• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Kadın cinayetleri ne zaman son bulacak?

nirhamm
nirhamm Takip Et
Master Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
510
Yapay Zekaya Sor
#nirhammm 🌸 🌸
#nirhammm 🌸 🌸
#nirhammm 🌸 🌸 🌸 🌸

#ilkbahar 🌺 🌺 🌺 🌺
Kadın cinayetleri ne zaman son bulacak?
Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Dance_with_Devotion
    Dance_with_Devotion Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 851 cevap paylaştı.

Sorunun temeline inmek gerekiyor. Kadınları korumak yerine erkekleri bu duruma gelmeden önce tedavi etmek daha mantıklı. Her kadının başına polis diksek bile öldürmek isteyen her türlü öldürür. İdam gibi cezalar ise oranı düşürür ama bitirmez. Bu örnekte olduğu gibi kadını öldürüp ardından kendini öldüren erkeklerde var. Yani bu kişi ölümü de göze almış. Peki ne erkekleri bu kadar kindar yapıyor?

1- Duygusal şiddete uğramaları (Kadın erkeği kullanıp sonra duygusal şiddet uygularak ayrılıyor)

2- Küçükken anne sevgisi görememek. (Sadece kadınları öldüren Seri katillerin annesi genelde seks işçisi oluyor ve erkekler bu durumu kabullenemeyip travma yaşıyor)

3- Gelenekler (Namus cinayetleri)

4- Erkeklik onuruna yapılan hakaret (Kadınlar erkeklerin bu konuda ne kadar hassas olduğunu bilmiyor maalesef)

Not: Bunların hiçbiri cinayeti meşrulaştırmaz ben sadece gözlemlerimi belirttim

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• aaaliali
    aaaliali Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Aslin da işin derinlerine inmek gerekiyor, nekadar haklı olsanıza şiddete başvurmak sizi haksız yapıyor, zayıf olana adil olmayan yöntemlerle zarar vermek hemde tam anlamıyla haksız ve cani durumuna düşürür, birde şu açidan bakarsak güçlünün psikolojik olarak haksız ve madur hissine kapılmasıyla bir anlık öfkeyle olacakları düşünmeden şiddete başvurması bu faturada güçlüye kesiliyor, yani güçlü bir yerde haklı olsada şiddetle sonuçlandığı için fatura güçlüye kesiliyor, zayıfn güçlüye zarar vermesi ise kendini koruma gibi değerlendiriliyor bazen, cezalar ne kadar ağır olursa olsun önlenemez doğal bir durumdur bu maalesef, çözümü istikrarlı bir şekilde insanların refah düzeyini artırarak ahlaklı bireyler yetiştirebilmek.

0
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 491 cevap paylaştı.

Kadın cinayeti olarak değil cinayet olarak bakıyorum. Bunun temelinde de çocukluk geçmişi var. Aile eve ilkokul eğitiminin yanlış olmasından kaynaklıdır. Geçmişe bakılarak cinayete meyilli kişiler farklı eğitimlerden geçebilir.
    Şiddet olgusu nasıl gelişip, büyümüş önce ona bakılmalı.

0
    0 Yorumla
  • Danadandini
    Danadandini Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

cinsiyete bağlı olarak değerlendirildiği sürece zaten sorunun ne olduğu anlaşılmamıştır ve çözülemez. cinayetin cinsiyeti dili dini ırkı türü ayrılmamalı. insanın neden bir canlı öldürdüğü ve öldürmemesi için ne yapılması gerektiği tartışılmalı, anlaşılmalı, çözülmeli

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

45

Cevap

93

Cevap

• TheRuz
    TheRuz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 65%
    +1 yıl

Suç annede değildir aslında babasının göster amcalara pipini demesiyle başlar çocuktaki sapkınlık çünkü halk içinde utanç verici şeyleri normal karşılayan bir insan cinayetten özelliklede kadın cinayetinden pek fazla çekinmez Allah öldürmemis vardir bir çekeceği demekki

2
    3 Yorumla
    • benyaslibineneyim
      benyaslibineneyim
      +1 yıl

Aslinda bazen annede de suç olabiliyor mesela bir ortamda annesi oğluna hangi kizi aliyim sana diyerek oglunun gozunde ben kiminle istersem onunla çikarim algisi oluşturabiliyor yani karşi taraf istemese bile onunla sevgili olabilecegini saniyor

Yorumla
    • TheRuz
      TheRuz
      +1 yıl

Böyle bir açıdan düşünmemiştim teşekkür ederim kesinlikle haklısın ama genellikle babalarda suç

Yorumla
    • benyaslibineneyim
      benyaslibineneyim
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • timid61
    timid61 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl

Bitmeyecek... Her iki cinsteki bu sapkınlıklar, ahlaksızlıklar, inançsızlıklar devam ettiği sürece bitmeyecek. Bugünün kızları ane olacak da evlat yetiştirecek de bunlar hayırlı olacak öyle mi? Daha çok cinayetler işlenecek, öyle görünüyor...

