İsrail ile Ukrayna hava savaşına girse?
İsrail kazanırdı.
Ukrayna kazanırdı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gerçekten yorum yapmaya bile değmeyecek şekilde basit bir soru ama biraz fikir sahibi olun diye yazmak istedim.
Ukraynanın hava gücü olarak hiçbir caydırıcılığı yok (3-4 . dünya ülkeleri hariç) Şu anda Rusya karşısında ayakta kalabilmelerinin tek sebebi, batının verdiği sınırsız destek. Batı destek vermese 5 gün dayanamazlardı.
İsraile gelince, hava savunma olsun, saldırı olsun çok ciddi bir gücü elinde bulunduran bir ülkedir. 5-10 sene önce sorsan, Türkiye'yi dahi havada ezecek kadar güclü olduklarını söyleyebilirdim ama Türkiye son yıllarda yerli sanayiyle kendini bir üst lige çıkarttı.
İki ülkenin arasında kara sınırı olmadığı için savaş hava ve deniz kuvvetleri gücüne bağlı olurdu. İsrail'in ordu gücüne ek olarak nükleer gücünü de hesaba katarsak rahat şekilde alacağı bir versus ama savaş sadece iki ülke yerine iki taraf olarak yapılırsa azdan az çoktan çok gider mantığıyla İsrail yok olmaya yakın bir noktaya gelir.
İsrail'de kıtalar arası nükleer başlık takılabilen balistik füzelerde var.
Cevap
4Cevap
israilin ukrayna ile ne işin var. adamlarn tek gayesi vadedilmiş toprakları kurmak için bizi yok etmek.
Sen İsrail'in herhangi bir ülkeye karşı (ABD hariç) savaş kaybedeceğine ihitimal veriyor musun?
Neden ki?
Hayır sebebini söyle ki bizde bilelim
Ben İsrail'e gittim, gezdim, gördüm, uzun süre kaldım. Hala da işim gereği giderim. Ben oradaki birliği, beraberliği, vatan, millet, din sevgisini, saygıyı, birbirlerine olan tutumları, çalışkanlığı, orduyu, kullandıkları teknolojiyi daha gittiğim hiçbir ülkede görmedim. Arkalarında Amerika'nın gücünün olduğu zaten aşikar ama birbirlerine de böyle bağlı olan daha da başka ülke görmedim.
Yine saçma sorular. İsrailin arkasında abd var yenemeyeceği ülke yok.
Zaten ortalık karışık dur bi
israil olmedi mi ukrayna kim
Israil
sanane?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?