https://sungurluhabermerkezi.com/sungurlu-kykda-maskeli-panik

Korkunç ya psikoloji falan kalmaz ben kaldım. bi gece proje için etütden geç çıktım herkes uyuyor gece 2 civarı. Tam odaya giricem. Bir anda birileri çekiştirip ağzımı kapattı. Ama aklım çıktı nasıl korktum kaç ay kendime gelemedim. Meğerse oda ark. şaka yapmış. Pislik varlıklar. Kaç gece tek yatamadım karanlıktan korkmuştum. Bi abla vardı ben yatakta yatıyordum o da yer yatağında elimi tutup uyumamı beklerdi korkuyorum diye sağolsun. Bu tarz olaylar insanda psikoloji bırakmaz. Umarım kim olduğu ortaya çıkar ve ceza alır
Buna benzer bir olay daha yaşanmıştı. Sonunda anlaşıldı ki bunu yapan öğrencilerden biriymiş. Şaka niyetine yapmış. Buradan da buna benzer bir sonuç çıkacak gibi duruyor. Yine de ürkütücü tabii. İnsanın psikolojisi bozulur. Böyle şaka olmaz. Bundan olsa olsa eşek şakası olur. Eşek şakasını da insan olan yapmaz.
Evet, yedi yil kadar yurtta kaldim.( Kur'an kursu) yobazligin ve pskolojik siddettin kralini gordum. Bu yasima grldim, hala pskolojik problerim var. İntihar eden Enes Kara'nin butun anlattiklarini bire bir yasadim.
Gecmis olsun kardesim.
@Meryeminkızı sag olun🙏
Ne yaptılar 😔
@Vahşi_Kobra bir omurluk hikaye, bos verin
Eğer Görünüp Bir Anda göz önünden Yok Oluyorsa Bu Sorun işte Şeytan Olabilir veya Kafir Cinler Cinlerin Şöyle ki Her Cin kötü Değil İnsan gibi Müslüman İyi olanlar da var onlar zarar vermez zaten ama kafir olani zarar verir burada yapmak gereken Allah'a Dua etmek Sureler okumak Tabi en güzel iyisi Ayetel Kürsi Felak nas okunması Şeytani Başka türlü gönderemezsin
Cevap
8Cevap
Bir anası umumi tuvalet hayat kadını pici sarıklı şeytan köpeğidir ve o kunuda görevlidir.. Onu yakalayıp sarıklı şeytan ile birlikte halletmek farzdır..
Öğrencilerden biri korkutmak için yapıyodur. Tüm öğrenciler toplanıp maskesini açsın kim olduğu ortaya çıksın ben korkmam böyle yersiz seylerden bıçakla gezerdim bakalım çıkabiliyor mu ortaya 😂
Bıçakla Gezmek Eğer Psikopat Biriyse onu öyle korkutamazsin ki 😅 Psikopat Zaten Kendi Sevdiği Kesici Cisim Bıçak Sana Bi filmde Örnek verecem The Collector Koleksiyoncu O olsa misal karşısına çıkabilir misin 😉 Ben Çıkmamayi Tercih ederim Herif tam manyak çünkü Garip sesler Çıkarıyor Bağırıyor oda maskeli gittiği yerin her bir tarafına kapan çivi Teller kuruyor O filmi İzlemeni öneririm
Korkacak bir şey yok. Suratına çaksınlar iki tane olur biter:d
Kız yurtlarında böyle seyler hep olur ama bu baya büyük yani korkunç
Öğrencilerden biridir muhtemelen, yılardır yapılan klasik sakalardandir
Yurtta kalmadım üzüldüm😔
Halen çözülemedi demek
Biri korkutucu bir şaka yapıyor kesin
Bu kadar mı sahipsiz bir yer ilginç
Bunu erkek öğrenci yurdunda yapamaz mesela, 🤣
bulmak zor olmamalı 😂😂
Erkek yurdunda olsa adamı hastanelik ederler : )
Ya saçma geldi
Kalmadım
Kalmadım
kalmadım
Hayır kalmadım.
ay tövbe bismillah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?