Ha, bu arada; herkes tercihlerinin bedelini öder; ödüyor da, ödeyecek de...

2
    3 Yorumla
    • GeriDöndümBebek
      GeriDöndümBebek
      +1 yıl

Erkekler hic yanlis tercih yapmiyorlar ya da fazla mi seciciler acaba huc bedel odemiyorlar öldürülmüyirlar bu mudur saçma. Insan olun siz önce

Yorumla
    • timid61
      timid61
      +1 yıl

@GeriDöndümBebek insan olanları da var olmayanları da. Siz insan olmayanlardan yana tercihlerinizi kullandığınız için bataklığa düşüyorsunuz. Erkekler fiziksel açıdan kadınlardan üstün olduğu için de bu üstünlüklerini kullanıyor, kadınları alt ediyorlar. maalesef ki durum bu. Kadınların öldürülmesini ya da dövülmesini savunmuyorum tabiki ama tercihlerimizi çok daha iyi yapmamız ve yaşantımızı aşırıya kaçmadan yönetebilmemiz gerektiğini savunuyorum.

Yorumla
    • GeriDöndümBebek
      GeriDöndümBebek
      +1 yıl

Tabi size gore hava hos her önünüze gelene yazsaniz da oldurulme riskiniz yok anca haricten gazel bize akil vermeyin insan olun

Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bu toplum kendinini ne zaman düzeltirse o zaman hersey düzelir ama bu bozuk namussuz toplum dönüp de kendimizi düzeltmeyelim toplumda düzelmesin degil de biz bozuk olmaya devam edelim her şey düzelir kafasında olmayan kafalarına s... okuyum bu toplumun zaten bozuk olduğu icin bu halde bu ülke lafa gelince vatan millet bayrak adamız insanız icraata gelince kanı mayası bozuk o.. c.. gunun önde gideniyiz diger ülkelerin g.. otlerini yalarız geri de onlara kalkar türküz vatanız milletiz bayragız deriz geri de döner kendi milletimizi s.. ıkerıızzzz böyle kanı mayası bozuk bir toplumuz daha var da söylenecek iste ne söylesen fayds etmez bu toplum düzelmeyecek hic bir zaman

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bütün bunların tek sorumlusu saray yönetimidir kimse aksini iddia etmesin bana binlerce kadın çocuk öldürülüyor hepsi uyuyor ama en yakınlarından birinin canı yansa idam ettirirler işte bizde böyle adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz hak hukuk demokrasi hepsi elimizden alınmış hangimizin can güvenliği var hangimizin canı saray yönetiminden daha önemli daha değerli diyeceksiniz ki bunlar giderse gelenler bunları da aratır ben de diyorum ki bunlar gitsinler de kim geliyorsa gelsin yapamıyorlar artık hiç bir faydaları yok kadın cinayetlerini önlemek için atılan adım bile yok düşmüşler savaşı durdurma derdine ülkemizin gündemini çok güzel ve çok kolay bir şekilde değiştiriyorlar bakalım hayırlısı.

2
    0 Yorumla
  • fernandosucree
    fernandosucree Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Şu şekilde son bulacak ama maalesef hızlı gelişen bir süreç değil. Yeni nesil bilinçli anne babalar erkek çocuklarına sen paşasın, kız çocuklarına ise kır dizini evde otur hizmet et demeyip ikisine de eşit hakları olduğunu kavrattırınca son bulacak.

