ne üretiyoruz ki hiç bir şey montaj yap gönder ilk önce
1 tarımsal girdileri düşürülmesi gerek
2 tarımsal alanda teşvik ve maliyetler düşürülmesi
3 her hayvan damin çatısı her evin çatısı güneş panelleri olması lazım
4 ekilmeyen arazileri ya devlet ekmeli ya da mecbur ektirecek
5 Dış pazar ele geçirilen yerler başkalarını kaptirilmamali
İşte sadece tarım ile gelişmiş ülke ola biliriz
Sonra mülteci filan kabul etmeyeceksin gelen mültecileri tek tek yaklayip göndereceksin
Kendi ülkeden hizmetli hizmetçi olmayacak kendi vatandaşın senin ülkene gelen senin paranı kullanacak mecbur tutacaksın diğer ülkeler ile alışverişini kendi paran ile yapacaksın bunu mecbur tutacaksin
birsey solim mi ben ankaraliyim senelerdir burada yasiyorum beypazarinda belediye baskaniyken halk illalah etti bu adamdan ki kendisi beypazarli simdi buyuksehir belediye baskani peki ne kadar Ankara'ya fayda sagladi gozle goruluyor zaten kimse kimseyi kandirmasin partisini satan adamdan hayir beklenmez
Cevap
7Cevap
mansur yavaş ne yaptıda bu kadar parlatıldı? hep bu video aklıma geliyor.
https://www.youtube.com/embed/FDFrHniXiqMBurdan ülkeyi toparlamak kolay değil artık adam gelse bildiğin bir enkaz devralacak ama elinden geleni yapacağina eminim.
Kendisini çok seviyorum ama kısa vadede ülkenin ekonomik özgürlüğü kim olursa olsun imkansız. Bir 10 sene en az toparlanma süreci gerekiyor.
Değil cumhurbaşkanı aday bile olamaz. Kemal başkan yaptırmaz onu.
türkiyeye 8 peygamber 10 tande süper devlet adamı da gelse bu halktan bi silk olmaz
Şimdikinden beter yapamaz istese bile
örnek aldığı ülkeye bak yaaa güney kore kimmiş
olabilir
Yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?