Gerçekten korkunç! Rusya'da birkaç bilim adamı yeraltı tabakalarındaki kırılmaların sesini kaydetmek için 14.4 kilometre kuyu kazıyorlar ve bu dinleme cihazlarını yerleştiriyorlar. İlkinde çok zayıf frekansta insan sesini duyuyorlar ama böyle bir şeyin mümkün olmayacağını düşündüklerinden ilk etapta bu yerleştirdikleri cihazdan gelen sesler olabileceği kanaatine varıyorlar. Daha sonra daha yüksek frekanstaki sesleri algılayabilecek cihazı yerleştirdiklerinde hayrete düşüyorlar çünkü yerin dibinden milyonlarca insanın çığlık seslerini duyuyorlar. Çogu bilim adamı işini bırakıyor. Bu olaya benzettim ben.
Birisi asrın şakasını yapıyordur..Çünkü artık millet ne yapacağını şaşırdı..
Pek mantığa yatmıyor sanki. O kuyu nasıl bir derinliğe sahip ki içine düşen bir insanı göremiyorlar ve de sesini duyamıyorlar. Ya da aşırı derinliğe sahip bir kuyuya düşen bir insan nasıl hayatta kalsın. Halkın aldığı sesleri nasıl oluyor da ekipler duyamıyor. Duyulacak kadar belirgin bir ses ise ekiplerin de duyabilmesi gerekirdi. İnsanların psikolojisi bozulmuş vallahi. Hoş, hangimizin akıl sağlığı yerinde.
Haha haberi okudum da :D Adam kafa buluyor. Bu geçenlerde bir haber vardı; adamın teki “arama ekibine katılıp kendini aramıştı” ona benzettim biraz :D
"İçerinden sesler geliyor, duymuyor musunuz? "Namussuzum (hahaha) burada var." diyerek ortalığı birbirine katan şahıs, ekipleri hayrete düşürdü.”
korkunç.
Cevap
10Cevap
Aslı yok o sesler içerideki hava değişimden kaynaklı ta kırsehşrden kapatokyadan kayseri ye kadar yer altı namazları var su sesleri unuttular bence
Çok enteresan umarım asılsızdır ve kimse zarar görmemiştir.
Okurken bile tüylerim ürperdi ne acaba inş yanılgıdır ya 😲😲😲😲😲
Mezarlıkta ağlayan kı hikayesine benzer olduğu kesin
kız*
Bir akıl hastasının emniyet teşkilatını meşgul etmesi
Millet pandemi yüzünden 2 sene evde kaldı beynini yaktı
İçine biri düşmüştür😂😂😂😂
Çok merak ettim şimdi
Kuyuya taş atan deli bendim
Üç harfliler olmasın 🙄
Hayat gizemlerle dolu olur mu olur
kayseri niye böyle ya
Girmeyin sakın kuyuya. Samara çok güzel çarpıyor.
Kuyu da üç harfli var
Kuyu suyu içilmez zaten ve de haber korkunç
Kuyu suyu pis oluyor o yüzden
Yanlış biliyorum o zaman Sağ olun
Korkunç
Ürkütücü
Köylüler halüsünasyon görmüşlerdir belki
Kuyu nerdeymis gidiyim bı bakiyim 😅
Üç harfliler olmasın
içmedim
Kedidir kedi..
kimsemidüştü