2
    0 Yorumla
  • SniperGhost2009
    SniperGhost2009 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Ne Zaman mı? Eğer Türkiye ye Ne Zaman Adalet Sistemi Gelirse O zaman Son Bulur İnşallah oda İdam Cezası Gelirse Kimse Türkiye de Adalet Var demesin Türkiye de Bi sk yok O Kadar Şeref (siz Kadınlara kızlara Taciz Tecavüz Ediyor Neden sırf kendi zevkleri için zevklerine Soktuklarim mastürbasyon Yetmiyor mu Evde kendi başınıza yani İlla bi kıza dokunmak mi zorundasınız bu nasıl İtliktir Devlet de Şeref (siz serbest bırakıyor Nefret ediyorum ülkenin devletinden

1
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Peki biz neden seyirci kalıyoruz bu mahluklara? Şu görsele bir bakın , yanlarından geçen kişi dönüp bakıyor! Tut adamın kolundan ser yere bir tane de yumruğu çak suratına bu bukadar mı zor. Ben kadın halimle yaptım bunu kolum kırıldı. Erkekler ancak: Her erkek bir deyip dursun. Yasalara deyinme geregi bile duymuyorum. Adamda ölmüş, yaşasaydı serbest kalırdı. Yasalar bunları cesaretlendirmek için mi var

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Allah bu kadar takıntılı , piskopat insanlardan hem kadınlarımızı hemde bızlerı korusun... Hayır anlamıyorum kı zorla bırının kalbıne gırınce zorakı evlenınce mutlumu olacagız sanıyorlar... kız senı ıstemıyor ıste yoluna baksana ıllakı nasıbın cıkar... Gurur meselesi yapıyor pislikler.. neoldu sımdı hem dunyalıgını kaybettın hem ahıretını... Bir masum insanı öldüren bütün insanları öldürmüş gibidir der Allah Maide suresi 62. ayetinde

0
    1 Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

pardon 32. ayet

Yorumla
  • İbrahimNT
    İbrahimNT Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Bu siddetle alakalı bişey değil psikoloji bozukluguyla alakalı. Ayrıca şiddet onlemek istiyorsa her türlü şiddete karsi çıkmak bunu yapanlara ceza için herkesin seferber olmasi lazim. Adam yolda ters baktin diye kavga edebiliyor. Bu adam eşini dovmeyecek mi sanki. Ama sokaktaki kavgaya hiç ceza yok. Kadin olunca en büyük ceza olmalı diye bı hukuk sistemi olamaz.

0
    0 Yorumla
  • mina15
    mina15 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Kızlar Bir Adım Öne benim umudum yok cezalar caydırıcı değil

1
    0 Yorumla
  • sekuriti
    sekuriti Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Bence kadınlar akıllandığında son bulur zira yakın bi sürecte önemli bişi gözlemledim cidden kadınların ve erkeklerin akıllanması gerekiyor yoksa o haberler dahada büyürr maalesef

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu gibi haberleri okuyunca aslında ne evlenmek istiyorum ne birini sevmek istiyorum nede biriyle göz göze gelmek istiyorum. Akıllarında ne geçiyor bilemiyorsun dıştan yakışıklı iyi düzgün biridir veya ortamındada öyledir ama kadın keser yani bilemiyoruz
    herkesin karsisina umarim hayirli normal insanlar cikar

2
    0 Yorumla
  • Konya_Beyefendisi42
    Konya_Beyefendisi42 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 96%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 731 cevap paylaştı.

Elinde tesbih sallayan delikanlı diye geçinen krolar izlemeyi bırakıp müdahale ettiği zaman hanımefendi

1
    0 Yorumla
  • Benyakamoz
    Benyakamoz Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Kank söyleyecek çok şey var aslında ama susmayı tercih ederim diyeyim hani. Kadınlar birz daha seçici olsunlar deyip, kapıyı aralıyorum ben.

1
    0 Yorumla
  • Be_smart
    Be_smart Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl
    Gündem konusunda 616 cevap paylaştı.

Bu cinayetleri isleyen insanlar herkesin yanıbaşındaki insanlardan farkli değil... bir çok kötü huyunun cevresi tarafından tolere edildiği, ofke kontrol sorunu yaşayan, kendini alfa zanneden, bu yönleri ile o merhum kadinlarin da zamaninda seçip sevdiği için yönlere ettigi insanlar... bir kadını takip etmek, kalabalıkta sıkıştırmak filan normal ruh sağlığı ile yapilacak bişey değil..

0
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

kadın cinayeti değil komple cinnet halidir bu kendinede sıktığına göre,

1
    0 Yorumla
  • cagınkaraman
    cagınkaraman Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 53%
    +1 yıl

Bulmaz kadınlar ölüyor meclisde kadınlardan ses yok bu nasıl oluyor

1
    0 Yorumla
  • Tatlı_günahlar
    Tatlı_günahlar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Cahillik ve eğitimsizlik bitince o zaman bitmiş olur.😎👍

1
    0 Yorumla
  • Eğitilme
    Eğitilme Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 47%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 581 cevap paylaştı.

