Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Geçen hafta evde süt olmadığını fark ettim 3 market dolaştım. Üç harfli indirim marketlerinin hiçbirinde market markası süt yoktu. Raflar boştu. Bir tek Pınar normal ve organik süt vardı. Onun da fiyatı malum. Bu durum market çalışanlarından ve benim gibi süt arayan müşterilerden aldığım bilgiye göre 3 gündür böyleydi. Nisanda süte zam geleceği haberiyle marketlerde süt rafları boşalıyorsa Türkiye içiyle ilgilenilmesi gerekir. Libya petrolün varilinin 120 - 130 Dolar olmasıyla kurtarmıştır. 2 sene önce petrolün varili 20 Dolara kadar indi, bak o zaman muhtaç duruma düşmüş olabilirlerdi anlarım. şu an yeraltı kaynakları ve madenler iyi para ediyor. Nikel gibi madenlerin değeri dünyada ne kadar arttı mesela.
Soruyu ben soracaktım soru gitti 😃
Bir yakınım hastanede hemşire. Bir kadın çocuğunu getirmiş. 1 yaşındaydı sanırım çocuk ama 3-4 aylık gibiymis. Neyse muayene etmişler çocuğu. Gelişimi kötüymüş. Annesine sormuşlar. Kadın, sütüm yok mama alacak param da yok bebeği sürekli yoğurt ile besledim demiş. Çocuğa mama vermişler hemen ağlaması kesilmiş.
Libya'da ki insanlar yardıma muhtaç olabilir. Yardım etmekte pekâlâ güzeldir. Fakat bizim insanımızın da yardıma ihtiyacı var. Keşke bizim insanımızı da bu denli önemseseler.
Önce kendi ülkesinin vatandaşının süt ihtiyacını, karşılasınlar, sonra dış ülkeye süt yardımı yapsınlar..
O görseldeki pınar süt 14 TL , bakalım senin vatandaşın o sütü alıp içebiliyor mu? Bakan Soylu ilk önce kendi vatandaşını analiz etmeli bence..
Ben evet her gün süt alabiliyorum.
Fakat bu sütü alıp içemeyen çok mağdur vatandaş var bu ülkede..
Cevap
23Cevap
Türkiye Ne oldu Tamam o ülkelere yardım etmeniz güzel bir şey Ama Türkiye de Çok Kötü Durumda Artık görün Be Ülke İyi falan değil Gerçeği görenler zaten şikayetçiler Herşeye Haddinden fazla yüksek fiyat Zam Yeter ya Maaşlar desen dalga gecercesine
Bu fiyatlar ne be ben hic gormedom daha oyle...
Bizden sut eksik olmaz. Su anda ortalama 7 liraya alıyorum. Mazluma yapilacak her turlu yardimi da desteklerim.
Libya kadar değerimiz yok zaten ya Afrika hayranlığımız var ya Arap. Asla Türk hayranlığı olmadı bu baştakilerin
İkinci Türkiye’deki ihtiyaçları bir gidersinler tamam mı sonra zaten yapsınlar bir şey demiyoruz ama yani şimdi bir şey diycem ayıp olacak gönlü bol bir yeri açık
Hakkım varsa asla helal etmiyorum ben en ucuzsit nerede diye merket market geziyorum hizim vergilerimiz onlara gidiyor illa vereceksen yardım kampanyası yap isteyen versin
Bizim devlet büyükleri dışarı için seçilmiş bizim kendi ülkemizdeki aç insanlara yardım eden yok bizim kendi insanımız açıklıktan ölüyor fakat onlar Suriye Libya olsun yardım ediyorlar
Allah aşkına kendi milletin ölüyor ya açlıktan ölüyor. Yardım etme deniyorum , edelim hep beraber edelim ama ilk önceliğiniz kendi vatandaşlarınız olsun.
Önce kendi vatanının çocuklarına dağıtsınlar. Bu ülkede binlerce beslenme sorunu olan bebek çocuk var.
Bizim ülkemizdeki çocukların süt ihtiyacını kim karşılayacak
Ohh iyi yapıyor hadiii oy vermeye devam edin de göreyim sizi alın size aşık olduğunuz AKP yakınca sizin evinizi arabanızı alır araplara hediye eder
Kizim 3 yasindaydi. Süt alamamistim. Kimbilir ben gibi kac kisi vardir. Biz bu ülkede multeci olduk. Gram değer vermiyorlar bize.
Önce bu vatanı kurtaran atalarımızın torunlarının süt ihtiyacını gidersinler, milliyetçiler bu zihniyeti nasıl savunur ve destekler anlam vermek zor.
Önce kendi insanının ihtiyacını karsilayabilmeli hükümet!
Libyadaki çocukların sütünü alsında süslü biz nasılsa içmeyiz :)
Hayır artık alışveriş yapmak dahi istemiyorum market fiyatlarını gördükce
Vergilerle başka ülkelere yardım yapılıyor sürekli çok ilginç bir ülke
Çiğ süt alıyorum, yoğurdu daha iyi oluyor. Kutu süt pasta, tatlı için kullanılır. Pek almam.
Önce kendi milletininkini karşılada libya köşede dursun
ağzımı bozmak istemiyorum sonrasında ağzımı çamaşır suyu ile yıkamam gerekebilir ama Türkiye'de millet her gün süt alamıyor onların yapacağı iyilik batsın
Türkiye de kriz falan yok zaten..
libya daha önemli..
Ya kafayı yersin gerçekten. Osmanlıcılık oynamaya bayılıyorlar. Ayranı yok içmeye...
Siz önce bir kendi insaninizin refahını karşılayın ihtiyaçlarını karsilayin da Libya sonraya kalsın
Soylu önce kendi milletine süt alsın.. bir insan soy ismiyle bu kadar mı çelişkiye düşer
en son süt içtiğimde geçen ramazan bayramına yakın annem sütlaç yapıyordu xd
İlk önce kendi ülkesindedi bebeklerin süt ihtiyacını bi karsılasınlar ondan sonra
Dünyanın barış elçisiyiz, bölgemizin jandarması yersen... Bir Türk halkı bunlardan iyilik görmedi
Ben her gün evimde süt banyosu yapıyorum zaten..
Sütçü geliyo bize ondan alıyoruz
Ülkesindekiler bitti ya tabi..
Soylu başkanın arkasındayız
Alabiliyorum çok şükür
valla sutun tanesi olmus 12 lira nereye aliyorsun
😡😡😡😡😡...😡😡😡😡
Bizde de alamayan nice insan var
Bizde de süt çeşmeden akıyor zaten..
Bizim süt ihtiyacımızı kim karşılayacak
En son zamla birlikte uçmuş durumda fiyatlar
Kendi ülkesinin çocukları süt içebiliyor muymuş?
Cem Yılmaz halt etmiş bunların yanında.
Duygu ve vicdan üzerinden siyaset..
Hahaha gülüyorum sadece zannediyorlar ki sütü bedeva karşılayacaklarını, her şey parayla
Öfkeleniyorum.
Ekonimi. Biz Ekmek alamiyoz ki, ne Sütü.
Kendi ülkemizme 2. sınıf insanız *mk
Eve lazım olan camiye haramdir
EVDE SÜT NASIL YAPILIR!!! ( HAYAT SANDIK İÇİ)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?