Birisi yardıma koştuğunda, yardım etti diye cezaevine atmadıklarında. Kanun değişmeli

1
    0 Yorumla
  • cnkblt
    cnkblt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

birbirinden cesaret alıyorlar nasıl olsa cezası yok 1 2 gün tutup bırakıyorlar diyip devam ediyorlar. bir tanesini meydanda *ötüne şiş sokup ağzından çıkıcak şekilde infaz edeceksin gör bak başkaları yapıyor mu.

1
    0 Yorumla
  • dudunmubeni4
    dudunmubeni4 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç bi zaman, fiziksel şiddet bitse psikolojik şiddet devam eder.

1
    3 Yorumla
    • şahinn1
      şahinn1
      +1 yıl

Fiziksel şiddeti biz senden öğrendik kuzeeey 😄

Yorumla
    • dudunmubeni4
      dudunmubeni4
      +1 yıl

Kırdırma belini ahsgg

Yorumla
    • şahinn1
      şahinn1
      +1 yıl

Sss ne baktın genç

Yorumla
  • Enginn__
    Enginn__ Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Sultangazi
    Esenyurt
    bağcılar
    Gaziosmanpaşa

Buralarda düzgün insan barınmaz pek

1
    9 Yorumla
    • Enginn__
      Enginn__
      +1 yıl

Diri diri yanarak idam getirmeleri lazım bu tarz cinayetlere bak bakalım o zaman nasıl azalıyor mu azalmıyor mu sayı? Diri diri yakacaksın benzin döküp buntarz adamları toplumu temizleyeceksin bu şekilde kısasa kısasla olur ancak

Yorumla
    • caaaaab
      caaaaab
      +1 yıl

Neden genelleme yapıyorsunuz ki bu tutumunuz çok yanlış

Yorumla
    • Enginn__
      Enginn__
      +1 yıl

@caaaaab neden alınıyorsunuz?

Yorumla
    • caaaaab
      caaaaab
      +1 yıl

Genelleme yapmanızın yanlış olduğunu söylüyorum , alınmadım

Yorumla
    • Enginn__
      Enginn__
      +1 yıl

@caaaaab genelleme diyosun da hep kötü haberler oralardan geliyor nasıl olacak 😏

Yorumla
    • caaaaab
      caaaaab
      +1 yıl

Öyle demek ayrı , oralarda düzgün insan barınmaz demeniz apayrı şeyler

Yorumla
    • Enginn__
      Enginn__
      +1 yıl

@caaaaab pek kelimesini de okudunuz mu hanımefendi pek yazmışım 🤤

Yorumla
    • caaaaab
      caaaaab
      +1 yıl

Tamam beyefendi haklısınız uzatmayalım daha fazla

Yorumla
    • Enginn__
      Enginn__
      +1 yıl

@caaaaab helikopter heliikopteer 🚁

Yorumla
  • ZeyneOpe
    ZeyneOpe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Hiçbir zaman bitmeyecek maalesef insanoğlu düzelmez buna ne kanunlar ne de yasaklar engel olabilir... lakin mümkün mertebe bu tür olayların azalması için uğraşacağız başka çare kalmadı. ama o da çok zor

0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.

zihniyet olarak kadına bahane bulmayı bıraktıgımizda ki bu hukumet ile 20 yil idare edilmis bir ulkede bu 50 yil daha bitmez.
    Ayrica yasalarimiz da kadini insan yerine koymadigi icin cok zor bunun döngüsu.

0
    0 Yorumla
  • pansyy
    pansyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

canım.

Eğer gelişebilirsek bundan bi 100-200 yıl sonrasında anca tek tük düzelmeler olabilir. Bunların soyunun çamaşır suyundan geçmesi için yeterli bir süre bence..

1
    2 Yorumla
    • pansyy
      pansyy
      +1 yıl

Uln bir kere de sansür koyma be

Yorumla
    • pansyy
      pansyy
      +1 yıl

Canım değil, Ger! zekalı olacak orası..

Yorumla
  • bilmeyenleree
    bilmeyenleree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

erkeklerin Adam olmayı öğrendikleri zaman Adaleti salonlarda değil vicdanlarına aramaya başladıkları zaman dolayısı ile erkek olmayı değilde Adam olmayı öğrendikleri zaman

1
    0 Yorumla
  • Bey_NeLmiLeL
    Bey_NeLmiLeL Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Kadin ciyateti diye tanımlamak çok kötü..

Ülkede ki bütün cinayetlerin bitirilmesi için bir çaba getirilmeli... Örneğin; Birisini öldüren idam edilmeli.

Hemde Yakarak öldürülmeli.

1
    1 Yorumla
    • beyzaaa66
      beyzaaa66
      +1 yıl

Boyle feminist kafasi olan yellozlar anca kadinlari dusunur erkek dusmanlari bu

Yorumla
  • __Victoria__
    __Victoria__ Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Umudum yok açıkçası, üzgünüm bunu söylerken fakat böyle. Caydırıcı cezalar olmadıkça ve doğru eğitilmeyen çocuklar oldukça...

1
    0 Yorumla
  • masal6363
    masal6363 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Çekin o kirli elleriniizi tertemiz kadınlardan her kim kadına el kaldirirsa elleri param parça olsun inşallahhhhhhhhh

2
    0 Yorumla
  • beyzaaa66
    beyzaaa66 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Cinayetler asla bitmez ve neden sadece kadinlar? Erkekler insan degilmi okadar adam olduruluyor, burdan cahil mal oldugun anlasiliyor

2
    1 Yorumla
    • Cinsiyetsiz44
      Cinsiyetsiz44
      +1 yıl

Helal sana be

Yorumla
  • Prre12
    Prre12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 89%
    +1 yıl

düzgün ve sert bir adalet sistemimiz yok onlarca suçtan sabıkası olan insanlar ellerini kollarını sallayarak geziyor. bu insanlarda bunlar ceza almıyorsa alsa dahi az alıyor diyip bunları yapıyor.

0
    0 Yorumla
  • ѵαℓεɳƭเɳσ
    ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Bence sağ kaldıysa biraz iyileştirip sonra meydan da biraz acı ile idam edeceksin ki diğer yapacaklar ibret alsın. İbret vermeden bu millete ders verilmeyeceğini bu yıl anladım.

0
    0 Yorumla
  • Biber10dawisky
    Biber10dawisky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Tüm değerlerini yitirmiş cahil ve aptal toplumlar bu tür üzücü olayları yaşamaya mahkumdurlar. Çok üzücü böyle bir durumla karşı karşıya kalmak ve bu tür vakaların yaşanması.

1
    0 Yorumla
  • turlar
    turlar Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Erkeklerin nesli tükenirse belki, bunları idam etmek lazım bence

2
    0 Yorumla
  • Allnilam
    Allnilam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 106 , eic 93%
    +1 yıl

Cezalar değişince. Bunlar cinayet işleyip iki gün sonra sokakta geziyor. Ya da hapishanede devlet besliyor bunları. Böyle ceza mı olur?

0
    0 Yorumla
  • skidji
    skidji Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl

Erkekleri oyuncağınız,
    boşluk hissettiğinizde sizi meşgul edecek kişiler olarak görmekten vaz geçtiğinizde biter.

0
    0 Yorumla
  • Teόmάń
    Teόmάń Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bu genç kızın öldürüldüğü yerden bu zamana kadar 1000 kere geçmişimdir. Artık oradan geçerken hep bu olayı hatırlatacağım.

0
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Ne zaman ki akepe ve mehepe zihniyeti iktidardan inerse o zaman biter. Bir de bütün kadınlar tek ses ve tek yürek oldukları zaman biter.

0
    0 Yorumla
  • ProfessorSnape5
    ProfessorSnape5 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kadir şekere ceza değil ödül verselerdi belki yardım ederdim geçerken o kadına. Hayatımı her şeyimi neden tehlikeye atayım

0
    0 Yorumla
  • Twining17
    Twining17 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

Toplum acilen TÜRKLEŞECEK, kadınlar çocuk TÜRK töresine göre eğitilecek, KADIN ilişkilerde BEYNİNİ kullanacak işte o zaman

0
    0 Yorumla
  • PergamonKralı
    PergamonKralı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Sevginin sadakatin saygının ve anlayışın ne olduğunu öğrenmeden gerçek anlamda bilmedikleri sürece bitmez

1
    0 Yorumla
  • isimsiztıss
    isimsiztıss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 88%
    +1 yıl

aileler çocuklarını düzgün eğitemediği sürece bitmicek

1
    0 Yorumla
  • priashairp
    priashairp Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

önce kendisine sıkacak kadar "delikanlı" olsalar keşke allahın pislikleri

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadın cinayetlerinin yüzde 60 ı yasak aşk yüzünden yani toplumumuzun ahlâk algısı değiştiğinden toplumumuzun ahlâk algısını nasıl düzeltilir bilmiyorum

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 636 cevap paylaştı.

Bir kaçını sehır meydanında infaz edecekler anca oyle.

1
    0 Yorumla
  • Hhdhhddjd
    Hhdhhddjd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 74%
    +1 yıl

Allah belanııııı versin la senin gibi zirzoplara bisey olmuyo ki kendin niye gebermedin a a

0
    0 Yorumla
  • GevezeGenc
    GevezeGenc Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 65%
    +1 yıl

Kadınların bu it kopuk serseri merakı yüzünden maalesef son bulmayacak hatta artacak

0
    0 Yorumla
  • KTİPİYOZ
    KTİPİYOZ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Kıssas dedik, laiklik dediler bir şey diyemiyoruz artık.

0
    0 Yorumla
  • AmanthemaPekii
    AmanthemaPekii Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bu tarz
    net olaylarda
    işkenceli idam uygulayacaksın

0
    0 Yorumla
  • iSLaNDBaZaRr
    iSLaNDBaZaRr Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Bu cahillik ve ataerkil sistemin hakimiyet kurduğu ve din le desteklendiği sistemde bitmez

0
    1 Yorumla
    • SevdalıAdam99
      SevdalıAdam99
      +1 yıl

Katılıyorum bu namus kavramı oldukça ağır bir şekilde insanların arasında yer buluyor bu kavram yüzünden binlerce kadın boşuna öldürüldü

Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 360 cevap paylaştı.

Az önce izledim de içim gitti öylece ölüme götürmüş Allah belasını versin ne diyim

0
    0 Yorumla
  • HerİsmiAlmışsınız
    HerİsmiAlmışsınız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Son bulmayacak. Caydırıcı cezalar olmadıkça gözleri korkmaz bu pisliklerin.

0
    0 Yorumla
  • zexc41
    zexc41 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 98%
    +1 yıl

Bunların hepsi idam edilmeli
    İnsanlıktan çıkmış barbarlar

0
    0 Yorumla
  • wildmoongirl
    wildmoongirl Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

şunlardan öyle bıktım ki böylelerini keşke kovsalar bu ülkeden.

0
    0 Yorumla
  • __-_ıIıAıIı_-__
    __-_ıIıAıIı_-__ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Allah b. elasını veersin ne diyim. insanlık dışı...

0
    0 Yorumla
  • BeniBöʎleBil
    BeniBöʎleBil Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Kadın cinayetlerini destekleyen siteleri kapatarak ve ya engelleyerek çözüm üretebiliriz.

0
    0 Yorumla
  • Kâl-Ell
    Kâl-Ell Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Cezalar zaten yetersiz. Kendi kafasına sıktıktan sonra bırak ölsün ne diye kurtarirsin. Şimdi 3 5 yol hapis yatar cikinca birini daha öldürür bu

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kadınlar kadın gibi olmayı öğrendiğinde son bulacak olayın hep kadının öldüğü noktadan ele alıyor sunuz neden öncesinde olay nasıl gelişti onu yazmıyor sunuz

0
    0 Yorumla
  • Pseudanor
    Pseudanor Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Allah belalarını verdiği zaman biticek bu aptal insanların.

0
    0 Yorumla
  • Bladeruner
    Bladeruner Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Hala bunu soruyor musunuz ya , sende soru bulamadın bunu mu sordun

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Kadın cinayetleri ne zaman son bulacak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadın cinayetleri ne zaman son bulacak? 12 cevap verildi
Kadın cinayetleri ne zaman bitecek? 47 cevap verildi
Kadın cinayetleri ne zaman bitecek? 16 cevap verildi
Kadın cinayetleri ne zaman bitecek? 5 cevap verildi
Kadın cinayetleri ne zaman son bulur? 9 cevap verildi
Kadın cinayetleri ne zaman ve nasıl son bulur? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siyah giyinmenin cazibesi var mı?
  • Erkekte prenses tavırları ne kadar normal sizce, böyle birine erkek denir mi?
  • Boş ver her şeyi, gel seninle burada dertleşelim ne dersin?
  • Hayatınıza giren insanlar size neyi öğretti?
  • Kolay manipüle olur musunuz?
  • Hangi burçsun size hangi yaz çiçeği çıktı?
  • Yorgunluğu kahve ile mi atarsınız, size iyi gelen ne oluyor?
  • Tartışırken kendini frenleyebiliyor musun yoksa patlar mısın?
  • Güncel flörtünüz var mı?
  • Tenhaları sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